- Konu Sahibi sessizgemiler
Kızlar kizm cok istahsiz zorla yediriyorum ama direk yutuyor asla kati bse kabul etmiyor yutmaya calisinca kusuyor.başka bebeklere bakiyorm yumrtayi yiyor pirinç cigniyor Ben nazil alistiricam?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kizm cok istahsiz zorla yediriyorum ama direk yutuyor asla kati bse kabul etmiyor yutmaya calisinca kusuyor.başka bebeklere bakiyorm yumrtayi yiyor pirinç cigniyor Ben nazil alistiricam?
Ben anlamam bu konulardan ama püreye alıştırmaktan mı kaynaklanıyor bu?
Ben anlamam bu konulardan ama püreye alıştırmaktan mı kaynaklanıyor bu?
Bnm oglumda nerdeyse 15aylk, o da cignemior. Direk yutuyor.
Alistirmaya calisiorm am ödüm kopuyo bogazinda kalacak diye.
Sabahlari terryagli ymurta yapiorm. Pisirmedn once yumrta biras civik olsun diye sut peynir koyuyorum. Bazen onu cigniyo gibi yapior ama ynnda kasik msmasi yapiorm yutamaynca ondan veriorm ki yutsun diye. Eline ekmek vermeye korkuyorum buyuk koparior. Nasil alisacak bilmiyorum.
hıko senınkı konuşmaya başladı mı?
benımkı hıcbıse soylemıyor..
babasına babuş dıyor,hadi dıyor,atti dıyor,kuşa puş dıyor..başka bısey yok..
anne dedıgını hiiiç duymadım..hıc konuşmaya nıyetı yok 15 buçuk aylık olcak..
kendı ayında olup ıik kelımeyı bırlestırıp konuşanlar varmış..
Kizlar aksine 4 aylikken ek gidaya başladık ama ufack doğdu korktm cok kusuodu o yzdn bse vermdm eline.konuşma konusunda iyi bnmki anne mama cayu cici cısss fln dio.
İyi kızınız 1yasındaymıs .Daha beter durumdayız.Benim 2 yasını deviren yegenım hala çiğnemiyor.Dediğiniz gibi bır parca ekmek kabugu sert gelsın yedıgı ne var ne yok kusuyor.Abimin yutar bogulur paranoyaklıgından kucucuk mamayı dk larca ezıyoruz blenderda.Annem bıraz alıstırmaya basladı işte dolmanın ıcını kucuk makarna tanesı vererek.Yavrum cıgnemıyor dıye uzuluyoruz dıye bazen agzına mınık kraker verınce dıslerını bırbırıbe carptırıyo kendıne baktırarak hbakın cıgnıtyorum dedırtmek bızı sevındırmek için.Daha zamanınız var yanı.