1 yıl 6 ay sonraa ..

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
iyi geceler arkadaşlar..cok heyecanliyim yaa :)neyse..bikac gunlugune sehir disina uni.den arkadasima ziyarete gittim hem hava alirimdiye..arkadasimin babasinin restauranti var c.tesi gittik bi musteri geldi bi an kalbim yerinden çikcak sandim ilk bakista ilk defa boyle bisey basima geldi.neyse dedim umursamadim.(bu arada o da konusmaya calisti falan) neyse ertesi gun biz yine uradik o yine orda..arkadasim dediki "valla sirf senin icin geldi bak gor dedi.neyse ben yola ciktim dönndüm tabi ama yol boyu düsündüm 1 yil 6 ay sonra hic umudum yokken bu neydi anlamadim surekli aklimda o ismimi bilmiyo ama ben ogrendim onunkini sizce napsam bilemedim ((

Niyeti varsa zaten o bi yolunu bulur bence arkadasinla filan haber gonderebilirde sehirler farkli sanirim olurmu bilemedim :26:

:) Ne güzeldir bu heyecanlar .

Sizin isminizi öğrenme imkanı var mı ?

arkadasimla pek diyalogu yokta babasiyla varmis..o da nasil olcak soramazki off yaa ..bilsegdim gitmezdim o kadar yol ((

Yokta arkadasin dukkana gidip geliyordur gorurse sorabilir eger etkilenmisse,
tabi iliski durumu nedir evlimi bekarmi sevgilisi varmi bunlardan eminsen dusun :26:

nasil taniscamki mumkun dwgil adimi falan bilmiyor.zaten dondum farkli sehirlerdeyiz ..adini soyadiniogrendim faceden buldum ama napcami bilemedim (

Kısmet bu işler, belli olmaz. Ekle sen, tanır herhalde seni görünce. İçinde kalıp acabalar yaşayacağına, sonunun ne olacağına sen karar ver. :)

istese o da yapardi biseler.amabakmakla yetindi

Ama o senin bi daha orda olmayacağını bilmiyodur ki. Sen döneceğini ve bi daha görmeme ihtimalin olduğunu biliyodun. :) Hayat kısa, zor şeyler yaşamışsın. Olmayınca üzülmeyeceğin birşeyi denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum. Aklının bi köşesinde kalması daha iyi diyosan sen bilirsin tabi. :)

Dükkana gelen müşteri neden sizinle konuştu babası tanıyor tamam da arkadaşınız tanımıyor hayatında biri bile olabilir face ekleseniz garip kaçar arkadaşınız sizin için geldiğini demiş ama muhabbet edip numara alabilirdi ya da babasının dikkatini çekmesin diye kendi nosunu verebilirdi şimdi şahsen ben birini iki kez görmeyle hiç samimiyetim yokken eklesem karşımdaki isteyerek mi yoksa hazır eklemiş konuşayım kafasıyla mı muhabbet ediyor bilemem bence birşey yapmayım madem hoşlandığı için 2. kez geldiyse arkadaşına illa sorar.

1 yıl 6 ay sonra derken?

bu eski sevgiliden ayrıldıktan sonra geçen zaman mıdır?

ve böylesi tatlı heyecanlı bir konuya neden hala eski sevgili dahil edilir..?

ne alakası vardır halaaa 1 yıl 6 ay önceki var olan insanın bu konuyla?

ne güzel işte hiç umut yokken biri çıkmıştır .. hala geçmişi katmak neden ??????
neden ?
neden :) ?

sıyrılın öncelikle bu ay yıl sayma mevzusundan

Benim bildiğim böyle tanışmalar sonuçsuz kalır.
Dejavu ya katılıyorum.
Eskidendi böyle tanışmalar sanki..
Şimdi herşey değişti maalesef.
Ayrıca insnalar nasıl tanışıyor acaba..Bir konu var ama okadar ayrıntılı anlatılmış ki ,insanın okuyası gelmiyor. Özet bir başlık atıp ayrıntıya girseler iyiymiş.Gerçekten insnalar nasıl tanışıyor görücü usulü ,iş arkadaşı,arkadaş tanıştırması haricinde..Bu üçü olsa can kurban o da yok:)Var da yok gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…