1 YIL denemenin ardından...

Elseko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
225
111
53
32
Hanımlar 1 yıldır bebek için deniyoruz. Bu süreçte 1 dış gebelik bir de kimyasal gebelik yaşadım. Öncesinde folik asit kullandım, eşim de bende muayene olduk. He reşy normal çıktı. Bundan sonra doktora gittiğimde nasıl bir yol izlenir. Her şeyin normal olduğu zamanda bile gebelik olmuyorsa nasıl bir test tedavi süreci olur. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. 🌼

Sigara kullanimi varsa birakilmali. Mümkünse genetik test yapilmali diye biliyorum ben. Yanlis olabilir tabii.

Genetik test nasıl yapılıyor acaba bilginiz var mı?
Normal kan veriliyor. Kanlar genetik laboratuvarına gidiyor. Biraz uzun sürüyor gelmesi, 3 4 hafta gibi. Ben gebelik icin genetik test vermedim. Basja bir birimde baska bir hastalik icin verdim. Aynen bu şekilde oldu. Gebelikte de aynidir diye düşünüyorum.

Normal kan veriliyor. Kanlar genetik laboratuvarına gidiyor. Biraz uzun sürüyor gelmesi, 3 4 hafta gibi. Ben gebelik icin genetik test vermedim. Basja bir birimde baska bir hastalik icin verdim. Aynen bu şekilde oldu. Gebelikte de aynidir diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim sağolun bilgilendirdiğiniz için. 🌼

Back
X