1 yasindaki kizim cignemiyor

Birde kendisinin normal yiyeceklerden yemesi cok önemli agiz dil konusma gelisimi icin ilerde konusabilmesi icin sadece sivi yerse gelismez hic birsey

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Benim oğlumda bir yaşına girdi ve çok iştahsız, ben dişlerinin çıkmasına bağlıyorum ama diğer yandan 4,5 kaşıkta olsa çorbasına ekmek doğrayıp veriyorum yiyiyor,6 aylıkken bende ilk eline elma vererek başladım öyle alıştı pütürlü şeyleri yemeye, biraz soğukkanlı olmak lazım. Tabi eline verip arkamızı dönmemek gerek gözümüz üzerinde olsun bişey olduğunda hemen müdahele etmek adına... Ama korkmayın verin eline elmayı 1 kusar 2 kusar sonra alışır..yoksa zor bir durum..
Ayrıca çiğnemesi konuşmasınada katkısı var maşallah oğlum cümle bile kuruyor söylediğimizi tekrarlıyor bilinçli bir şekilde uykudan uyanınca anne anne diye ben cevap verene kadar sesleniyor :)

Son düzenleme:
yapmayın daha zamanı yok o çocuğu biran önce doktora götürün nasıl alıştırırız diye. daha zaman falan yok çok geç kalınmış. işte abinizden kaynalanmış ama ilerde çocuk suçlu olacak bir şey yemiyor diye asıl suçlu aileler. bu şekilde çocuklarına çok büyük kötülük yaptıklarının farkında değiller. lütfen abinizi değiştirin şimdi sağlıklı olması ve bütün ömrünü sağlıklı bir birey olarak geçirmesi için.

Yemesinde bir sıkıntı yok şükür.Sizi beni yer yegenım ayırt etmeden.2 yasında 96 cm ve 17,8 kilo.Dolabın kapagını acıp muhallebisini mamasını kendisi alır uzatır bıze yedirelim diye.Hatta reklamlarda yemek görürse acıktıgını anlar elinden tutup mutfaga çekiştirir :) Konuşmasında da bir sıkıntı olusmadı şükür vitese taktan gocuk giy'e kadar kelime yelpazemiz geniş.İşte tek sıkıntımız tam çiğnemeyi edinemedi.Kızıyoruz abıme oda anladı krese gidecek cunku ekim-kasım gibi.Yavas yavas basladık işte dolmanın içini vermeye,corbanın ıcındekı tavuk tıftıklerını buyuk vermeye.Bakalım ınsallah alısacak yavas yavas tosuncugumuz.Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Konuşmasında da bir sıkıntı olusmadı şükür vitese taktan gocuk giy'e kadar kelime yelpazemiz geniş.

Son düzenleme:
Back
X