1 yasindaki yegenimim hastaligi:( cok uzgunum cook

İnsallah iyilesir canim yegenin .dua edicem.bir arkadasin cocugunun beyninde de su toplanmasi vardi ayni sey mi bilemiyorum hastaligin adini biliyorsan yazsana bir sorayim.su an 3 yasinda cok iyi onhn ayaginda bir sorun olmamisti
Beyinde su toplamasi ve ventrikul genislemesi var canim.zeka ile ilgili hic bi problemi yok.ayak bileklerine vurmus.ayakta fazla duramiyor yurumesine engel.sorarsan cok sevinirim

Aynisini erkek kardesim yasadi 1 yaslarinda vardi yoktu. Yuruyemez belkide yuruyebilir konusamaz belkide konusabilir dediler.
Ayaga kalktiginda bir saniye durup dusuyordu ya da hic duramiyordu yavrum sonra fizik tedavi gordu uzun sure haftada 2 gun falan. Doktorun verdigi egzersizleri evdede uyguluyorduk. Neyse bir sabah annemle mutfaktaydik Allahim sonra pitir pitir yuruyerek bize geliyordu.
Bol bol dua edin canim ve fizik tedavi cok onemli. Kardesim suan hem konusuyor hem yuruyor tabi belirli surelerde kontrollerini yaptiriyoruz hala
Iste duymak istedigim mesaj..Allah razi olsun.doktor evde uygulanmasi icin egzersiz vermis.bizim minik konusabiliyor.dedigin gibi ayni bikac saniye ayakta kalip yere dusuyor.insallah ayni sevinci bizde yasariz insallah....

Burasi yazdiklariniz dualariniz öyle iyi geldiki inanin cok cok duygulandim.Allah hepinizden razi olsun tek tek cevap veremedim ama hepsini okuyorum.hepsi cok degerli..

Dun fizyoterapist durumunu iyi gormus.sali gunude enari var..insallah guzel haberler paylasabilirim insallah

Miracim benim teyzen kurban olsun...Su cocugun gulumsemesi mutlulugu herseye bedel.rabbim tum bebeklerimize sifa versin.

Eklentiler

• IMG-20160616-WA0002.webp
    IMG-20160616-WA0002.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 70
Iste duymak istedigim mesaj..Allah razi olsun.doktor evde uygulanmasi icin egzersiz vermis.bizim minik konusabiliyor.dedigin gibi ayni bikac saniye ayakta kalip yere dusuyor.insallah ayni sevinci bizde yasariz insallah....

Insallah canım dua edicem yigenin icin iciniz ferah olsun Rabbimden umit kesilmiyor. Insallah iyi olucak pitir pitir yurucek yigenin ❤

Konuyu bilen duyan başından gecen veya bironden goren varda diye yaziyorum.Allah rizasi icin cevap verin.
Yegenimim beyninde sivi toplamasi vardi.doktorlar gozetim altinda belli tarihlerde takibini yapiyordu.hic bir aksi giden durum yoktu.
Bugun tekrar tesler yapildi.doktorun soyledigi ise, malesef ayak bileklerine vurmuş..yegenim 1.5 yasinda nerdeyse.ayakta durma suresi bi kac saniye.cani yaniyormus meger....

Doktor yuruyedebilir yuruyemeyedebilir demis..yarindan itibaren fizik tedaviye baslanacak.bitik durumdayiz...

Krsin birsey soylemiyorlar.2 doktora gittik ayni seyler soylendi...konuyu okuyanlar Yegenim miracim icin dua etsin..ben hic iyi degilim.bogazim dugum dugum...daha haberin şokundayiz...
Allah o masum yavruya şifa versin nasıl da güzel bakıyor kuzum :(

Beyinde su toplamasi ve ventrikul genislemesi var canim.zeka ile ilgili hic bi problemi yok.ayak bileklerine vurmus.ayakta fazla duramiyor yurumesine engel.sorarsan cok sevinirim
canim arkadasa sordum da o yaslarda olmus ama surekli kontrole gitmisler buyume durmus ve sikinti bitmis.insallah sizin de boyle olur.akkima geldikce ya safi cekiyorum.bir arkadas da dr ona da sordum,tesadufen onun da cocugu anne karnindayken beyninde su toplanmasi olmus kafa buyumus ama doguma kadar durmus .arkadas gelisimi konusmasi falan normal mi diye sordu.durursa sorun kalmaz diyor insallah oyle olur

canim arkadasa sordum da o yaslarda olmus ama surekli kontrole gitmisler buyume durmus ve sikinti bitmis.insallah sizin de boyle olur.akkima geldikce ya safi cekiyorum.bir arkadas da dr ona da sordum,tesadufen onun da cocugu anne karnindayken beyninde su toplanmasi olmus kafa buyumus ama doguma kadar durmus .arkadas gelisimi konusmasi falan normal mi diye sordu.durursa sorun kalmaz diyor insallah oyle olur
Cok sagol canim.evet cok sukur gelisimi konusmasi herseyi normal.sali gunu tekrar emara girecek insallah olumlu haberler paylasabilirim

Back
X