- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Tanışmaktan zarar gelmez bence. :)
Niyeti varsa zaten o bi yolunu bulur bence arkadasinla filan haber gonderebilirde sehirler farkli sanirim olurmu bilemedim :26:
arkadasimla pek diyalogu yokta babasiyla varmis..o da nasil olcak soramazki off yaa ..bilsegdim gitmezdim o kadar yol((
:) Ne güzeldir bu heyecanlar .
Sizin isminizi öğrenme imkanı var mı ?
nasil taniscamki mumkun dwgiladimi falan bilmiyor.zaten dondum farkli sehirlerdeyiz ..adini soyadiniogrendim faceden buldum ama napcami bilemedim (
Yokta arkadasin dukkana gidip geliyordur gorurse sorabilir eger etkilenmisse,
tabi iliski durumu nedir evlimi bekarmi sevgilisi varmi bunlardan eminsen dusun :26:
Kısmet bu işler, belli olmaz. Ekle sen, tanır herhalde seni görünce. İçinde kalıp acabalar yaşayacağına, sonunun ne olacağına sen karar ver. :)
hehe:) kökençözum :) ama malesef yapmam
Ben senin yerinde olsam yapardım. Aklımda takılıp kalacağına, sonucu öğrenmek daha iyi bence. :) Olmazsa bişey kaybetmezsin, zaten hayatında olmayan biri. Ama ya olursa? :))))
istese o da yapardi biseler.amabakmakla yetindi
evli degil galiba ama arkadasimda babasina sorazmaz tabi evlimi vs diye..Allah korusun aman evli falansa ölurüm utanctan(
önce bi arastir necidir ne degildir sonra bak caresine bence
Ama o senin bi daha orda olmayacağını bilmiyodur ki. Sen döneceğini ve bi daha görmeme ihtimalin olduğunu biliyodun. :) Hayat kısa, zor şeyler yaşamışsın. Olmayınca üzülmeyeceğin birşeyi denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum. Aklının bi köşesinde kalması daha iyi diyosan sen bilirsin tabi.
ben yazmam yazamam daha dogrusu (
iyi geceler arkadaşlar..cok heyecanliyim yaa :)neyse..bikac gunlugune sehir disina uni.den arkadasima ziyarete gittim hem hava alirimdiye..arkadasimin babasinin restauranti var c.tesi gittik bi musteri geldi bi an kalbim yerinden çikcak sandim ilk bakista ilk defa boyle bisey basima geldi.neyse dedim umursamadim.(bu arada o da konusmaya calisti falan) neyse ertesi gun biz yine uradik o yine orda..arkadasim dediki "valla sirf senin icin geldi bak gor dedi.neyse ben yola ciktim dönndüm tabi ama yol boyu düsündüm 1 yil 6 ay sonra hic umudum yokken bu neydi anlamadimsurekli aklimda o ismimi bilmiyo ama ben ogrendim onunkini sizce napsam bilemedim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?