Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergün yemek yapıoruz ama. Tamm yemek ama spnuçta özel şeylerde hazırlıyoruz günaşırı. O yüzden bende yemekli şeyleri sevmiyorum. Artı vşdeolar falanda çok klişeleşti. Konu sahibini bilmem ama ben daha farklı süprizler sevmekteyim.misal şu an aklımda bir günlük bir spa masaj sauna gibi hizmetleri ılan bir yer bulup kendimizi şımartmak (bursada bilen varsa önerilere açığım) yada gokart yada paintball gibi bir atraksiyon düzenlemek:-DBir erkeğe hediye almak kadar zor birşey yok bence.
Hiç beceremem, hiç tutturamam.
Midesel sürprizler daha cazip geliyor bir erkek için düşündüğümde, lezzeti varsa hoşa gitmeme imkanı yok...![]()
hergün yemek yapıoruz ama. Tamm yemek ama spnuçta özel şeylerde hazırlıyoruz günaşırı. O yüzden bende yemekli şeyleri sevmiyorum. Artı vşdeolar falanda çok klişeleşti. Konu sahibini bilmem ama ben daha farklı süprizler sevmekteyim.misal şu an aklımda bir günlük bir spa masaj sauna gibi hizmetleri ılan bir yer bulup kendimizi şımartmak (bursada bilen varsa önerilere açığım) yada gokart yada paintball gibi bir atraksiyon düzenlemek:-D