1 yıl oldu unutamadım

Hayatında başkası olmadığı için unutmuyorsun.. Benim ciddi olmayan sevmediğim uygun olmayan kişilerle alakalı olaylar bile aklıma gelip duruyor.. Sevmiş olsam unutamamış olsam anlıycam da sevgi de yoktu bişey de.. Hayatında biri olmuş olsa aklına daha az gelir.. Bu yaşadıkların normal 1 yıl uzun ama aynı zaman da kısa bir dönem.. Zaten bir mesajla ayrılmış.. Değmez..

Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm

'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.

Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.

Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.

Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
Anıları yaşattığın için hala ağlıyorsun. Geçen 1 yıl boyunca anılara sarıldın, belki ondan haber almaya çalıştın soyal medyadan baktın, bekledin umdun kendini dış dünyaya kapattın.. Bu yüzden hala yalnızsın ve ağlıyorsun. Bu kadar net konuşuyorum ççünkü ben 1.5 yıl kendime bunu yaptım. Ve hayatıma kimse girmedi 1.5 yıl üzüldüm ağladım bekledim. İnsan sadece kendine işkence yapıyor. Lütfen anılara sarılma. Kolay değil biliyorum ama kabullenmelisi ki güzel günler gelsin.

Aranızdaki sorun neydi ki affedilmeyecek kadar kötü müydü yazacaktım ki konunuzu tekrar okudum, yine ne istediğini bilmeyen yarım akıllı birinin yarım bıraktığı bir hikaye çıktı karşıma! Affedilmeyecek kadar kötüymüş, bence bence hiç karşılık vermeyin, tekrar dönmeyin, denemeyin, bir kere yapan yine yapar yani yine yarıyolda bırakırsa?

Onu sana tam anlamıyla unutturack biri çıktığında karşına esamesi okunmuyor buna emin ol.Senin yaşadığın şeyleri zamanında bende yaşadım unutmam 2.5 yılımı aldı ama karşıma öyle biri çıktı ki adını bile unutturdu nerdeyse o yüzden hiçkimse unutulmaz deme asla herkes unutulur birgün sadece biraz zamana ve doğru kişiye ihtiyacın var.

Anıları yaşattığın için hala ağlıyorsun. Geçen 1 yıl boyunca anılara sarıldın, belki ondan haber almaya çalıştın soyal medyadan baktın, bekledin umdun kendini dış dünyaya kapattın.. Bu yüzden hala yalnızsın ve ağlıyorsun. Bu kadar net konuşuyorum ççünkü ben 1.5 yıl kendime bunu yaptım. Ve hayatıma kimse girmedi 1.5 yıl üzüldüm ağladım bekledim. İnsan sadece kendine işkence yapıyor. Lütfen anılara sarılma. Kolay değil biliyorum ama kabullenmelisi ki güzel günler gelsin.
Ahh o anılar yok mu zaten varya bizi bitiren o oluyor saçma sapan bir müzikte saçma sapan bir kelime de hemen aklımıza anılar geliyor neyse ki atlatılıyor

Ahh o anılar yok mu zaten varya bizi bitiren o oluyor saçma sapan bir müzikte saçma sapan bir kelime de hemen aklımıza anılar geliyor neyse ki atlatılıyor
Aynen öyle özlemek fiilini birine "özledim" demekle aynı olmadığını, gerçekten özlemenin nasıl olduğunu anlıyorsun. Ama umut tükenince kabullenince hayatta güzel gelişmelerde oluyor. Geçmişten değil gelecekten umutlu olmak lazım.

Kuzum sen onu değil terkedilmeyi unutamamışsın bence etki tepki meselesi .Dediğim gibi onu hatırladığın zaman nasıl terkettiğini hatırla ve at içinden onu.Böyle yaptıkça belki de gerçek aşkını hiç bulamayacaksın gibi geliyor bana.o yüzden toparlan kendine gel değişim iyidir.Kursa başla .Kendini baştan aşağı değiştir.Özgüvenini yerine getirecek şeyler yap.Görekceksin kendini daha iyi hissedeceksin:KK51:

Şarkıda diyor ya "Herkesin acısı sevgisi kadar." diye. Siz de çok sevmişsiniz, acınız da hemen geçmez. Elbet bir gün biter, kafanızı dağıtacak bir şeyler bulun, hobi edinin.Umarım tez zamanda yeni hayat kurtarsıiz ve unutmayın sizi asıl mutlu edecek kişi sizsiniz, aynı kanı taşımadığınız kimseyi bu kadar çok sevmeyin.

Bu kadar yıpratma kendini. Allah sonra öyle bi acı verirki diğerini unutuverirsin hemen. O yüzden geçmişe takılı kalma derim. Başka aşklara yelken aç..

