- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım goturmezsem benim de içimde kalacak21 aylik kizim var. Bu sene bizde annaneye birakip tatil yapsak mi diye dusunduk esimle ama bir yandan esim bir yandan da ben cocukta eglenmek ister bizde onunla daha cok egleniriz, basbasa kalsakta biraz dinlensek gibisinden cok muallakta kaldik tabii sonrasinda icimiz el vermedi tatile beraber gittik ve inanin cocukla tatil cok daha baskaymis.
Evet pek dinlenme olmuyor ama cocugun o tatilde farkli yonlerini goruyorsunuz ve gercekten onu eglendirirken sizde egleniyorsunuz tatli yorgunluk oluyor.
Gercekten onu almayarak gitmeseymisiz icimde ukte kalacakmis :)
Daha cok kücük canım yaEvet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
1 yaş için 3 gün uzun bir süre.. pedagoglar 3 yaşından sonra anneden bağımsız arkadaşlarıyla oynayabilirler veya babayla birlikte gezmeye gidebilirler fakat 2 3 saat sonra anneyi merak edip görmek isterler diye söylüyorlar..Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Uyuzluk edeceğim affedin :) Daha önce, bu forumda bir başka başlıkta beni anneannemin büyüttüğünü söylemiştim. Sizin bu başlığınızı okuyunca, anneannemin arada annemleri de göreyim diye beni aileme vermesi, sonunda benim yatak döşek hasta olup anneanneme geri verilmem geldi aklıma :) Yine böyle annemlerin yanında sıkılıp ateşlenmişim, doktor; "verin bu çocuğu anasına (anneannem oluyor), sıkılmış sizden" demiş annemlere :) Anneanneler lokum olurlar, keşke bana yine o baksa... Korkmayın, 3 gün için bir şey olmaz, bırakın doysunlar anneanne torun birbirlerine, bu onlar için de bir fırsat.Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?