- 2 Eylül 2016
- 62
- 30
- 3
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Allah yardım etsin, dua ettim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeş ben sana söyleyeyim Maşallah senin bu yeğenin hepsini atlatacak inşaAllah.Çok güçlü bir çocuk bu.Yegenimde soldakiablasiyla.
evTik
Hannaz
eilenn C cansu_tr
mavikara
ku_zu_cuk_la_rim P ponnyy26 S synulox @Mor Vampir
Umutyolcusu2016
Lory89 @sukruyeomay
-VUSLAT-
Veson
Dahlia_ @bisen
Yariiimm
Hayat sarkisi
damla_22
HALLEYS
tubatesbih @SaFiNazZ
nese-li_hilos
deynepnaz @Papatya
basbelasiyim
ebruli--
arkadaşlar sizleri de etiketledim sizler de dua edersiniz diye ...

Ederim canim Allah wifa versin ayetel kursi okurum dua ederim inwallah iylewirevTik
Hannaz
eilenn C cansu_tr
mavikara
ku_zu_cuk_la_rim P ponnyy26 S synulox @Mor Vampir
Umutyolcusu2016
Lory89 @sukruyeomay
-VUSLAT-
Veson
Dahlia_ @bisen
Yariiimm
Hayat sarkisi
damla_22
HALLEYS
tubatesbih @SaFiNazZ
nese-li_hilos
deynepnaz @Papatya
basbelasiyim
ebruli--
arkadaşlar sizleri de etiketledim sizler de dua edersiniz diye ...
Geçmiş olsun çok üzüldümKonuyu bilen duyan başından gecen veya bironden goren varda diye yaziyorum.Allah rizasi icin cevap verin.
Yegenimim beyninde sivi toplamasi vardi.doktorlar gozetim altinda belli tarihlerde takibini yapiyordu.hic bir aksi giden durum yoktu.
Bugun tekrar tesler yapildi.doktorun soyledigi ise, malesef ayak bileklerine vurmuş..yegenim 1.5 yasinda nerdeyse.ayakta durma suresi bi kac saniye.cani yaniyormus meger....
Doktor yuruyedebilir yuruyemeyedebilir demis..yarindan itibaren fizik tedaviye baslanacak.bitik durumdayiz...
Krsin birsey soylemiyorlar.2 doktora gittik ayni seyler soylendi...konuyu okuyanlar Yegenim miracim icin dua etsin..ben hic iyi degilim.bogazim dugum dugum...daha haberin şokundayiz...
Allah şifa versin inşallah.Yegenimde soldakiablasiyla.
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM ETİKETLEMEME HEMEN CEVAP VERDİNİZ ALLAH HİÇBİRİNİZİ ZORDA KOYMASIN SIKINTILARINIZI DEF ETSİN HAYIRLARLA KARŞILAŞTIRSIN SAĞOLUNAllah şifa versin.. Çok küçükmüş kıyamam
Dua ederim elimden geldiğince, iyi haberlerini paylaştığını görürüz inşaAllah..
Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim..