1 yil olacak neredeyse hic orgazm olmadim

:110: Evet çok kapalı bir konu ama anlatmak istiyorum... Esim 32 yasında evliligimizin ilk zamanlarında vajinusmus sorunu yaşadık daha sonraları eşim isteksiz oldu simdi istekli ama benim uğraşların olmasa kısacık sürüyor 15 dakika filan belki o kadar da değil zaman tutmadim tam olarak...yoruluyor hemen:KK61:Ben de daha hic orgazm olamadim kizlar ne tavsiye edersiniz :KK43: yardim edin lutfen evet sorunlu bi evliligim var ama belki cinselligmiz iyi olursa belki biraz daha duzeliriz diye dusunuyorum :KK43:

Erkeklerde ilk posta genelde kisa surer buda senin orgazm surene yetmeyebilir. Belli bi sureden sonra ikinciyi deneyin daha uzun surecektir. Ozaman belki orgazm icin zamanin olabilir.

Ha bu arada her kadinin G noktasi farklidir. Kendini kesfetmen lazim yada esinin bunu bulmasi lazim. Hangi bolgenden tahrik oluyorsun vs.. okuyarak ogrenilecek seyler degil bunlar. Uygulamada ve pratikte sonuc alirsin. Hayirli isler:KK53:

Hey gidi hey kızlar nerdeee zaten hepsi topu tek posta oluyor her zaman ..ısrar ediyor ben bir gecede ancak bir posta yapabilirim diye :( hic de görünmüyor bundan yaa erkekte bu konularda biraz gurur olur hic öyle bise yok adamda :KK12:

orgazmım daha kolay oldugu pozisyonlar vardır kadın icin..Sen yönlendir esini..

Al eline ipleri sekerim :14:

Ayrıca bence 15 dakika cok ta kısa bir sure degil bir defa icin..

Yönetme derken ilişkiden önce Nasil ?? Nasil el90, post: 37812569, member: 469504"]Onu yönetmeyi dene hem ilişkiden önce hem o esnada:)[/QUOTE]
Yonetme derken iliskiden once nasil yani ??

Hey gidi hey kızlar nerdeee zaten hepsi topu tek posta oluyor her zaman ..ısrar ediyor ben bir gecede ancak bir posta yapabilirim diye :KK43: hic de görünmüyor bundan yaa erkekte bu konularda biraz gurur olur hic öyle bise yok adamda :KK12:

Ön sevismeyi uzun tutcaksin ozaman sekerim. Daha ne yapalim biz burdan ayol?:KK45:

Önce bi kafanı boşalt, ocaktaki yemeği düşünme mesela. Ortamını ayarla dikkatini dağıtacak şeyler olmasın, yüksek ışık gibi, beraber olurken orgazm olmana yardımcı olacak şeyler var, titreşimli, onlardan da kullanabilirsin.

Önce bi kafanı boşalt, ocaktaki yemeği düşünme mesela. Ortamını ayarla dikkatini dağıtacak şeyler olmasın, yüksek ışık gibi, beraber olurken orgazm olmana yardımcı olacak şeyler var, titreşimli, onlardan da kullanabilirsin.

Titresimli derken?:KK45:

Yönetme derken ilişkiden önce Nasil ?? Nasil el90, post: 37812569, member: 469504"]Onu yönetmeyi dene hem ilişkiden önce hem o esnada:)
Yonetme derken iliskiden once nasil yani ??[/QUOTE]
ısınma zamanında diyim bari ne desem bilemedim.Yani bastan sona istediğini yaptır agzınla söyleyerek degıl tabı o abesk kacar :D
amasevmıyorsan biraz zor olur

Back
X