• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yasında bebeği kreşe vermek

bety60

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
158
164
103
Bebeğim su anda 8 aylık ve 7 aylıkken işe basşladım 1 aydır da kayınvalidem bakıyor.. biraz sıkıntılı bi sürecti başta pek bakmak istemedi konusunu bile yapmamıştı nasıl olduysa bi anda bakayım dedi herneyse.. (annem bazı sebbeplerden dolayı bakamıyor ne kadar istese de) kayınvalidem de şehir dısından gelip her hafta sonu geri gidiyo.. bu zamana kadar bi sıkıntım olmadı kendisiyle hatta gelip kalmaları herşey çok güzeldicocuktan önce. ama aynı evde yasamaya baslayınca işler biraz zorlasmaya basladı herseyi hep beraber yapmak heryere hep beraber gitmek şimdiden gözümü korkuttu.. hazır bakan var daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama öyle de olmuyo işte .. acaba dedim bi yasında krese vermeli miyim sizler ne düşünüyorsunuz..

Bebegim bir yasında .aynen sizin gbi işe döndüm haftaiçleri kv bakıyor haftasonu gidiyor.ama asla krese vermeyi düşünmedim.sonucta en iyi kreste bile kendi kanından canından birinden daha iyi bakılabilecegini düşünmedim düşünmem.biraz büyüsün.derdini anlatacak bikac cümle kurup kendi tuvaletini yapabilsin ancak ozaman kres düşünebilirim

Kayınvalideniz içinde zor oluyordur haftaiçi gelip gelip sadece haftasonları evinde kalmak. Bence yardımcı bir hanım tutun. 8 aylık bir bebeğe kreşte ne kadar güzel bakarlar bilemeyeceğim. Dilleride yok ki anlatsınlar. Çok güvenilir yerlerde bile neler oluyor. Sağdan soldan araştırın iyi bir bakıcı tutun.

Bebeğim su anda 8 aylık ve 7 aylıkken işe basşladım 1 aydır da kayınvalidem bakıyor.. biraz sıkıntılı bi sürecti başta pek bakmak istemedi konusunu bile yapmamıştı nasıl olduysa bi anda bakayım dedi herneyse.. (annem bazı sebbeplerden dolayı bakamıyor ne kadar istese de) kayınvalidem de şehir dısından gelip her hafta sonu geri gidiyo.. bu zamana kadar bi sıkıntım olmadı kendisiyle hatta gelip kalmaları herşey çok güzeldicocuktan önce. ama aynı evde yasamaya baslayınca işler biraz zorlasmaya basladı herseyi hep beraber yapmak heryere hep beraber gitmek şimdiden gözümü korkuttu.. hazır bakan var daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama öyle de olmuyo işte .. acaba dedim bi yasında krese vermeli miyim sizler ne düşünüyorsunuz..
İmkanınız varsa bakıcı tutun. Bakıcı fiyatı pahalı gelecektir belki ama kreşteki öğretmeninden de beklentiniz zaten bakıcı gibi olacaktır.

1 yaşındaki bebek kreşe verilmez , çocuğum yok ama alan kreş olacağını da sanmıyorum

Benim kızımın kreşinde 5 aylıktan beri gelen var. Şimdi 2 yaşını geçti, nasıl seviyorlar kızı. Her zaman ilgililer. Eğer içine sinen bir yer bulabilirsen ver.

3 yaşından önce kreşler sağlıklı değil...

Kadın zaten her haftasonu gidiyormuş
Haftaiçi çalışan insan en fazla eve gelip yemek yer yatar
Nereye beraber gidiyorsunuz ki
Kreş yaşında olsa keşke verseniz kv denize de yazık orda burda sürekli kadın ona da zor

Kres olayina ben sahsen onaylamiyorum. Bugun dunyanin heryerinde sapiklar dolu, heleki kreslerde sIklIkla gorulen ve duyulan olaylar yasaniyor. Maddi durumunuz ne kadar iyi bilemem ama en kotu ihtimalde isten ayrilin ve kendiniz bakin cocugunuza.

Back
X