Hiç aşk acısı çekmedim ama Allah başka ayrılıklarla sınadı benide. İmkansız olduğunu bile bile aylar sonrasına uyanmak için dua ederdim çaresizce. Acıların dindiği zaman ne zamansa o güne uyanmak isterdim. Maalesef hepsi boş. En azından aşk acısı gönüle yeni biri düşene kadar sürüyor öyledir yani herhalde bilmiyorum:( Rabbim ölümle sınamasın kimseyi. Dilek hakkım olsa çaresiz özlemlerden kurtulmayı dilerdim ben:( Rabbim sizinde kalbinize ferahlık versin inşallah.

Bu başlık yüreğime dokundu konu sahibine tekrar o kişinin yazmiş olmasi da yeni bir gelişme olmuş

Bende 1.5 yıllıknilişkimden absürt biçimde ayrildim aslinda ilişki içinde çoknsinyaller verdi ben anlamamişim benimde canima tak edip ayrildigim oldu yola gelmeyecek bir adamla oldum ama o adama da nasil olduysa cok fena tutuldum . Benimle Evlenmek istemedigini söylediginde zaten iplerimiz koptu ve ayrildim hatta terk ettim desem yeridir ama terk etme zeminini o ayarladi sanki.. 1 yıl geçti aklima geliyor maalesef ama olumsuz seyleri hatirlatmaya calisiyorum kendime boyle teselli ediyorum kendimi zaten dengesizdi her an aldatabilirdi baska kadinlara da merakliydi diye ama naparsin ...

Hayat sen onu dusunsende dusunmesende devam ediyor yapacak bir sey yok eskiyi dusunmek bir sey kazandirmiyor maalesef gecmis geri gelmiyor pisman olan insan zamaninda önlemini almaya çalişir diye dusunuyorum

Sanirim sende benim gibi sana ulaşcak yer koymamışsn ben bütün hesaplarımı silip ortadan kayboldum . Sonra instagram açtim o da ne bir mesaj ve bir istek. O da zamanında beni ortada koyup gitmişti vicdan yapmış beyefendi. Şimdiki aklim olsa kesinlikle dönmezdim . Unutma her katil olay mahaline geri donüp bakar. Belki o da vicdan yapar ama beklenti içerisinde olmanı önermem. Zira ben tamam bitirdim artık kendi hayatıma bakıyorum dediğim anda çıkıp geldi. Bunlar böyledir .dönse ne ki yaşadıklarının iki katini yaşatıp gitcek
Benzer hikayem var ama ben evliydim ... neyse... ne yapmak lazim simdi onu soyleyim. Bir defa toparlanmayi gercekten istemek lazim. Aci cekmekten zevk aliyorsaniz o baska...Sonra yukaridaki arkadasin dedigi gibi tekrar o geri donerse tekrar baslamamak lazim cunku ikinci kez ayni seyi yapiyorlar. Geri donmesi sizi sevdiginden degil, boşta oldugu icin birini bulana kadar sizinle oyalanmasindan..Bu kadar uzun surdu ve hala toparlanamadi iseniz de en onemli yapmaniz gereken bir psikologa gidip ben yapamiyorum o yuzden profesyonel birinden yardima ihtiyacim var diye terapiye baslamak... cunku unutamamanin altinda baska seyler de olabilir ya da bakis acinizin degismesi gerekebilir. Sanirim artik psikologdan yardim istemenin zamani gelmis... Sevgiyle kalin.

Yerine birini koymak istemiyorum. Zaten koyamam bunun farkindayim. Ben sadece kalbimde yer acilsin istiyorum. Yani kimsr olmasa da kalbim onun agirligindan biraz olsun kurtulsun istiyorum. Ama olmadi cok korkuyorum bu yuzden
Yerine kimseyi koyamam diyorsun ya. Sen şuan böyle hissettiğim için bunu doğru sanıyorsun. Bu gerçek değil bunu bil. Bazı insanlar böyle tutkuyla bağlanır zor unutur haklısın. Üzülebilirsin tabiki, hayatını etkilemesin yeter. Eninde sonunda geçip gidecek çünkü.

