1 yaşındaki oğlumun odasını ayırmalımıyım.

sevimlikumral

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
62
24
3
26
Merhabalar kızlar. Oğlum doğduğundan beridir ebeveyn odasında kalır. Beşiği yanımda artık beşiğinde uyuyamıyor deli yarıyor beşiği oturma odasına kaldırdım yatak odasına yer yatağı yaptım sere serpile yatıyor da artık yoruldum yerden yatak kaldırmak zor. Acaba ona ait bir oda yapsam hep orda yatsa her şeyi orda olacak dolap kıyafet oyuncak beşik oyuncak vs. Eşim izin vermiyor!!!sesini duymayız diyor ama bebek değil kü 1 yaşında yan yana odalarımız duyarım bende rahat ederim o da sizce hanımla e

benim bebeğim kücük ama ben 10-12 aydan itibaren yavas yavas önce gündüz uykularını sonra gece uykularını kendi odasında yaptırmaya baslayacağım inşallah.

he gece uyurken onun da bizim de kapımız açık olur ki duyayım veya monitör alırım odasına. gece uyanıp ağlarsa alışana kadar yine yanıma alırım ama uykuya kendi odasında gecmesini sağlamakla başlamak istiyorum.

bence 1 yas oda ayırmak için yeterli. artık bebek de büyüyor.. sizin de özel hayatınız var. bence önemli.. sarayda yasamıyorsanız bebeğin sesini duymamanız imkansız

Merhabalar , duyarsınız sesini ya eviniz çok mu büyük
telsiz alırsınız çok pahalı değil onlar
bende 18 aylık filandi galiba ayırdım. gece sessizliğinde duyuluyor sesi

Ben 10 aylıkken odasını ayırdım. Duyuyordum sesini hiç uyanamadığım olmadı. Bebek telsizi kullanın uykunuz ağırsa.

1 yaş küçük. Çocuklarımı 18 aylıkken ayırdım. Şimdi kızım da yatağını bekliyor. Onun da yatağı gelsin abilerinin yanına alacağım sütten de keseceğim mis gibi uyuyacağız inşallah geceleri
Ama 1 yaş küçük, boğazına süt de kaçabilir kusadabilir. Sürekli kalkıp yanına git gel zor olabilir.

Ben 1 buçuk 2 yaş arasında ayırdım odasını.
Eğer gece beslenmesi yoksa ayır.
Çok büyük rahatlık.
Aynı odada uyuyunca bebek sağa sola dönse bile uyanıyoruz maalesef.

Duyarsınız ben ayırdım 20 aylıkken gec ayırdım baya ama 2 ay oldu gece surekli uyanan bir oğlum var odaların kapısı açık şekilde yatıyoruz duyuyorum her seferinde hemen en ufak sesini

Sarayda mı yaşıyorsunuz gece sessizliğinde duymayacaksınız. Bebek telsizi alın en temizi kurun odasını yerde yatırmaktansa, özel hayatınız da var o odada

Ben 2 yaşında ayırdım evet sesini duyuyorsunuz ama çok küçükken ayırmaya gönlüm el vermedi

Biz ayırmakta geç kaldık 3 yaşında oda yaptık ama geceleri sürekli yanımıza gelmek istiyor, yenidoğan kardeşi uyanıyor bu sefer bayağı hatalı oldu bizim oda ayırma işi. Zaten park yatağı vardı onda da yatmak istemezdi hep aramızda yatardı. Geç kalmadan ayırın bence.

Oğlumun ve kızımın 9 aylıkken ayırdık odalarını ilk zamanlar telsiz sürekli açıktı zaten sesini de duyuruyorlardı her zaman ağlayabilme ihtimali bilinçaltısı ile uyuduğumuzdan ağlamalarının hemen başında duyup gittik ya eşim ya ben şimdi zaten uyandığında bırak bizi komşuları uyandıracak şekilse ses çıkarıyor. Ayrıca eklemek gerekirse başlarda zorlayacak olsa da kendi odasından uyuması uyku kalitesini de artıracaktır

Ben 2 aylıkken yatağı 1 yaşında da odayi ayırdım ki bence gec bile kaldım. Ne kadar küçükken alisirsa o kadar kolay oluyor bence. Büyüdükçe ikna etmek de zor oluyor. Ki uykuları da daha iyi hale gelmişti.

ben kızımın odasını 18 aylıkken ayırdım, odalarımız yanyanaydı ama yine de kamera kurduk odasına, dönse duyuyorduk.
herkes rahatladı, bizim uyku kalitemiz de arttı, onun da..

eğer rahat edemiyorsanız bu şekilde kesin ayırın odasını, telsiz koyarsınız ya da kamera kurarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…