1 yıl oldu unutamadım

Sizi terkeden biri için bu kadar üzülüp kendinizi yıpratmanıza değer mi?
İlerde çok pişman olacaksınız şu güzel günlerinizi üzülerek geçirdiğiniz için.
Değmez, değmez, değmez...
Sevseydi gitmezdi.

Evlenmek üzereyken terkedildim. 1.5 yıl oldu unutmadım unutamadım. Hala çoğu geceler ağlıyorum. Kalp kırıklığının ne şiddetli bir acı olduğunu çok çok iyi anlıyorum ve tam da dediğin gibi yerine kimseyi koyamıyorum koymak istemiyorum ve daha kötüsü ne biliyo musun ? Beni aldatmış o yüzden terketmis ve aldattığı kızla evlendi!! Benim acılarımın gözyaşlarımın hayallerimin umutlarımın üstüne bir yuva kurdu. Bende darmadağın paramparça kaldım. Savrulup duruyorum. Sonu güzel biten hikayelere inanmak istiyorum, pek çok şeyde olduğu gibi bunda da iyiki çok şükür diyeceğim günleri bekliyorum ama bir yanımla da benim için o günlerin gelmeyeceğini yarınların kalmadığını hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Ben unutamam umarım sen unutur mutlu olursun

Sonu güzel biten hikayelere inanın. Hatta bugün yazdıklarınızın ekran görüntülerini alın çünkü ilerde bu yazdıklarınıza inanamayacaksınız.

Bir daha asla kimseyi öyle sevebileceğinizi düşünmüyorsunuz. Artık siz hiç mutlu olamayacaksınız sanıyorsunuz ama YANILIYORSUNUZ :)

Öyle güzel insanlar tanıyacaksınız ki dönüp baktığınız da keşle kendimi bu kadar üzmeseymişim diyeceksiniz. Çünkü öyle bir unutuluyor ki bir daha yolda görseniz yüzüne bakmak istemiyorsunuz.

Ama şimdi burada yazılanlar hayali geliyor evet haklısınız insan kendi yaşamdıkça inanmıyor sizde yaşayıp göreceksiniz.

Hayatta yaşadığınız her anın keyfini çıkarın . Geri gelemeyen tek şey zaman . En güzel zamanlarınızı üzülerek geçmiş anıları düşünerek heba etmeyin.
Zamanı gelecek iyi ki bitmiş diyeceksiniz :)

Geçecek mutlaka. Ama önce kafanda karar verip bitirmen lazım. Kimseye ihtiyacın muhtaçlığın olmamalı. Bi uğraşın, hedefin falan yok mu? Yoksa belirle. Ona odaklan. Kendini geliştir. Kafanı dağıt.
Bu bir senede o kadar zor gunler gecirdim ki. Benim icin cok onemli bir tez ve sinavi verdim. Bir hayli baslayamamistim kendime gelememistim. Calisiyordum ama mola verdgimde aklimda o oluyordu. Evet ilk zamanlara gore cok daha iyiyim. Yara kapandi GIBI gorunuyor disardan. soranlara iyiyim diyorum. Ama o yara hala sizliyor. Kimselere artik ben hala unutamadim diyemiyorum. Isim gucum var. Ahh var da iste..

Anlaşamadığınız için mantığıyla hareket edip ayrılmak istemiş olabilir. Anlaşmak sevgiden daha önemli bence.
Anlaşamayınca ne kadar severseniz sevin birşeyler tükeniyor, geri dönüş zor oluyor.
Inşallah anlasabileceginiz birisi çıkar karşınıza.
Eski sevgiliniz ister mutlu olsun ister mutsuz. Artık bir ilişki istemiyor, sizinle ilgilenmiyor. Bırakın siz de ilgilenmeyin.
Dediğiniz gibi hayat bu. Sürprizler olabilir.Ama onunla ama onsuz siz yaşamı akışına bırakın ve seyredin. Bazı şeyler elimizde değil.
Eğer açılmıyorsa, senin kapın değildir.
Güzellikler dilerim hayatına, mutlu olmayı iste sadece.

Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm

'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.

Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.

Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.

Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor

Merhaba canim. Canom demek istiyorum cunku samimk buldum seni ve mujde vermek istiyorum. Unutuyorsun. Hemde oyle guzel unutuyorsun ki dua ediyorsun iyi ki olmamis diye . Klise gelebilir bu ama. Bende evlenmek uzereyken ayrildim ve 2.5 -3 sene sonra atlattim . Sadece sevgi degil unutamadigin yapilan haksizlik ve yari yolda birakilmislik.benim en buyuk hatam unutamadigimi sanip her teklifi redetmemdi. Ya da tanistirmayi ya da bi yakinlasmayi. Yeni iliskilere acik olursan kisa vadede atlatirsin ama yanlis iliskilerden kacin . Onunla guzel seyleri hatirlayinca da saniyosun ki halen asigim falan. Hatta ben o unutamadigim insandan sonra karsina oyle degisik insanlar cikiyor ki. O da adammiymis be . Keske bunu daha once tanisaydim diyorsun. Hatta uzuluyosun. Ama tecrubeler ve acilar seni sen yapan. Simdi aciini yasa . 1 sene 2 sene ama eninde sonunda bitiyor. Emin ol. Onu baskasiyla gormeye hatta evlendigini duymaya da hazir ol. Ama bunlarin hepsi seni olgunlastircak. Ve onu gercekten sevmedigini biriyle gercek bir sevgi yasayinca farkedeceksin

