1 yaş doğum günü işin şarki

O anda siz dışında kimsenin şarkıya odaklacağını düşünmüyorum o yüzden duygusal yoğunluğu olan sözlü şarkıya gerek var mı bilemedim.

Ben Cem Adrian - Ben Seni Çok Sevdim'i tercih ederdim ki kızım bu şarkıda ilk tekmesini atmış. Hala her duyduğumda ağlarım. Bir de Sezen Aksunun oğluna yazdığı bir şarkı vardı,adını tam hatırlayamadım ama "Bu yürek çarpıntısı bşr ömürlük biliyorsun" cümlesi beni mahvetmişti 🥲

Ben Cem Adrian - Ben Seni Çok Sevdim'i tercih ederdim ki kızım bu şarkıda ilk tekmesini atmış. Hala her duyduğumda ağlarım. Bir de Sezen Aksunun oğluna yazdığı bir şarkı vardı,adını tam hatırlayamadım ama "Bu yürek çarpıntısı bşr ömürlük biliyorsun" cümlesi beni mahvetmişti 🥲
Bir dinleyeceğim bunları teşekkür ederim annelik duygusulardır🥹

Seni pamuklara sarmalar sararım ne bedel isterim ne hesap sorarım ne sitemle güzel kalbini yorarım

Kesinlikle bir annenin yavrusuna olan duygularini anlatan sarki Erol Evgin Oyle cok sevdim ki seni. Su an actim dinliyorum ogluma sarilarak soyledim.
Daha seni ilk gordugumde daha yuzune baktigimda bana bahari amimsatan bir umut doldu icime, yasamaya simdi basliyorsun dedim kendi kendime... Oyle cok sevdim ki seni anlatamam bir tek yila sigdi hersey 🫶❤️ Enerjisi, sozleri guzel bir sarki. Dinledikce guc veriyor 😍

Doğum günü partisini yas evine çevirmeyin bence :) anlam olarak yoğun şarkılar önerilmiş tamam da 1 yaş bebeğinin doğum günü bu yahu :)

Biz klasik doğum günü şarkısını söylüyoruz, o olmuyor mu?

Doğum gününde neden duygusal şarkı olsun ki? Sanmıyorum ki çocuğunuz sizin ağladığınız videoları izlediğinde mutlu olsun. Çocuklar neşeli ortamları severler.

Back
X