1 yıl içerisinde Amh 2 kat yükseldi çok şaşkınım 😲

Teşekkür ederim. Thanccs woman takviyenin adı ama benim gebelik meğer perde varmış onan oluşmamış. Gerçi sol da 6 cm çikolata kisti var ama bu ay Histo oldum doktorum perde gördü.
Geçmiş olsun cnm benim hadi bu sefer sevin cnm bize de umut ol

Keşke olabilsem keşke. Siz tüp bebek mi istiyorsunuz
Evet cnö mecburen 3. Tüp bebeğe başlayacağım amh iyi oldupu halde kalitesiz yumurta olduğunu söylediler cnm. İlk opu da 19 yumurta 2 embriyo
2. Opu da 11 yumurta tek embriyo oldu.
Şimdi de 3. Ye başlayacağım umarım bu sefer kaliteli yumurtayı bulacağız . Fazla yumurta olması da çok iyi olduğu anlamına gelmiyor malesef az olsun bizim olsun kaliteli olsun

Ben çikolata kisti ameliyatı oldum amh 2.75 ti ameliyat sonrası 1.76 bir şey oldu sonra takviye kullandım amh 3.96 ama o takviyeyi baya iyi doktorların önerdiğini bile gördüm.
Nedir o takviye peki benim de çok düşük amh ve hiç yükselmedi doktorların verdiği vitaminlerle de

Evet cnö mecburen 3. Tüp bebeğe başlayacağım amh iyi oldupu halde kalitesiz yumurta olduğunu söylediler cnm. İlk opu da 19 yumurta 2 embriyo
2. Opu da 11 yumurta tek embriyo oldu.
Şimdi de 3. Ye başlayacağım umarım bu sefer kaliteli yumurtayı bulacağız . Fazla yumurta olması da çok iyi olduğu anlamına gelmiyor malesef az olsun bizim olsun kaliteli olsun
Yumurta kalitesiz diye mi bebek tutunmuuor yani. Çizik attırdınız mı arkadaşımın 2. Transferi öyle tuttu

Yumurta kalitesiz diye mi bebek tutunmuuor yani. Çizik attırdınız mı arkadaşımın 2. Transferi öyle tuttu
Neden tutmuyor bilmiyorum yani 3. Gün 1. Kalitede embriyo oluyor tutmadı. Çizik de atıldı cnm hiteroskopi de oldum polip vardı alındı. Bilmiyorum neden olmadığını ne eksik bilmiyorum cnm rabbim biliyor artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tanrının

Neden tutmuyor bilmiyorum yani 3. Gün 1. Kalitede embriyo oluyor tutmadı. Çizik de atıldı cnm hiteroskopi de oldum polip vardı alındı. Bilmiyorum neden olmadığını ne eksik bilmiyorum cnm rabbim biliyor artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tanrının
Sigara alkol varmı. Eşinizin sperm kalitesi de önemli bi de katil hücre diye bir şey varmış

Sigara alkol varmı. Eşinizin sperm kalitesi de önemli bi de katil hücre diye bir şey varmış
İkimiz de de sigara alkol yok gel beslenir organik sayılır hatta. Dikkat ederiz. Eşimin sperm hızı sınırda bide morfoloji düşük ondan mı oluyor bilmiyorum cnm. Oda takviye kullanıyor. Bakalım ne zaman nasip olacak. Biraz yaştan dolayı tedirginim 41 oldum neredeyse

İkimiz de de sigara alkol yok gel beslenir organik sayılır hatta. Dikkat ederiz. Eşimin sperm hızı sınırda bide morfoloji düşük ondan mı oluyor bilmiyorum cnm. Oda takviye kullanıyor. Bakalım ne zaman nasip olacak. Biraz yaştan dolayı tedirginim 41 oldum neredeyse
Yılmayın pes etmeyin hacamat da öneriyorum ağrılarımı aldı diyebilirim. Olacaksa mutlaka oluyor. Yeter ki etrafın ağzı sussun

Amh sonradan yukseldigini hic duymamistim. Yas ilerledikce de dusmesi normaldir. Ben 37 yasimda over kanseriyim ve benimkinin tipinin tek belirteci amh ve inhibinmis. (gebelikte ikili tarama adinda yapilan test). Bunlar haricinde hicbir kanser paneli taramalarinda, ultrasonlarda mr'larda belirti vermedi. Kucuk bi Cikolata kisti gibi duruyodu. Amh 5lerde çıkardı benim. Pcos'tur dediler. Tup bebekci de cok yumurta aliriz diye yuksek doz gonalFler ile tümörü patlatana kadar anlamadi. Devlet hastaneleride ozelde proflarda, kimse suphelenmemisti. Hatta ankarada acil ameliyat eden doc dr bile anlamadi. Patolojide cikti meydana. Gercekten kaliteli bir jinekolog onkolog doktora durumunuzu anlatarak muayene olun.
Korkutmak amacli yazmadim, yaşadım, canimi yaktilar, dikkatli olun diye yaziyorum.
Merhaba bu platforma bırkac yorumda yukseldıgını okumuştum ben , bu arada pcrın bıle kendı aralarında cesıtlero var az orta direnclı olarak , ben de de pcos var fakat ozellıklerını tasımıyorum ornegın ınsulın dırencım yok kıllanma yok adetim günü gününe olur hep zayıftım kılo aldıgımı bılmem fakat pcolae hep boyleymıs benımkı ultrason goruntusuyle belirlendi baska bıseye gerek bıle duymuyor ıyı bır doktorsa yani amh yı de benım ısrarımla ıstedı amh 8 kusurdu fikir olsun dıye soyluyorum

Yılmayın pes etmeyin hacamat da öneriyorum ağrılarımı aldı diyebilirim. Olacaksa mutlaka oluyor. Yeter ki etrafın ağzı sussun
Aynen cnm etrafın ağzından da bıktıkburadaki çoğu arkadaşım da eminim öyledir. Rabbim kimsenin diline düşürmesin hayırlı sağlıklı evlatlar versin cnm benim

Aynen cnm etrafın ağzından da bıktıkburadaki çoğu arkadaşım da eminim öyledir. Rabbim kimsenin diline düşürmesin hayırlı sağlıklı evlatlar versin cnm benim
Amin amin başa gelmeden de bilinmiyor. Gurbette olmak daha iyi ben kendi memleketimdeyim.

Amin amin başa gelmeden de bilinmiyor. Gurbette olmak daha iyi ben kendi memleketimdeyim.
Ailemle aramda 1 saat var benimde gurbet sayılmaz cnm. Zaten 2.3 haftada bir gidiyoruz köye. Hem iyi helşyor hemde köydeki insanların bakışlarından iğneli laflarından üzülüyorum gidesim gelmiyor. Çok dua ediyorum tanrım beni eşimi ailemi bu söylemlerden kurtar sağlıklı hayırlı bebe nasip et diye 😳😢

Ailemle aramda 1 saat var benimde gurbet sayılmaz cnm. Zaten 2.3 haftada bir gidiyoruz köye. Hem iyi helşyor hemde köydeki insanların bakışlarından iğneli laflarından üzülüyorum gidesim gelmiyor. Çok dua ediyorum tanrım beni eşimi ailemi bu söylemlerden kurtar sağlıklı hayırlı bebe nasip et diye 😳😢
Bende çok dua ediyorum. Cenazelere düğünlere bile gitmiyorum evime misafir kabul etmiyorum bebek görmelerine gitmiyorum böyle iyi o yüzden.

Back
X