evet gelcekteki hayatını etkiliyor ameliyet sartgeçmiş olsun arkadaşım doktorunuz açıklama yamadımı benim arkadaşın bebeği olmuştu sabah oldu akşama eve gitmişti tabii biraz ağlamıştı ama kurtuldu geç kalındığında sonuçları daha zor diye duymuştum o zaman
uzun zmandır bu konuda yazıyosunuz bence biran önce yaptırın ameliyatınızı böyle bekledikçe içinizde büyütüyosunuz sakin olun etrafınıza hiç bakmıyomusunuz nasıl hastalıklar var bu büyük bişiy deil sünnet tarzında bi şey neden kendinize zehir ediyosunuz hayatı bu kadar zorsa bir psikiyatr a danışın aşın bunu hepimizin bebeği var hepimiz neler geçiriyoruz kendinize gelin biraz ve ailenizden veya yakınınzda olan bi arkadaştan destek alın paylaşın kendinizi düşünün siz böyle olursanız bebeğinize kim bakacak
canım ameliyatdan önce bi tedavi daha var diye biliyorum.
3 tane hormon iğnesi vuruyorlarmış inmesi için.dr ile böyle bir konu geçmedimi?
benim oğluşumunda sol testisi bi inip bi çıkıyor ondan biliyorum.
canım iyide inmemiş testisler için 7 yaşına kadar ameliyat olmadan beklenebiliyor ayrıca doğru iğne ile inebiliyor. Benim bildiğim (yanlış olabilir) 7 yaşına kadar testisler inip çıkabiliyor ama 6 yaş itibariyle hala inmemiş is o zaman ameliyat olması gerekiyor.
Benzer durum erkek kardeşimde de oldu o zman ne yaptılar tam hatırlamıyorum küçüktüm ama ameliyat olmadığını biliyorum. Ayrıca yakın zamanda arkadaşımın oğlu için aynı şey söylendi 3 yaşında idi o zamanlar hem sünnet hem inmemiş testis ameliyatı dendi sonra özel olmayan başka bir hastanede başka bir dr. ameliyata gerek olmadığını söylemiş ve iğne tedavisi yapmış şimdi sorun yok yani ameliyat olmadı hatta bu konuyu sünnet üzerine konuştuk bu yaz sünnet olacakmış şimdi 7 yaşında :)
Bence mutalaka başka bir dr ile görüşün 1 yaş ameliyat için erken ne biliyim benimde oğlumun ameliyat olması gerekiyor pipideki bir sorundan dolayı ama narkoz korkusuna yaptıramıyoruz. Biri beni bu narkoz konusunda aydınlatta gönlüm rahat etse bende yaptıracam. Ama ben dr. a sorduğumda narkozun bir yan etkisi vs. olurmu çok küçük daha diye..
Dr. narkoz bu küçüğü büyüğü yok herkeste yan etkisi olur ama işin ehli bir ameliyat ekibi ile girmek lazım ameliyata demişti. Çünkü bizimkinin ameliyatı 2 saat kadar sürecekmiş..
canım iyide inmemiş testisler için 7 yaşına kadar ameliyat olmadan beklenebiliyor ayrıca doğru iğne ile inebiliyor. Benim bildiğim (yanlış olabilir) 7 yaşına kadar testisler inip çıkabiliyor ama 6 yaş itibariyle hala inmemiş is o zaman ameliyat olması gerekiyor.
Benzer durum erkek kardeşimde de oldu o zman ne yaptılar tam hatırlamıyorum küçüktüm ama ameliyat olmadığını biliyorum. Ayrıca yakın zamanda arkadaşımın oğlu için aynı şey söylendi 3 yaşında idi o zamanlar hem sünnet hem inmemiş testis ameliyatı dendi sonra özel olmayan başka bir hastanede başka bir dr. ameliyata gerek olmadığını söylemiş ve iğne tedavisi yapmış şimdi sorun yok yani ameliyat olmadı hatta bu konuyu sünnet üzerine konuştuk bu yaz sünnet olacakmış şimdi 7 yaşında :)
Bence mutalaka başka bir dr ile görüşün 1 yaş ameliyat için erken ne biliyim benimde oğlumun ameliyat olması gerekiyor pipideki bir sorundan dolayı ama narkoz korkusuna yaptıramıyoruz. Biri beni bu narkoz konusunda aydınlatta gönlüm rahat etse bende yaptıracam. Ama ben dr. a sorduğumda narkozun bir yan etkisi vs. olurmu çok küçük daha diye..
Dr. narkoz bu küçüğü büyüğü yok herkeste yan etkisi olur ama işin ehli bir ameliyat ekibi ile girmek lazım ameliyata demişti. Çünkü bizimkinin ameliyatı 2 saat kadar sürecekmiş..
evet gelcekteki hayatını etkiliyor ameliyet sart
ameliyetı ertelemiyoruz enınde sonunda olucak kaçış yok.
fakat doktorumuz1 yaşına kadar beklemimizi önerdi. çünkü 1 yaşına kadar inebiliyormuş. bir kaç tanıdık ile görüştük onlarda mecburi ameliyat oldular.
korkuyorum çünkü ailemde hiç ameliyat olan kimse olmadı yanı ameliyet bize çok soğuk bu konuda rahat değilim birde narkoz ve narkozoun etkileri beni çok korkutuyor.
endişelerim var. bebeğimede benden başka bakıcak kimse yok, rapor alıcam
canım sanıırmsizinki utangaç testis bi yakınım aynı siiznki gibi sorunla doktora gitmişlerdi. doktor saatine bakıp iinmemiş testis değil utangaç testis bu demiş operayona gerek yok demiş.
inş poerayonluk bi durum değildir sizinki.
evet canım narkoz işi beni ürkütüyor senınde anladığım kadar endişelerin bu yönde.
2 ay önce bi prof ile görüştük oda iğne önerdi ama burda 2 doktorda iğneden hiiç bahsetmedi. hafta içide bir kaç çocuk cerrahı ile görüşcez. birde çocuk üroloğu ile.
inş iğne ile halledilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?