1 yil olacak neredeyse hic orgazm olmadim

Kizlaaarrrrr desteklerini için teşekkürler yaa bugün baya kotuydum baya iyi geldiniz diyebilirim ;) ben gidim yatım artik Yoruldum yaa iyi geceler herkese ;) :)

Siz evli misiniz hanim hanim :KK20:Adamlar nasilsa bizjm istedigimiz zaman sey yapari diye cok kasmiyorlar biz napalim ...oyle bekar erkeler gibi gizli sakli olsa tabi daha bi sehvetliolutlar :KK62: neyse canim Allah Allah alindim yani oyle gulmeye de gerek yok yani suc biraz da ben de biliyorum adamcagizi ben costursam yapcak bak dun gece ayiptir soylemesi bir saat surdu:KK25: ama ben cok sehvetliydim bundan sonra oyle yapcam insallah daha guzel olcak :)
Masallah bir saat boyunca oldu demek. Sanirim tam olarak birlesmeden bahsediyorsun. Baya da uzun surmus. Masallah diyelim.

Kocaaini sikayet edip edip millete sonra millet laf edince alinip hatayi ustlenen kadinlar oluyorum size.

Gecen bi arkadasim kocasinin kendisine bir sey yuzunden bagirdigini anlatiyodu. Vay okuz dedim. Yok canim bende de suc vardi diye kivirdi. O hesap oldu konusahibi :D

Back
X