Çocuk Hastalıkları 1 yaşındaki kızım anjin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

banueralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
526
4
96
42
İstanbul
ARKADAŞLAR BENİM 13 AYLIK KIZIMDA BİR ANJİN PROBLEMİ VAR. HER 2 AYDA BİR MUTLAKA ANJİN OLUYO. BU ARA GRİP VE ANJİN BİR ARADA SÜMÜKLERİ AKIYO BANA BURNUNU VE BOGAZINI RAHATLATABİLECEGİM Bİ ŞEYLER ÖNERİRMİSİNİZ... 2 GÜNDÜR ÇOCUK UYUYAMIYOOOO. ANJİNİ HENÜZ BAŞLAMADI AMA BOGAZI KAŞINIYO SANIRIM . ANTİBİYOTİK VERMEDEN BAŞLANGIÇTA GEÇİRMEK İSTİYORUM..:a015:

meyankökü
Grip, nezle, anjin ve nefes darlığına faydalıdır. Öksürük ve balgam söktürür. Yüksek tansiyonu düşürür.

ADAÇAYI
(Salvia officinalis)

ANAVATANI:

Akdeniz ikliminin görüldüğü yerler.

ÖZELLİKLERİ :

İştah açıcı, sindirim yardımcısı, kan temizleyici, gaz giderici, iltihap giderici, şeker hastalığını iyileştirici, yorgunluk ve stres giderici.

ÖNERİLEN HASTALIKLAR :

Gece terlemeleri, fazla terleme, el titremesi, kramplar, boğaz-bademcik, diş iltihapları, balgam, mide-bağırsak gazları, anjin, faranjit, astım, damar sertliği, felç, bedensel ve ruhsal bitkinlik, anne sütünün azalması, adet düzensizlikleri, menopoz dönemindeki sıkıntılar.

AHUDUDU

(Rubus idaevs)

ÖZELLİKLERİ :

Kabız yapıcı, idrar söktürücü, hazmettirici, iştah açıcı, mikrop öldürücü, terletici, ateş düşürücü, sakinleştirici.

ÖNERİLEN HASTALIKLAR :

Bronşit, anjin, faranjit, zatürre, kronik gastrit, entenekolit, ishal.

işine yaramı bilmem ama canım bu yazıları buldum bunları çay şeklinde hazırlayıp verebilirsin sanırım
iltihabik hastalıklar ve bronşlar için kuru soğanı rendeliyorsun akşamdan içine bir tatlı kaşığı bal bırakıyorsun ağzını kapatıp dışarı ayaza bırakıyorsun sabah aç karnına süzen suyunu veriyorsun 3 4 gün bayağı rahatlatıor ben oğlum hastalandıkça yapıyorum kızımın sinüzit var onada uyguluyorum çok işe yarıyor

slm canim ilk once gecmis olsun allah yardimcin olsun,bence doktor tavsiyesinden baska ilac kullanma her bebekte farkli oluyor ona iyi gelen senin kizinda yan etkisi olabilir,bnce en iyisi doktr ne verirse,,,,gecmis olsun canimmmmmmm

canım benim oğlumda daha sık oluyodu her ay boğaz enfeksiyonu allahım çıldırmak üzereydim devamlı devamlı anjın doktora en sonunda araştırtım soğuga karşı alerjisi varmış ne kadarda korusam oluyodu doktor dedi olur zamanla atar şimdi allaha şükür sende doktora götür araştırttır derim geçmiş olsun

doktoru bademcik prob. var dedi. babasındada varmış 6 yaşında mecburen artık almışlar. ırsi dedi seninki doktor oda soguktan oluyo o kadar koruyorumki anlatamam. bitkisel bişeyler ıhlamur papaya felan ii geliyo... bakıcaz artık. yaşı küçük oldugu için doktoru çok müdahale ettirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…