- 15 Kasım 2014
- 123
- 10
- 38
- 41
- Konu Sahibi melisapapatya

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok kapalı bir konu ama anlatmak istiyorum... Esim 32 yasında evliligimizin ilk zamanlarında vajinusmus sorunu yaşadık daha sonraları eşim isteksiz oldu simdi istekli ama benim uğraşların olmasa kısacık sürüyor 15 dakika filan belki o kadar da değil zaman tutmadim tam olarak...yoruluyor hemen
Ben de daha hic orgazm olamadim kizlar ne tavsiye edersiniz
yardim edin lutfen evet sorunlu bi evliligim var ama belki cinselligmiz iyi olursa belki biraz daha duzeliriz diye dusunuyorum
![]()
Hey gidi hey kızlar nerdeee zaten hepsi topu tek posta oluyor her zaman ..ısrar ediyor ben bir gecede ancak bir posta yapabilirim diyehic de görünmüyor bundan yaa erkekte bu konularda biraz gurur olur hic öyle bise yok adamda
![]()
Diger konunu simdi okudum..esini sevmedigini soylemissin..boyle bir durumda bırak orgazm olmayı sevismek iskence gibi gelir insana..
Evet maalesef görücü usulü oldu ama cinsellik iyi olursa belki daha iyi olur diye dusunuyorum![]()
Önce bi kafanı boşalt, ocaktaki yemeği düşünme mesela. Ortamını ayarla dikkatini dağıtacak şeyler olmasın, yüksek ışık gibi, beraber olurken orgazm olmana yardımcı olacak şeyler var, titreşimli, onlardan da kullanabilirsin.
Yonetme derken iliskiden once nasil yani ??[/QUOTE]Yönetme derken ilişkiden önce Nasil ?? Nasil el90, post: 37812569, member: 469504"]Onu yönetmeyi dene hem ilişkiden önce hem o esnada:)
Titresimli derken?![]()
Ben normalde böyle konulara yorum yapamam ama. V....tör değil o kadarını açayım bari
![]()
Sen anlat bari konu sahibine :)heee tirtikli yani
![]()
Sen anlat bari konu sahibine :)