1 yil olacak neredeyse hic orgazm olmadim

Yaa ac lutfen canim :/ vibratör değilse ne ttitreşimli ??

Titreşimli prezervatif diyor sanırım ayrıca ince prezervatifler de iyi ama sert ilişkiye gelmiyor

Kontrolü sen al eşinden çoştur onu isteğini artır kontrol sendd olur ise orgazm daha rahat yaşarsın aslında

Yaa benimki zaten son anda takıyor prezervatifi diğer turlu bize anlamıyorum diyor:KK53: acaba dogum kontrol mu kullansam cok zarari var midir ki ilac sonucta pek sicak bakmiyorum :KK12:

Yaa benimki zaten son anda takıyor prezervatifi diğer turlu bize anlamıyorum diyor:KK53: acaba dogum kontrol mu kullansam cok zarari var midir ki ilac sonucta pek sicak bakmiyorum :KK12:

Kişiye göre değişir etkileri de hormonları etkiliyor dr tanısı daha iyi olur. Sen aktifmisin peki açıkta konuşmak istemiyorum

15 dakika ne yav insanın dişinin kovuğunu doldurmaz :KK70:
Siz evli misiniz hanim hanim :KK20:Adamlar nasilsa bizjm istedigimiz zaman sey yapari diye cok kasmiyorlar biz napalim ...oyle bekar erkeler gibi gizli sakli olsa tabi daha bi sehvetliolutlar :KK62: neyse canim Allah Allah alindim yani oyle gulmeye de gerek yok yani suc biraz da ben de biliyorum adamcagizi ben costursam yapcak bak dun gece ayiptir soylemesi bir saat surdu:KK25: ama ben cok sehvetliydim bundan sonra oyle yapcam insallah daha guzel olcak :)

Bundan sonra çaktırmadan kronometre tutarmışsın.
Düşünsene tam o esnada. Pardon aşkım, merak ettimde :KK70:
Bu arada halka nedir?
:-) Hakikaten merak ettim.
Orgazm halkası, titreşimli oluyor, erkekte geç kadında erken orgazma yardımcı oluyor. Konu sahibi bu arada netten araştırsın :)

Ne bileyim bir an çok gibi geldi, o anda saate bakmadığımızdan hesaplayamadım:-)
Bundan sonra çaktırmadan kronometre tutarmışsın.
Düşünsene tam o esnada. Pardon aşkım, merak ettimde :KK70:
Bu arada halka nedir?
:-) Hakikaten merak ettim.
Orgazm halkası, titreşimli oluyor, erkekte geç kadında erken orgazma yardımcı oluyor. Konu sahibi bu arada netten araştırsın :)
Amanııııın yaşasın, elin oğlu ne de güzel şeyler yapmışşşşşş. :KK49::KK49::KK49:

Siz evli misiniz hanim hanim :KK20:Adamlar nasilsa bizjm istedigimiz zaman sey yapari diye cok kasmiyorlar biz napalim ...oyle bekar erkeler gibi gizli sakli olsa tabi daha bi sehvetliolutlar :KK62: neyse canim Allah Allah alindim yani oyle gulmeye de gerek yok yani suc biraz da ben de biliyorum adamcagizi ben costursam yapcak bak dun gece ayiptir soylemesi bir saat surdu:KK25: ama ben cok sehvetliydim bundan sonra oyle yapcam insallah daha guzel olcak :)

evliydim hanıııım:KK53:
amanın kocacığına laf da söyletmezmiş de :KK70:

Back
X