- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğu sağa sola emanet edip keyif çatanlardan süper kaynana olurGeleceğin sorunlu kayınvalide adaylarını ben bu konuda görür gibi oldum.
Çocuğunu kendine bağımlı yetiştirmek gibi.
Çocuğu sağa sola emanet edip keyif çatanlardan süper kaynana olur
Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Gidin canım sizi tutan mı var
Annemin artık yaşlandığını ve çocuk bakmayı isteyecek hevese sahip olmadığının bilincine varır onu bu zahmete mecbur bırakmaz başka bir çözüm düşünürdüm.
Anneannelere/babaannelere çok üzülüyorum.
Canim onlar da torun torun diye tutturuyorlar![]()
ama calisan kadinlarin anneleri , kvdeleri gercekten cok yoruluyor. Bir de gezmeye cikip birakmak fazla olur tabi.
Arkadaşa katılıyorum. Ben geçen sene 5 aylıkken ve bu sene 14 aylıkken tatilde denize soktum kızlarımı.herkes bebeğini yuzdururken biraz uzulebilirsiniz. Birde bebeginize de çok iyi gelir.daha güzel ve bol uyuyorlar,eğleniyorlar,seviniyorlar ve o halleri muhteşem oluyor.ilk tatil ile tanismalariBence bırakma.. Anne kuzusu daha o ayırma nolur.. Oda girer seninle havuza.. Hem aklın kalmaz mı tatilin zehir olmasın sonra
Ben sahsen birakmam benimde kizim 1.5 yasinda simdi ikinci cocugumu dogum icin hastaneye girdigimde bile aglaya sizlaya biraktim oda yabancilik cekmiyor. Bence esinizde sizde ailece tatilden daha cok zevk alirsiniz. Biz ne zaman esimle kizimsiz bisey yapsak hep oturup onu konusuyoruz bi yanimiz birakamiyor. Ben olsam birakmam ama annenizle iyiyse siz birakabilirsiniz