1 yıl ayrılık

dortyaprakyonca34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
10
0
1
34
Merhabalar arkadaşlar.Öncelikle beni dinleyeceğiniz için teşekkür ederim.Çok uzatmak istemiyorum ama birazda doluyum o yüzden beni affedin :) 32 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim vardı ayrıl barışlarında içinde olduğu onu ilk gördüğümde evleneceğim insan bu dedim içinden çok güzel şeyler yaşadım cok güzel sevdim ayrı olduğumuz dönemin birinde bir gün ayrıyken bi mesaj aldım son kez görüşelim mesajı ve o gün evlilik teklifi aldım ve kabul ettim halbuki 3 haftadır arkadaşlarım ile planlıyormuş haberim yokmuş neyse üç hafta sonra annesi ile tanıştım gayet güzeldi sonraki gün çok iyiydi bana karşı aşırı sahiplenici ama iki gün sonra birden tavrı değişti ve hep eksik kaldığını bana aşık olmadığını söyledi ve biz ayrıldık.düzgün giden bir ilişkiden sonra evliliğe gidince erkeğin duygularını tartmasını anlarım ama biz dört yıl çok sınav verdik aşk sınavı her defasında birbimizde bulduk kendimizi yüzüğü takarken de sana çok aşığım diyerek taktı ayrılalı bir yıl oldu hala kendimi toparlayamadım karşı sokağımda oturuyor ara ara karşılaşıyorum ama bi yıldır hiç iletişim olmadı kendisini oradan oraya savurdu kendine güzel ortamlar yaptı ama kimseyle olmadı ama ben hala aynı yerde saydım sorularımla basbasa kaldım asla ayrılığımıza anlam veremedim kabul edemedim hala çok özlüyorum hala geri gelsin affettirsin istiyorum bu süreçte bi kere de mesaj Attım cevap vermedi durumum bu kızlar fikirlerinizi merak ediyorum

Dengesiz bir adam .
Ne istediğini bilmiyor .
Evlilik teklifi edip 2 gün sonra ayrılmak nedir yani.
Nikah masasında hayır diyebilecek bir tip.
Çok zor biliyorum bu tip erkekler seninde dengeni bozar.
Gerçekten hayatına düzgün bir adam alırsan zaten bunu unutursun.
Gereksiz adam sinir oldum

Benim gurumu aşkımı ayaklar altına aldı benden sonra yaptıkları ile tüm çevremiz ortak herkes ilişkimize hakim her zaman hep asagıya çekildim ayrıldıktan sonra da öyle yok saymak istesemde sayamıyorum

Yorumluk bir şey yok aslında isteseydi bu fırsatı kaçırmazdı. İşler ciddiye binince gerçek duygularının farkına varmış
haklısınız dört yıl boyunca kandırıldım demek ki bu çok zoruma gidiyor toparlayamıyorum iş yetinde ondan hoşlanan ve onunla aynı ortamda olan bi kız var galiba bu da meyilli o iki günlük kızın bana nispet yapısladı bile benim psikolojimi bozdu

4 sene boyunca hiç sevmemiş diyemeyiz ama sonradan sevmediği kesin. Nispet derken? Naptı mesela?

Onunla bu saatten sonra olır muyum olmaz mıyım bilmiyorum ama gururum toparlansın istiyorumbi insanı kandırıp insanların önüne atıp hiç bi şey olmamış gibi hayatına devam etmesi çok zoruma gidiyor kızlar bu hissi size anlatamam

Benim gurumu aşkımı ayaklar altına aldı benden sonra yaptıkları ile tüm çevremiz ortak herkes ilişkimize hakim her zaman hep asagıya çekildim ayrıldıktan sonra da öyle yok saymak istesemde sayamıyorum

Siz bunu gurur meselesi haline getirmissiniz ama bu cok gereksiz. Burada acilan konulara bakin insanlar kac yillik evlilikten, bilmem kac cocuktan sonra bosaniyor. Onunuze bakin artik.

Siz bunu gurur meselesi haline getirmissiniz ama bu cok gereksiz. Burada acilan konulara bakin insanlar kac yillik evlilikten, bilmem kac cocuktan sonra bosaniyor. Onunuze bakin artik.
Gururum çok incindi haklısınız ona bi şey demiyorum ama çok özlüyorum nefret ediyorum ama çok da özlüyorum buna engel olamıyorum

Bir ilişkinin dönüm noktası dört yıldır, ondan sonra ayrılmazsanız bir daha ayrılmazsınız derler. Sizin ilişkinizin sonu yokmuş demek ki, şükretmelisiniz bence ki büyük bir hatadan döndürülmüşsünüz. Sevgiliniz size “love bombing” yapmış bence, önce aşırı ilgiye boğup sonra bir anda bırakmış. Bu durum bazen kasti olarak yapılsa da sorunlu bireylerde istemeden gelişir. Eğer kasti olarak yapılsaydı kesinlikle sizi kendine bağlama çabası olurdu, ama bir yıl olmuş ne yazık ki adam sorunlu bir tip gibi görünüyor. Önünüze bakmaktan başka çareniz yok sanırım…

Arkadaşlar hepiniz cok haklısınız bunların bende farkındayım zaten ama ben korkularımı durulamıyorum ya birine gerçekten aşık olursa sevdiği insanla evlenirse ben harcanan insan olarak kaldım acılarımla hayal kırıklarımla dört yıllık bir yalanla biz yaşayacağımız evin eşyalarını bile dizayn ettik gelinliğim bile belliydi ben yarı yolda bırakıldım onun bugün biri ile olması bile geme bana yazar aynı ortamlar sahibiz sürekli asagıya çeken bi çevre var beni söylemler ile ve benim bu ortamı değiştirme şansım yok güçlü kalmaya çalışıyorum insanlara sahte gülücükler saçıyorum ama çok mutsuzum çok yalnızım

o hiçbir zaman sorunlu biri olarak gözükmedi maalesef bi şekilde hep sıyrıldı olaylardan ben üzülen o hayatına devam edeb ben seven o sevmeyen herkes bu algıyla bizim ilişkimize karşı ve insanların bu tavrından çok yoruldum çok değiştirmeye çalıştım ama asla başaramadım çünkü her zman o çok güçlüydü

Suç benim zaten kabul ediyorum

Git gelli iliskilerde genelde tek bir taraf suclu olmuyor. Yani bütün sucu üstlenerek kendinize de muhtemelen haksizlik yapiyorsunuz. Kaldi ki icinizde hala döner diye ümit varsa, kendinizi suclayarak sorumlulugu da almis olursunuz. Yani "ben kendime yeterli kadar ceki düzen verirsem, o bana sans verse herseyi düzeltebiliriz" kafasina girmeyin sakın. Bunlar sizi yalnis davranislara sürükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…