G giotto Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2015 4 0 86 45 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giotto #1 Merhabalar 13 aylik kizim var 1 haftayi gecicek kusuyor ilaclarla durduruyoruz 3 doktora gittik kan tahlillerine bakildi serum takildi teshis koyamadilar. Sizde boyle bi durum varmi hep huysuz agliyo napcam bilemiyorum
Merhabalar 13 aylik kizim var 1 haftayi gecicek kusuyor ilaclarla durduruyoruz 3 doktora gittik kan tahlillerine bakildi serum takildi teshis koyamadilar. Sizde boyle bi durum varmi hep huysuz agliyo napcam bilemiyorum
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.342 3.898 63 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giotto #2 giotto .!.: Merhabalar 13 aylik kizim var 1 haftayi gecicek kusuyor ilaclarla durduruyoruz 3 doktora gittik kan tahlillerine bakildi serum takildi teshis koyamadilar. Sizde boyle bi durum varmi hep huysuz agliyo napcam bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Gripmi acaba yada enfeksiyon veya fazla yeme varmı bilemedim aklıma bunlar geldi
giotto .!.: Merhabalar 13 aylik kizim var 1 haftayi gecicek kusuyor ilaclarla durduruyoruz 3 doktora gittik kan tahlillerine bakildi serum takildi teshis koyamadilar. Sizde boyle bi durum varmi hep huysuz agliyo napcam bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Gripmi acaba yada enfeksiyon veya fazla yeme varmı bilemedim aklıma bunlar geldi
G giotto Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2015 4 0 86 45 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giotto #3 Sabaha karsi 5 te uyandi bi anda kustu ilk 3 gun ates cardi sonra ates gecti ishal degil
G giotto Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2015 4 0 86 45 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giotto #4 Fatma busra .!.: Gripmi acaba yada enfeksiyon veya fazla yeme varmı bilemedim aklıma bunlar geldi Genişletmek için tıkla... Doktor zmax verdi birde prebiyotik damla birde kusarsa diye hap verdi ama bu hap ceyrek ver dedi bu hap vermeyince yine kusuyor zaten yemek yemiyor sadece beni emiyor
Fatma busra .!.: Gripmi acaba yada enfeksiyon veya fazla yeme varmı bilemedim aklıma bunlar geldi Genişletmek için tıkla... Doktor zmax verdi birde prebiyotik damla birde kusarsa diye hap verdi ama bu hap ceyrek ver dedi bu hap vermeyince yine kusuyor zaten yemek yemiyor sadece beni emiyor
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.342 3.898 63 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giotto #5 giotto .!.: Sabaha karsi 5 te uyandi bi anda kustu ilk 3 gun ates cardi sonra ates gecti ishal degil Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsunda altında bi sebep vardır mutlaka boşa kusmaz çocuk hangi bölüme götürdünüz
giotto .!.: Sabaha karsi 5 te uyandi bi anda kustu ilk 3 gun ates cardi sonra ates gecti ishal degil Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsunda altında bi sebep vardır mutlaka boşa kusmaz çocuk hangi bölüme götürdünüz
G giotto Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2015 4 0 86 45 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giotto #6 Fatma busra .!.: Geçmiş olsunda altında bi sebep vardır mutlaka boşa kusmaz çocuk hangi bölüme götürdünüz Genişletmek için tıkla... Ilk acile gittik sonra ozel bir hastanenin cocuk hastaliklari doktoruna sonrasa devlete gittik cocuk bölümüne
Fatma busra .!.: Geçmiş olsunda altında bi sebep vardır mutlaka boşa kusmaz çocuk hangi bölüme götürdünüz Genişletmek için tıkla... Ilk acile gittik sonra ozel bir hastanenin cocuk hastaliklari doktoruna sonrasa devlete gittik cocuk bölümüne