• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaşındaki bebeğinizi annenize bırakıp tatile gider miydiniz?

anneme bırakırdım çünkü benden iyi bakar.emmiyomuş zaten bence problem yok.

Bırakırım bırakmışlığımda var 1 gece 2 gündü şehir dışına acil çıkmam gerekiyordu. Ben aman bırakma ayrı kalmasın falan diyenlerin tarafında değilim. Keşke bakacaklarını bilsem bırakır tatile de giderim üç gün :)
Görümcemin kızı ve kızım arasında 40 gün bar ilk Zaman'dan beri babaanne anannede bırakıp sinemaya suna buna giderim (yatılı bir kez ananeye bir kez babanneye bıraktım) kızım benden bağımsız hareket edebilen ama bana da düşkün bir oldu aynı Zaman'da çokça sosyal girdiği ger ortamda arkadaş bulur. 3 yaşında
Yeğenimi görümcem hiç hırlamadı kıyamam edemem diye simdi beni bırakıp hiç bi çocuğun yanına gitmiyor bit kerecik bi yerde kalmıyor diye şikayet ediyor

Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
bu kadar sıkıntı yapmayın ben bebegım 4 aylık su an bır hafta anneannesınde kalacak, normalde bızde kalıp cocuguma bakıyorlardı ama anneannem rahatsız o nedenle memlekete gıtmek zorunda kaldılar ve bebegımde onlarla gıttı bakacak kımse yok malum ızınler kıtlenmıstı, dah ayenı acıldı....
gıdın bırkaç gun kafa dınleyın bırsey olmaz..

ben cocugumu hıc kımseye bırakıp hıc bı yere gıdemem
benım akrabam cocugunu annesıne bıraktı teyzede 5 dk ıcı gecmıs aksam 8 cıvarı uyuyakalmıs
o cocuk uyanmıs sozde annesını ozlemıs pencereden bakım demıs cocuk aklı ıste
sen tut duş pencereden öl
gumburtuye uyanıyor teyze bı bakıyor mahallelı toplanmıs anlamamıs kendı torunu oldugunu
asagıya ınmıs bakmıs gordugu manzara :KK43:

bu aklımda kaldı benım buyuzden ne olursa olsun asla cocugumu bıyere bırakamam ben nereye gıdıyorsak bırlıkte...

Ooofff offff allah sabir versin kiyamam o yavruya ya cok üzüldüm

Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
bir yaşında oğlumu annemle yazlıkta mecburen bırakıp dönmüştüm 10 saatlik mesafe ben çalışıyorum annem bakıyordu.evde o üç hafta nasıl geçti bir ben bilirim senin gene üç günmüş.

bırakmadım bırakmam bırakmıyorum yarın tatıle brlkte gdıoruz

Bebisinde ailesiyle tatil yapip mutlu olmaya hakki var ben hep öyle düşündüm ve birakmadim biraz tatil dinlenmek yerine onu mutlu etmeye donuyo ama olsun 1 yasinda bebek size cok sikinti olmaz bence

Eğer annemin herhangi bir sağlık sorunu yoksa , giderim.hertürlü benden iyi bakacağı kesin,2çocuk büyütmüş.ama aklım onda kalır tabiki o ayrı.eğer imkanım varsa annemi bizle götürürüm :) o daha güzel olur

1 yaşında koca cocuk olmuş.tatil deniz inanın gelişimini hızlandırıyor çok mutlu oluyorlar

emzirmıyorsan bence bırakabılırsın biraz kafa dinlemek ve dinlenmek için cocukla zor olur her zaman fırsat varken yapın bence

Yeni döndük tatilden 1,5 yaşındaki kızımla üstelik hamileyim onun denizde oynaması kumlarda koşması bizim bütün yorgunluğumuza deydi

ben birakamam diye tahmin ediyorum ama yengem 7 8 aylik ogullarini ananeme birakip bi hafta tatile gitmisti simdi bana cocugunu birakip ill tatilini oyle yap cok rahat oluyot diyor. eger cocugunuz sizsiz durabilirse birakabilirsiniz 3 gun o kadar da uzun degil

Götürme imkanın varsa kızını da gotr bence. Ha öyle bi imkan yoksa 3 güncük zaten git keyfine bak gez eğlen

ben hergün babaannesine bırakıp işe giderken suçluluk duyuyorum tatile asla gitmem bebeğimsiz:(

Back
X