1 yaş üstü bebekler için oyuncak tavsiyeleriniz ...

bal10

denizanası (:
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
1.712
0
106
Bilecik
Merhaba arkadaşlar,

Neredeyse 17 aylık dünyalar tatlısı bir Deniz kızım var. Onun gelişimine katkı sağlayacak eğitici oyuncaklar arayışındayım ama hangisinin daha yararlı olacağı konusunda karar veremiyorum.
Konuyu açmamın asıl amacı bebeklerimizin eğlendiği, oynamaktan zevk aldığı oyuncakları paylaşıp birbirimize fikir vermek açıkcası, en azından beni gibi kararsız olan annelere
Denize ayına uyngun bir çok oyuncak aldım ama nedense en fazla 2 bilemedin 5 dakika ilgisini çekiyor, sonra bir kenara atılıp kalıyor. Ama ne zaman ki denizle yaşıt bebeği olan bi yere gitsek orda evde hiç oyuncağı yokmuşta ilk defa görüyormuş gibi oynuyor. Hevesleniyorum gidip aynısından alıyorum ama yok yine aynı senaryo, ilk bi bikaç dakika inceleme sonra yüzüne bile bakmama.

İnternetten yürüyüş arkadaşım dinazor diye bir oyuncak gördüm benim bile ilgimi çekti alıp almama konusunda kararsız kaldım.
Sizlerinde kuzularının severek oynadığı, yada gelişimi için katkı sağlıyacağını düşündüğünüz oyuncaklar varsa paylaşırsanız sevinirim.
 
eğitici oyuncuklar
 
lego alabilirsin. üstüste konulup kule yapılan plastik kaplardan alabiilrsin
fisher price'In piyanosu var. biz erken almıştık, sıkıldı şimdi.
 
Puzzle başlayabilirsin sürekli dusundurdugu için sıkılmıyorlar.
Ben artik sadece ses çıkaran fonksiyonsuz oyuncakları almıyorum.ilk aldığım puzzle tahtadan ve cok basit birseydi fakat geçiş icin cok iyi oldu.Su an kizim 2.5 yasinda 20 parçalı puzzle yapiyo.
Bende baska fikirler alabilirsem sevinirim..
Bu ara pepenin oyun kartlari var ondan alırım belki..eslestirme oyunu gibi birsey..
Trenle vagonu,agacla elmayı vs iliskilendirmek oyunu.tavsiye ederim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…