O kadar karisigim ki. Bilmeyenler icin yazayim geri döndü.
Hic beklemiyordum gercekten.
Sanmis ki guya diger ayriliklar gibi 2 hafta sonra barisirmisiz. Sonra ah etmistim. O da ertesi gun kotu bi kaza yapmis. Hicbisey dememisim sormamisim.
Mesajla terketnesi ise yuz yuze bunu yapamiycak olmasiymis. Yuz yuze ne zaman konustuysak sarilip baristigimiz icin mesajla yapmis. 1 yil sürmesini ise gec bile kaldim. Ama belki boyle bisrye ihtiyacimiz vardi birbirimizi cok yiprattik dedi.
Ailesinin hala beni sordugunu ayrildiktan sonra cok kizdiklarini soyledi.
Ama biseyi unutuyor ailem bu saatten sonra hayatta izin vermez.
Guvenini tekrar kazanicam diyor. Bnmkini kazansa ailemin kazanamaz.
Ben kanarim belki ama onlar mumkun degil...
Ayni hisleri paylasmisiz eger dogruysa. Beni en cok yaralayan her seyin yalan gibi davranmasi olmustu. Ama icimde hep ayni seyleri hissediyosunuz diyen bi ses de vardi. O yuzden hic unutamadim, hala kendini ona ait hissediyodum.
Dun is yerime cicek yollamis. Zamaninda cicek aldiramadigim adam.
Beni sevdigini bilsem de her seyin basa donecgini de biliyorum gibi.
Degistim diyor ne mumkun degismek
Bence ozlemin etkisiyle suan boyle. Ne o degisti ne ben. Sorunlar eminim ayni yerde duruyo.
O kadar zor durumdayim ki
Hatta hic yazmasaydı bile dedim 1 yildir buna sitem ederken

O kadar karisigim ki. Bilmeyenler icin yazayim geri döndü.
Hic beklemiyordum gercekten.
Sanmis ki guya diger ayriliklar gibi 2 hafta sonra barisirmisiz. Sonra ah etmistim. O da ertesi gun kotu bi kaza yapmis. Hicbisey dememisim sormamisim.
Mesajla terketnesi ise yuz yuze bunu yapamiycak olmasiymis. Yuz yuze ne zaman konustuysak sarilip baristigimiz icin mesajla yapmis. 1 yil sürmesini ise gec bile kaldim. Ama belki boyle bisrye ihtiyacimiz vardi birbirimizi cok yiprattik dedi.
Ailesinin hala beni sordugunu ayrildiktan sonra cok kizdiklarini soyledi.
Ama biseyi unutuyor ailem bu saatten sonra hayatta izin vermez.
Guvenini tekrar kazanicam diyor. Bnmkini kazansa ailemin kazanamaz.
Ben kanarim belki ama onlar mumkun degil...
Ayni hisleri paylasmisiz eger dogruysa. Beni en cok yaralayan her seyin yalan gibi davranmasi olmustu. Ama icimde hep ayni seyleri hissediyosunuz diyen bi ses de vardi. O yuzden hic unutamadim, hala kendini ona ait hissediyodum.
Dun is yerime cicek yollamis. Zamaninda cicek aldiramadigim adam.
Beni sevdigini bilsem de her seyin basa donecgini de biliyorum gibi.
Degistim diyor ne mumkun degismek
Bence ozlemin etkisiyle suan boyle. Ne o degisti ne ben. Sorunlar eminim ayni yerde duruyo.
O kadar zor durumdayim ki
Hatta hic yazmasaydı bile dedim 1 yildir buna sitem ederken

Insanlar degismez. Aklibasinda kimse de 1 sene beklemez barismak icin. 1 senedir nerdeymis?

Cıvı çiviyi söker karşınıza illa biri cikicak herşey yeniden başlıcak bu kez de önceki yaşadığınız ilişkiden daha mutlu hissedeceksiniz. Bi çocukla arkadaşım 7 yıl çıktılar oğlan pat diye bıraktı ve bir yıl olmadan başkasıyla evlendi ama ne düğün ne dernek balayi resimlerini paylaşmış ayağında benim arkadasın aldığı ayakkabılar. Bu çok koymuştu cook. Ha 1 sene sürdü kızın acisi da cunku terkedilen kolay unutmuyor şimdi başka biri var hayatında ohh yurtdışında geziyorlar hatta şu vakit aklıma eskisi gelmiyor bile.

Ben de aynı dertten muzdaribim.. 11 ay oldu ama benim seninki gibi dönme ihtimali falan da yok, zaten dönse ayrı dert, insan sdece egosu için istiyor, giden zamanım gözyaşlarım kapansın o da acı çeksin diyorsun ama işte bi yararı oluyor mu bilmiyorum. belki kısa bi süre. ama tabii ki en içten şekilde istiyorsun. benim ayrıldğm kişinin de hayatında biri var, nasıl böyle ölüyorum bitiyorum diyip 3-4 aya birini buluyorlar ben anlamıyorum. ilahi adalet var mı bilmiyorum ama sanırım bazen çok yavaş tecelli ediyor ve o sürede üzüldüğümüzle kalıyoruz böyle eli bağrında..

Unutulmaz mi :) Elbet unutulur.
Benim 2 sene surdu, sonra esim karsima cikti.
Unuttum gitti..
Arada aklima geliyor ama iyiki ayrildik ya diyerek geliyor.

Back
X