1.Tüp bebeği tutmayıp doğal yolla hamile kalan var mı ?

kızlar benım oldu.1 asılama ve 1 tup bebek denedım.tup bebekten 2ay sonra hamıle kaldım kendılıgınden. suan 11 hafta bıttı. inş sızede nasıb olur

cok sevindim yaaa.benimde tüp bebekten sonraki 3. ayim ve gecikme yasiyorum4. günüm bu gün... insan acaba demeden gecemiyor,,,arkadasim sen bu 3 ay zarfinda özel birsey yaptinmi yani kür yada ilac kullandinmi ,,yoksa yapmadinmi,,,

tüp bebekten sonraki 3.ayim ve 5 günden beri addet olmadim hic 5 güne gelmemisti adet gecikmelerim en fazla 4 gün olmustur ,,böyle bir gecikme yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi,,lütfen yardimci olursaniz cok sevinirim,,,,

Arkadaşlar Merhaba,

Siteye yeni üye oldum, 1. tüp bebek denememin olumsuz olduğunu Cumartesi günü yaptırdığım kanda gebelik testi ile öğrendim Yazdıklarınız bana umut oldu, inşallah bende de öyle mucizeler olur. Gerçekten çok zorlu bir süreç, ilaçları o gün bıraktım ama henüz regl olmadım normal mi?

kızlar benım oldu.1 asılama ve 1 tup bebek denedım.tup bebekten 2ay sonra hamıle kaldım kendılıgınden. suan 11 hafta bıttı. inş sızede nasıb olur

ay canım çok sevindim senin adına ne iğne var ne ilaç benim 1 kızım var lpg li bebek :) bakalım ikinci için deneme yapıcam ama keşke hiç gerek kalmasa

ben varimmmmmm.......tüp bebek tutmadii diger ay kendiligimden kaldım....şükürrr 5 aylıkk olcazz....

canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inş...sendeki sorun neydi canım..özel bişeyler yaptınmı karışımlar gibi mesela camnım kısaca anlatırmısın bize...

canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inş...sendeki sorun neydi canım..özel bişeyler yaptınmı karışımlar gibi mesela camnım kısaca anlatırmısın bize...

pko vardi bende esimdedee 3.dereceden varikosell...ameliyat falan olmadii cünkü sperm degerlerii cok iyiydii......bana 1 tane kondu 3.gün emriyosu 7 hüvrelii..........amaa maleseff 22 agostossta negtif aldımmmm...o ay preseed diye bi jel kullandım...poliporis yyedik esimleee.........19 eylül adetime bir gün kala test yaptım ve hamile oldugumu ögrendim..dünde oglum olcagini ögredim...allah herkese nasip etsin

evet hanımlar tüp bebekte negatif sonuç alıp sonra dogal yollarla hamiş olanlar sizleri buraya alalım ,
bize umut olun ,

Ben varim canim ilk denemen kimyasal oldu sonraki ay kendim hamile kaldim.morfoloji hiz ve kist sorunumuz vardi.ikinci tedaviye hazirlanirken mucizemiz gerceklesti.burda okurdum boyle mucizeleri ama benimi bulacak derdim ama umut kaybetmemek gerekiyomus.ne zaman ne olacaggi belli olmuyo bu islerde.

Merhaba benim her iki tupum tıkalı 4 sene önce tüp bebek tedavisi uygulandı çok umut yok dendi ilk denemede tuttu 3 yaşında kızım var şimdi. Yine denemek istedik bu sefer hersey yolunda gitti kesin gözüyle bakılıyor du ama olmadı. Dondurulmuş embriyo var şimdi. Yalnız benim tekrar yapacak maddi gücüm yok çok dua ediyorum Allah im lütfen sen ver bana diye şimdi sizin yazınızı okuyunca çok umutlandim ama ikisi tıkalı olur mu ki

Ben varım bu topiği kaç kere okudum bilmiyorum 2 denemek yaptık ilki düştü ikinci negatif oldu bende pkos var tedaviden 1,5 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldım.Bir gün hiç unutmuyorum taa kalbimden bir mucize istiyorum Allahım senden bir mucize sadece dedim...Hiçbir gün isyan etmedim vardır bir hikmeti dedim sekiz yıl sonra azda beklemedim sabır şükür tevekkülle devam edin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…