- 11 Kasım 2023
- 10
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi dortyaprakyonca34
-
Şu cümleden sonra varlığını bile unutmanız gerek.ama iki gün sonra birden tavrı değişti ve hep eksik kaldığını bana aşık olmadığını söyledi
Yorumluk bir şey yok aslında isteseydi bu fırsatı kaçırmazdı. İşler ciddiye binince gerçek duygularının farkına varmışbu süreçte bi kere de mesaj Attım cevap vermedi
haklısınız dört yıl boyunca kandırıldım demek ki bu çok zoruma gidiyor toparlayamıyorum iş yetinde ondan hoşlanan ve onunla aynı ortamda olan bi kız var galiba bu da meyilli o iki günlük kızın bana nispet yapısladı bile benim psikolojimi bozduYorumluk bir şey yok aslında isteseydi bu fırsatı kaçırmazdı. İşler ciddiye binince gerçek duygularının farkına varmış
4 sene boyunca hiç sevmemiş diyemeyiz ama sonradan sevmediği kesin. Nispet derken? Naptı mesela?haklısınız dört yıl boyunca kandırıldım demek ki bu çok zoruma gidiyor toparlayamıyorum iş yetinde ondan hoşlanan ve onunla aynı ortamda olan bi kız var galiba bu da meyilli o iki günlük kızın bana nispet yapısladı bile benim psikolojimi bozdu
Benim gurumu aşkımı ayaklar altına aldı benden sonra yaptıkları ile tüm çevremiz ortak herkes ilişkimize hakim her zaman hep asagıya çekildim ayrıldıktan sonra da öyle yok saymak istesemde sayamıyorum
Benim alakam olmayan insanlardan ayrılığım hakkında bilgi almaya çalışmalar sürekli yanımda yöremde dolaşmalar selam verirken bi anda selamı kesmeler o kız benim yüzüğümü bile gördü4 sene boyunca hiç sevmemiş diyemeyiz ama sonradan sevmediği kesin. Nispet derken? Naptı mesela?
Gururum çok incindi haklısınız ona bi şey demiyorum ama çok özlüyorum nefret ediyorum ama çok da özlüyorum buna engel olamıyorumSiz bunu gurur meselesi haline getirmissiniz ama bu cok gereksiz. Burada acilan konulara bakin insanlar kac yillik evlilikten, bilmem kac cocuktan sonra bosaniyor. Onunuze bakin artik.
Suç benim zaten kabul ediyorumIliskilerinizin deraylarini bilsek muhtemelen toksik bir iliski cikar. Yok ayril baris yok mücadele ve dram. Bunlari gececeksiniz. Zamaninda tekmeyi basmaniz gerekirdi. Emin olan adam size bir saniye acaba dedirtmez. Kendi hayatiniza odaklanin
Gururum çok incindi haklısınız ona bi şey demiyorum ama çok özlüyorum nefret ediyorum ama çok da özlüyorum buna engel olamıyorum
Suç benim zaten kabul ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?