Ne diym ki ne hissettigini biliyorum. Ben de beni terkettigi icin ona tsk edecgim gunler gelecek diye diye 1 sene oldu iste. Tsk fln edemedim hala. Onun yerine hala oturup agliyorum mesela. Kendimizi mi kandiriyoruz yoksa daha erken mi bilmiyorum. 1 yil 1.5 yil diyoruz ya. 1 yilda neler neler oluyor. Ama her sey dun gibi
Karşına başkası çıktığında, onu sevdiğinde, mutlu olduğunda, iyi ki ayrılmışız diyeceksin ancak

Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm

'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.

Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.

Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.

Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
Gecer gecer merak etme hayatta neler geçiyor. Insanlar anne babalarini evlatlarını kaybediyorlar zamanla onun bile acisina alisiyorlar. Elin oglu nedor1ki acısı bir ömür sürsün . Hayatta unutulmayacak hic kimse ve gecmeyecek hic bir aci yok zamanla o burnunun diregini sizlatan adam aklina bile gelmiyor uzulme.

Hayatta neler neler geçiyor bir bilsen esamesi bile kalmıyor ne büyük aşklar bitiyor yerini bir başkası çok daha güzel dolduruyor şimdi yaran taze geçmez sanırsın öylede bir geçerki ileride bu günleri gülerek hatırlarsın çalışma hayatın olsun gez dolaş hobi edin düşünme şimdilik bunlar sana çare olacaktır

Evlenmek üzereyken terkedildim. 1.5 yıl oldu unutmadım unutamadım. Hala çoğu geceler ağlıyorum. Kalp kırıklığının ne şiddetli bir acı olduğunu çok çok iyi anlıyorum ve tam da dediğin gibi yerine kimseyi koyamıyorum koymak istemiyorum ve daha kötüsü ne biliyo musun ? Beni aldatmış o yüzden terketmis ve aldattığı kızla evlendi!! Benim acılarımın gözyaşlarımın hayallerimin umutlarımın üstüne bir yuva kurdu. Bende darmadağın paramparça kaldım. Savrulup duruyorum. Sonu güzel biten hikayelere inanmak istiyorum, pek çok şeyde olduğu gibi bunda da iyiki çok şükür diyeceğim günleri bekliyorum ama bir yanımla da benim için o günlerin gelmeyeceğini yarınların kalmadığını hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Ben unutamam umarım sen unutur mutlu olursun
Unutucaksin evleneceksin ve o kişinin yuvasının dağıldığını goruceksin Allah kimsenin ettiğini kimseye bırakmıyor sabırlı ol bekle

Çünkü inanmıyorsun. Her şey beyinde başlar ve biter. Kalp sadece kan pompalamakla meşgul. Sen onu unutup yeni birini bu kadar sevebileceğine inanmayarak o kişiyi beyninde kusursuz ve aşk sembolü yapıyorsun. Tabiki unutamazsın. Bay mükemmeli siyaha boyamalısın.Kurtuluş böyle gelir. Ve unutmadan müzik listendeki ağır dumanlı havayı dağıt ben olmayan aşkın acısını çekiyorum bazı şarkılarda.. kendine bunu yapma

Bu şekilde unutulmaz
Çünkü zamana bakış açınızı bile zihniniz "x kadar yıl geçsin de hala unutamamış olayım" şeklinde algılıyor
Hayat kaldığı yerden devam ediyor
Sokağa çıkın ve akışına bırakın bazı şeyleri :)

Ben senin eski konuştuğun kişinin de mutlu olacağını düşünmüyorum anlattgin gibiyse .Ne demek bir insanın hayallerini yıkıp üstüne yuva kurmak, büyük vebal. O kızın sizden haberi var mıydı
Evet kızın benden haberi oldu ben onun varlığından bir haberken ama kıza da suç bulmuyorum nasıl kandırdığını dil döktüğünü çok iyi tahmin ediyorum. Ben onlar nişanlandıginda her şeyi anladım. Amin bundan sonra tek dileğim tek duam onun mutsuz olması. Bu kötü kalpli olmak değil. Bana yapılanların bir cezası olmalı.

Unutucaksin evleneceksin ve o kişinin yuvasının dağıldığını goruceksin Allah kimsenin ettiğini kimseye bırakmıyor sabırlı ol bekle
Evlenip evlenmemem çok mühim değil de umarım unuturum ve inşallah benim acımın üstüne kurduğu yuvanın altında kaldığını görürüm

Back
X