Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar benim 1 tane aşılama ve 1 tana tüp bebek denemem ve elimdede kocaman negatifim var dr 1adet dinlen 2 adetinde gel konuşalım dedi hemen tekrarlamalımıyız yoksa ara vermek dahamı iyi yardımcı olursanız sevinirim.........
merhaba arkadaşlar benim 1 tane aşılama ve 1 tana tüp bebek denemem ve elimdede kocaman negatifim var dr 1adet dinlen 2 adetinde gel konuşalım dedi hemen tekrarlamalımıyız yoksa ara vermek dahamı iyi yardımcı olursanız sevinirim.........
slm canım bence doktor ne dıosa uy derım bende 24 eylulde asılama yaptırdım ekım 8 de test yapıcam korkuyorum ınsallah hamıs olurum be bu sıtede gezerken su duaları gordum asılamadan once okudum ınsallah hamıs olurum da sende oku bakalı tedavı zamanı ınsallah ısıne yarar
azul kullanıcısından alıntı
Arkadaşım ben Cübbeli Ahmet hocadan dinledim,Enbiya suresi 87. 88. ayetleri abdestli olarak ilişkiden önce giyinikken Besmele çekip 3 kere okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir.Yapıp çocuk sahibi olanlar olmuş.Bu dua Yunus Peygamberin duasıymış,ALLAH onu bu dua sayesinde balığın karnından kurtarmış,hakkınızda hayırlısı olsun...:)
Ben netten bu şekilde buldum,yine de bakıp kontrol ederseniz daha doğru olur,hatta Arapça orijinalinden okuyabiliyosan daha doğru olur ok?
Enbiya Suresi 87.-88. ayetler…
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.
88. Ayet
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.![]()
mrb canım..1 aşılama 1tüp ve kocaman negatif bendede var.. ama herşeye ragmen koskocaman umudum var.. öncelikle geçmiş olsun.. ben derimki git görüş ama sonrasında dinlen ve kendinii ne zaman hazır hissedersen ozaman başla tedaviye bu arada da alternatif bişeyler uygula.. gebelik olusmama sebebi kesin belli mi? allah en kısa sürede yavrunu kucagına almayı nasip etsin..
merhaba canım bende de 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek deneyimi var son denememde 1 adet kistim ve adet düzensizliğide bonusu oldu:90: şimdi onlar için gidiyorum doktora düzelttiğimiz taktirde ameliyat olucam neden tutmadığını araştırmaya başlıcaz.
ara vermen hem psikolojin hemde vucudunun dinlenmesi adına gerekli bence, arka arkaya yapılan ve alınan negatif sonuçlar insanın umudunu kırıyor bunalıma girme yolunda ilerletiyor ve en önemlisi alınan ilaçlar vucudu yıpratıyor. hakkımızda hayırlısı yüce Allahım hepimizin gönlüne göre versin...
evet canım zaten bizleri umud ayakta tutuyor .şimdi ilk adetimi oldum 2.bekliyorum gitcem dr ne diycek bakalım tutunmaması içn dr bişey demedi .amin allahım tüm isteyenlerin kucağını doldursun bizleride anne yapar.....
merhaba ben de 3 basarisiz asilamadan sonra ilk tüp bebek denememi gecen ay yaptirdim, 3 eylül de transferim yapildi ve 12 eylül de negatif sonucu aldim, yikimi tahmin edersiniz , benim sebepsiz infertilite, hersey normal esimde de bende ama olmuyor, daha dogrusu doktorlar bilemiyor yani mutlaka bir sebep var ama gunumuz tip olanaklari bu kadar veri ile sebebi bulamiyor.her zaman soyle dua ediyorum : Isteyen herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin rabbim.isteyip de kimsenin kucagini bos birakmasin. Hepimize bol sabirlar dliyorum. Simdi ben 2.denemeyi ne zaman yapacagima karar vermedim. Biraz dinlenicem.
canım genetik test felan yaptırdın mı hiç.normalde bir iki denemeden sonra genetik test istiyorlar.benim de ilk tüp bebek başarısız ki doktor çok umutluydu.cgh istedi.şimdi sonuçlarımı bekliyorum transfere bir ay var.10.000 tl tuttuu![]()