Ya dışarı çıkınca da aynı şekilde meme diyor. Diğer bebekler uslu uslu arabaları da ya da mama sandalyelerinde otururken benim kızım meme diyerek mememe saldırıyor.
İşe başladım diye ayrılık korkusu oluştu diye düşündüm ama artık evdeyim, vurma konusunu da yanlış olduğunu bile bile yapıyor. CıZ yanlış bu davranışın diyorum elini sallıyor hemen.
Ağlatarak davranışı değiştirme yöntemini de yapmaya korkuyorum çünkü istemediği bir şey olunca moraracak kadar ağlıyor :-(
Merve senin kızı Nasıl kestin memeden?
Merhaba.. Benim kizim da 2 yasina yeni girdi. Asiri memeye duskun. Hayati emmeden ibaret o derece.. Nasil memeden kesecegimi hic bilmiyorum.. Okuyup arastirip duruyorum..Doktorumuza sordum diş çıkarırken memeden uzaklaştırmak zor oluyormuş..
2 3 yaşına kadar baskıcı tutum se gilememeli memeden zorla kesmemek gerekliymiş.
Vurma davranışı için de normal dedi bilmiyorum
Merhaba.. Benim kizim da 2 yasina yeni girdi. Asiri memeye duskun. Hayati emmeden ibaret o derece.. Nasil memeden kesecegimi hic bilmiyorum.. Okuyup arastirip duruyorum..
Merhaba.. Benim kizim da 2 yasina yeni girdi. Asiri memeye duskun. Hayati emmeden ibaret o derece.. Nasil memeden kesecegimi hic bilmiyorum.. Okuyup arastirip duruyorum..
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben meme ucuna sevmediği şeyler sürüyordum öyle vazgeçirdim memeden daha öncede yazdım tatlı salça sürüyordum mesela sevmedi bir iki derken yaklaşmaz oldu
Yaptığım araştırmalarda yurtdışındaki kaynaklarda memeden kendi isteğiyle 2-7 yaş arası kesildiği belirtilmiş.
Aslında biraz da çevrenin baskısı yüzünden sorun yaşıyoruz. Herkes herşeyi çok bildiği için emzirme Kocaman oldu artık vs diyor bizler de etkileniyoruz ister istemez.
Bendeki en büyük sorun dışarda istemesi ve uyurken memeyle uyuması. Memesiz Nasıl uyuturum, gece deliksiz uyur mu hiç bilmiyorum.
Şu halde bile gece bir iki kez uyanıp meme istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?