Haklısınız öyle düşünmek lazım annelik işte illaki duygulaniyor kalbim.Daha güzel günleri görün mutlulukla kutlayım. Duygusallığa gerek yok bence iyi ki doğdun iyi ki doğurdum şeklinde bakmak lazım biraz da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız öyle düşünmek lazım annelik işte illaki duygulaniyor kalbim.Daha güzel günleri görün mutlulukla kutlayım. Duygusallığa gerek yok bence iyi ki doğdun iyi ki doğurdum şeklinde bakmak lazım biraz da.
Teşekkür ederimNil Karaibrahimgil - Benden Sana
Bende bilemedim nasıl daha iyi olur:)O anda siz dışında kimsenin şarkıya odaklacağını düşünmüyorum o yüzden duygusal yoğunluğu olan sözlü şarkıya gerek var mı bilemedim.
Bir dinleyeceğim bunları teşekkür ederim annelik duygusulardırBen Cem Adrian - Ben Seni Çok Sevdim'i tercih ederdim ki kızım bu şarkıda ilk tekmesini atmış. Hala her duyduğumda ağlarım. Bir de Sezen Aksunun oğluna yazdığı bir şarkı vardı,adını tam hatırlayamadım ama "Bu yürek çarpıntısı bşr ömürlük biliyorsun" cümlesi beni mahvetmişti![]()
Ben de bu şarkıyı kullanmistim tüylerim diken diken olur dinlerkenSezen aksu kınalı kuzum, oğlumun doğumgününde kullandım. Nakaratında ağlayacağınıza eminim, ya da ben fazla duygusalım![]()
Yazinizi okurken nakaratı geldi aklima gozlerim dolduSezen aksu kınalı kuzum, oğlumun doğumgününde kullandım. Nakaratında ağlayacağınıza eminim, ya da ben fazla duygusalım![]()
yaa bunu yazmaya gelmiştim ama beeenAhmet Kaya- doğum günü![]()
Bende hep dinlerken ağlarım asla dayanamıyorumBen de bu şarkıyı kullanmistim tüylerim diken diken olur dinlerken![]()
Kesinlikle öyleYazinizi okurken nakaratı geldi aklima gozlerim doldugerçekten çok güzel bir sarki
Mızaffer ölmüş... ailesi mezarını çekip atmışIyi ki dogdun mizaffer diyin o anda
Huzunlenmezsiniz gulersiniz farkli olur![]()
Allah rahmet eylesinMızaffer ölmüş... ailesi mezarını çekip atmış