Bebek Beslenmesi 1 yasindaki bebeginize gun içerisinde ne yediriyosunuz??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dilruba86

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
649
17
318
Mrb anneler,

Benim merak ettigim bi konu var, 1 yasindaki bebeginize sabah kalktigindan aksama yatana kadar surecte neler hazirlayip yediriyosunuz ?
Belki banada fikir vermis olursunuz
Hatta baska annelere de fikir olur...
Cvp yazarsiniz cok memnun olurum bazen aklima gelmiyo biseyler... :/

Mrb anneler,

Benim merak ettigim bi konu var, 1 yasindaki bebeginize sabah kalktigindan aksama yatana kadar surecte neler hazirlayip yediriyosunuz ?
Belki banada fikir vermis olursunuz
Hatta baska annelere de fikir olur...
Cvp yazarsiniz cok memnun olurum bazen aklima gelmiyo biseyler... :/
Size ödel mesaj ile bir video gönderiyorum.
Benim çocuk doktorumun önerileri.
Bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Umarım yardımcı olur size.

Golden goat la aynı marka galiba Baby Goat. Ben de ilaç kullandığım için süt veremiyorum oğluma. Kullanmadığım sürede biriktirdiğim sütler le devam ediyorum. Sonrası için araştırmadayım. İnstagramda pembekurdelalı var. O da emziremiyor çocuğuna golden Goat kullanıyordu. Not etmiştim bende,memnundu o. Mamayı biraz da çocuk seçiyormuş okuduklarım kadarıyla. Deneyip o şekilde karar verebilirsiniz doktorunuz önerdiyse.

Sabah; Kahvaltı( peynir, zeytin, pekmez, yumurta, patates, ceviz, kuru üzüm, gün içindr değişiyor bunlar) meyve, anne sütü ya da mama.
Öğlen; duruma göre kahvaltıyı güzel yaptıysa, atıştırmalık evde yapılan kek, kurabiye, ya da yemek, arada yine meyve
Akşam; ne yemek varsa yoğurtla birlikte.

Sabah 8: ceviz,yumurta,peynir,pekmez,5 tahıllı ile bulamaç,6-7 tane tuzu azaltılmış zeytin.
Saat 10 buçuk gibi meyve
13:30 çorba( tüm çorbaların içine bir avuç kadar kıyma koyarım)
Saat 16'da cevizli yoğurt
Akşam 19:00 yoğurt,pilav( yada makarna) ve etli yada sade sebze yemeği(sebzeyi hiç sevmediği için rondodan geçiririm hâlâ)
Yatmadan önce de hipp biberon mama.sütü hiç sevmedi kızım.
Doktorun bize verdiği rutinde devam ederiz hâlâ.
Şuan 19 aylık ve aynı düzen devam eder.birazcık porsiyonları büyüdü.
Ekmek,aburcubur,muhalkebi vermedim hiç.

Bana da özelden gönderebilir misiniz lütfen? İştahsiz degil ama kilo alımı az maalesef. Bi yerlerde yanlış mı yapıyorum demekten alamıyorum kendimi :((

Rica etsem bana da gonderirmisiniz istahsiz ve kilo almayan bi kizim var vitaminlerle ayakta duran ve sik sik hasta olan

Benim kızım 14 aylık kilosu 7.8:KK43:
İştahsız, sürekli meme istiyor ne yapacağım bilmiyorum

Evet onu da denedim eliyle tuttuğu Zaman ilk lokmayı yer gerisini bana yedirir Maalesef. Memeden kesmem lazım sanırım ama kızım emmeye çok düşkün, çok da inatçı.bi türlü başlayamıyorum

Hep mi boyleydi? Yegenim de bikac aydir annesini devamli emiyor yemek yemiyor. Het lokmada bebeginizi odullendirmeyi deneyinn derimbir de. Asla yemek saatinde agresif gergin olmayin. Yemek saatini kacirmayin o zamqn da istahsiz olurlar. Uyku daki duzensizlik bile yemekteki istahini etkiliyor mutlaka.

Golden goat la aynı marka galiba Baby Goat. Ben de ilaç kullandığım için süt veremiyorum oğluma. Kullanmadığım sürede biriktirdiğim sütler le devam ediyorum. Sonrası için araştırmadayım. İnstagramda pembekurdelalı var. O da emziremiyor çocuğuna golden Goat kullanıyordu. Not etmiştim bende,memnundu o. Mamayı biraz da çocuk seçiyormuş okuduklarım kadarıyla. Deneyip o şekilde karar verebilirsiniz doktorunuz önerdiyse.

24 saat olmadan bu kadar rahat bir uyku uyuyacağımızı düşünemedim. 45 gün gecemiz gündüzümüz karışmıştı. Teşekkürler babygoat. Gaz ve kabızlık sorunumuz bitti çok şükür. Bebeğimizin gülümsemesini görmek mutluluk verici.

BABY GOAT
24 saat olmadan bu kadar rahat bir uyku uyuyacağımızı düşünemedim. 45 gün gecemiz gündüzümüz karışmıştı. Teşekkürler babygoat. Gaz ve kabızlık sorunumuz bitti çok şükür. Bebeğimizin gülümsemesini görmek mutluluk verici. Baby Goat mamayı herkese tavsiye ederim.Mutlaka denemelisiniz.Üstelik şükürler olsun kendi ülkemizde üretiliyor, güvenilir bir mama.
[

BABY GOAT
24 saat olmadan bu kadar rahat bir uyku uyuyacağımızı düşünemedim. 45 gün gecemiz gündüzümüz karışmıştı. Teşekkürler babygoat. Gaz ve kabızlık sorunumuz bitti çok şükür. Bebeğimizin gülümsemesini görmek mutluluk verici. Baby Goat mamayı herkese tavsiye ederim.Mutlaka denemelisiniz.Üstelik şükürler olsun kendi ülkemizde üretiliyor, güvenilir bir mama.
[
Reklamları izlediniz:işsiz:

Back
X