1 yıl ayrılık

Daha kaç sene yas tutarak hayatı kendinize zehir etmeyi düşünüyorsunuz? İnsanın kendi hakkına girmesinin de çok ağır sonuçları olur haberiniz olsun.

YouTube'de bulabilirsiniz bağ kesme çalışmaları var. Acınız geçene kadar yapın bence. Negatif tüm bağları keser.

Yani tabi zor bir durum ama sen kafana taktigin icin zor bir durum. Hepimiz bir hayal kirikligi yasamisizdir. Sonucta nisanlanmissiniz olmamis ayrilmissiniz ne var bunda? Aaaayy g.t.m sevmiyormus bir de. Keske sen de ona ben de zaten seni sevmiyordum, sogudum deseydin. Böyle biriyle evlenseydin 1 haftada kapiya koyardi seni gözünün yasina bakmadan.. daha büyük bir hayal kirikligi.
Hem seni assagi ceken insanlari bile simdiden kafana takmissin. Insanlar sen önem verdikce önemliler yani is sende bitiyor baska insanlar da degil.
O yeni birini bulursa da bulsun, sen de ömür boyu yanliz kalmayacaksin. Sen kadinsin, bir kadin olarak hem daha cok pesinden gelecek, seni isteyecek erkekler olacaktir. Önune bak, kendinle ilgilen bence.

Adam hem sizin 4 senenizi alıyor hem vaat verip teklifte bulunuyor sonra cayip sizi hem rezil ediyor hem travma yaratıyor ve siz msj atıyorsunuz. Çöp poşeti kadar değerin yok mu ablacım?

Ayrılalı bir yıl olmuş. Mesaj atmışsınız cevap bile vermemiş. Artık bu konuyu kafanızda bitirmeniz gerek. Buna da adamın her davranışını kendinize yormaktan vazgeçerek başlayabilirsiniz. Bir yıl boyunca sizinle hiç iletişime geçmemiş, mesajlarınıza cevap vermemiş. Hayatında yeriniz yok. Neden size nispet yapsın? Ayrıca ayrılığı fazlaca dramatize etmiyor musunuz? “Beni öylece ortada bıraktı” falan… Denemişsiniz olmamış. Evet adamın yaptığı adice. Evlenme teklif edip iki gün sonra ayrılmak. Ama bu kadar kişiliksiz bir adamdan yol yakınken kurtulmuşsunuz. Ne güzel işte. Ayrıca bir ömrü gerçekten adamın mutsuz olduğunu görmeyi beklemekle mi geçirmeyi düşünüyorsunuz? Adamın size vermediği sevgiyi ve değeri siz kendinize verin. Giyinip süslenin, gezip tozun. Yeni arkadaşlar edinin. Bu toksik düşünce biçiminden uzaklaşın.

1 senedir seninle iletişime geçmemiş
senin iletişim adımına dönüş bile yapmamış
hala ümitli olman normal mi sence

Karsi sokaginda oturmaniz avantaj. İnanilmaz delirtilir karsi cins akli olan tabiki. Simdi nasil anlatsam ayriliklarda bazi insanlar kiskandirmaya çalışırken bilmeyenler izlese bu deli ne yapıyor derler ya onlardanda olmayin. Bu durumda ilk yanan saçlar oluyor net soyluyorum kadinlar degisiklik yapayim derken guzelim saclari boyatmakla baslayip o saclar bir guzel yaniyor kuzenimden biliyorum ilk o hataya dusmeyin. Bunu firsata cevirin dönmesini istiyorsaniz. Kaldiki ben asla tavsiye etmiyorum onuda soyleyeyim.ama yerinizde sayiyorsunuz madem birkac fikirde veriyim dedim.kesinlikle bakimli olun salmayin.kilonuza dikkat edin cok zayıflamayın yada kilo almayin. Hatta musaitseniz spora platese hemen baslayin derim bu her turlu iyi gelir. Bakkala dahi gitseniz cok hafif bir allik hafif bir ruj hep olsun. Sizde ortam yapin mutlaka bir kahve icmeye disarda bir yemek yemeye arkadaslarinizla gidin. Guzel fotolar koyun profillere.arada bir masaja gidin inanilmaz iyi geliyor. Gratis indirimlerini kacirmayin yuruyus yapin ama onu gormek icin degil. Bunlari yaptiktan sonra zaten oda unutuldugunu anlamaya başlayınca döner belki siz mutlu olmaya baslayinca siz kabul etmessiniz kim bilir. Her zman derim insan hicbir durumda kendinden vazgecmemeli.

Ben sizi haklı buldum, üzülmekte haklısınız. Yaşadığınız korkunç resmen sizle oynamış. 2 gün sonra bunu yapması korkunç. İnanmıyorum hakkınızı helal etmeyin asla. Empati yaptım da ben de toplanamazdım

yoluna bakacaksın yapacak birşey yok.
spora falan yazıl,hobilerinle ilgilen.
bir daha da mesaj atma

Aslında vazgeçerek size iyilik yapmış, evlenseydiniz bu dengesizle daha kotu şeyler yasayabilirdiniz. Aşktan olmezsiniz merak etmeyin zamanla gecer, elbet üzülürsünüz ama geçer, bence kendinizi hazir hissettiginizde yogaya baslayin, cok iyi geliyor, niyetinizi de birakabilmek diye belirlersiniz, akliniza kalbinize takilip sizi uzen seyleri birakmaya niyet edersiniz, hafiflersiniz

Çok teşekkür ederim anlaşılmaya o kadar çok ihtiyacım var ki arkadaşlar spora gidiyorum bi senedir hayatıma da devam ediyorum bir şekilde mesajda atmam o mesaja cevap almayacağım bilsem atmazdım zaten acizlik yada güçsüzlük gözüken bi durum yok dışardan güçsüzlüğüm üzgünlüpüm içimde toparlanamayısım içimde daha büyük şeyler var diye sükredemitoum herkesin derdi kendine büyük tabiki de evlilikle yada çocukta bu işin sonlanması daha kötü olurdu ama bu yaşadığım şeyi hafif yapmıyor ben ortak olan bi çevrede güçlü kalmaya çalışıyorum

Ben sizi anladım, yaşadığınız yani size yaşatılan çok adice....
Ortak çevreniz olması da küllerinizden doğmanıza engel oluyordur.
Öncelikle size ondan haber getiren varsa o kişileri uyarın seslerini bi kessinler.
Sonra her türlü o kişiden uzak durun, sosyal medya falan bakmayın.
Kendinize yeni ortamlar bulun, havanızı bi değiştirin.
Size iyi gelecek şeyler yapın.
Karşınıza adam gibi bir adam çıktığında siz çok mutlu olacaksınız zaten.
Bu yaşananlar da kötü bir gençlik tecrübesi olarak kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…