- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakin bırakma bende eşimle üç gün tatil yaptım ve kızımi annem yalvarmasina rağmen bırakmadım kizim ben teyzesi de vardi 663n4Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Ben bırakmadım bizde eşimle üç gün tatil yaptik annenin ısrarları hatta yalvarmalarina rağmen bırakmadım asla bırakmam bence sen de bırakma.icin rahat etmez ben kızımı yemeğinden banyosuna gece yatması vs hep kendim yaptığım için rahat edemem.annem de mükemmel bakar tabi ona şüphe yok ama anne gibi kimse olamaz annelik başka bişey.babasida çok iyi bakar zaten tatilde kızımıza beraber baktık çok hareketli 18 aylik biraz zor oluyor mutlaka yardım eden olacak yoksa tatilden bişey anlamıyorsun. Gece uclere kadar gezdik ve kızımız da yaninizda çok eğlendi iyiki getirdik dedik tabi o uyuyordu bebek arabasında.Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. :) ben ikinci çocuğu bile düşünemiyorum kızım ilgisiz kalır diyeBence bırakılabilir. Ama ben çocuklu tatili tercih ederim. Benim de başka bir sorunum var. Büyük kızım çok erken abla oldu, kardeşi doğmadan kreşe başladı vs. Ben de ona özel bir tatil yapmak istiyroum. Küçük 22 aylık. İkisiyle çıktık geçen ay. Bu ay da sadece büyüğü götürüp ona odaklanmak istiyoruz eşimle. Yani küçük olunca büyüğün özgürce eglenmesi sınırlı oluyor. Sen ne dersin, bana da akıl ver?
Ben de öyle düşünüyorum ama annelik duygum ağır basıyor sanırım. Orada bir bebek görsem üzülürüm falan diye düşünüyorum. Yani bir de çoğunluk bırakma falan demiş daha doğrusu ben bırakamam demiş duygularım iyice yoğunlaştı.. Çok ihtiyacım var kafa dinlemeye aslında zor zamanlardan geçiyorum..Ben gittim. Tam 1 yaşındaydı oğlum ve ikinci bebeğime hamileydim. Annem ben bakarım kızım,bir daha bu fırsatı yakayamayabilirsin git kafanı dinle dedi. Öyle iyi geldi ki o tatil bana anlatamam.
Ağlayarak gittim ama müthiş dinlenmiş ve pozitif bir şekilde döndüm.
Buradaki yorumlara bakmayın. 3 gün çocuğunuzu bırakmanız sizi kötü anne yapmaz. Aksine arada küçük molalar verilmeli ki hem vücut hem de kafa olarak dinç kalasınız.