Fotograf nerde?Kızlar merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere tam 1 yıl önce ameliyat oldum. Aslında birkaç ay öncesine kadar hiç sıkıntı yoktu. Burnumda hiç şişlik kalmamıştı artık ama son birkaç aydır burnumun alt tarafı, yani tam doktorun diktiği yer bayağı bir şiş duruyor birkaç ay öncesine göre. Milletin tam tersi olur, benim şişliklerim önce indi sonra kalıcı oldu resmen. Doktoruma gideceğim zaten ama önce böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ettim. Yani 1. yılın sonunda ve daha sonrası iner mi acaba bu şişlik? Çünkü tam yandan bakınca bir problem yok ama kafamı hafif yan çevirdiğimde şöyle 30-45 derecelik bir açıyla durduğumda çok belli oluyor o şişlik.
Evet hala şiş görünüyor benim 2,5 ay oldu şuan bu şekilde.umarım şişlikler geçince istediğimiz şekilde olur.
Evet hala şiş görünüyor benim 2,5 ay oldu şuan bu şekilde.umarım şişlikler geçince istediğimiz şekilde olur.
Kızlar merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere tam 1 yıl önce ameliyat oldum. Aslında birkaç ay öncesine kadar hiç sıkıntı yoktu. Burnumda hiç şişlik kalmamıştı artık ama son birkaç aydır burnumun alt tarafı, yani tam doktorun diktiği yer bayağı bir şiş duruyor birkaç ay öncesine göre. Milletin tam tersi olur, benim şişliklerim önce indi sonra kalıcı oldu resmen. Doktoruma gideceğim zaten ama önce böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ettim. Yani 1. yılın sonunda ve daha sonrası iner mi acaba bu şişlik? Çünkü tam yandan bakınca bir problem yok ama kafamı hafif yan çevirdiğimde şöyle 30-45 derecelik bir açıyla durduğumda çok belli oluyor o şişlik.
Merhaba aynı durum bende de var. Daha doğrusu benim burun sırtımdaki şişliklerim önce indiği için ve burun ucum kalın derili olduğundan dolayı şuan hala şiş ve deri fazlalığı var. 1 sene oldu benim de ama benim şişliğim daha yukardan başlıyor yani dümdüz inmiyor burnum o yüzden. Doktorum kortizonlu iğne yaptı senin ihtiyacın var diyerekten.
Merhaba durumunuz nedir acaba. Doktora gittiniz mi? Sizde ki sorunun aynısı bende de var. Hic gecmicek gibiKızlar merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere tam 1 yıl önce ameliyat oldum. Aslında birkaç ay öncesine kadar hiç sıkıntı yoktu. Burnumda hiç şişlik kalmamıştı artık ama son birkaç aydır burnumun alt tarafı, yani tam doktorun diktiği yer bayağı bir şiş duruyor birkaç ay öncesine göre. Milletin tam tersi olur, benim şişliklerim önce indi sonra kalıcı oldu resmen. Doktoruma gideceğim zaten ama önce böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ettim. Yani 1. yılın sonunda ve daha sonrası iner mi acaba bu şişlik? Çünkü tam yandan bakınca bir problem yok ama kafamı hafif yan çevirdiğimde şöyle 30-45 derecelik bir açıyla durduğumda çok belli oluyor o şişlik.
Merhaba durumunuz nedir acaba. Doktora gittiniz mi? Sizde ki sorunun aynısı bende de var. Hic gecmicek gibi
Deliricem yaaaaGecmez 3 ay icinde gecti gecti gecmedi unuttun ben gülünce afrikan burnu gibi yayiliyor burnum
Foto atsanız daha iyi yorum yapılabilir herkesin sorunu farklı belkide sizinki geçicidir 6 ayda 1 yılda geçende olmuşDeliricem yaaaa
Birincisi 1.5 aylik hali. Diğeri 1 haftalıkFoto atsanız daha iyi yorum yapılabilir herkesin sorunu farklı belkide sizinki geçicidir 6 ayda 1 yılda geçende olmuş
Düşüklüğünü bilemiyorum ama şiş olduğu belli daha incelir henüz 1,5 ay çok erken herkes en az 6 ay diyor.ben açıkçası önden şiş yada kalın durmasına takılmıyorum çünkü erkek kardeşimde olmuştu ve inceldiğini gördüm zamanla.fakat bende kemer belirdi ve böyle bişi hiç görmedim oyüzden umutsuzum.kalkık istemediğim için burun ucum düz duruyor daha fazla inmezse bu şekildede mutluyum ama kemer kısmı kafama takıyorum tecrübeli kimsede yorum yapmıyor biz yeni yetmeler:) soruyoruz birbirimize cevap veriyoruzz.biride çıkıp psikolojimizi anlamıyo yorulmuyo bile cevap vermek için.belkide böyle bi durum yaşayan yok tabi orasıda ayrı.umarım bizde 6 ay sonra murlu bi şekilde mesaj atarız.Birincisi 1.5 aylik hali. Diğeri 1 haftalık
Sis hali bile guzel duruyor bence
Burun ucu cokmesin diye kikirdak konulmasi gerekiyor diye duymustum.Kızlar o burun ucu şişliği dediginiz umarım bendeki gibi değildir. Bende 8 ay önce antalyada ameliyat oldum. Bende burun ucu şişliğini inecek diye beklerken malesef doktorumun söylediği birşeyle yikildim. Doğal dursun diye tekrar kendi burun ucu kikirdagimi kullanmış. Zaten kendi burnumdan memnun olsam ameliyat olurmuydum? Aslında zaten görür görmez anladım da şiştir diye ve çok fazla bilgi sahibi değilim diye ameliyat sonu sustum. Kontrolde kendi kikirdagimi kullandığını söyleyince şok oldum. Gerekçesi doğal bir burunmusş!! Burnumun ucu top gibi kaldı öyle 1 yıl dolmasını bekliyorum revizyon ameliyatı için. Siz siz olun önceden konuşun burun ucunu. Ben konuşmadım bilmediğim için sonuç hüsran siz mutlaka konusun.
Ya gerçekten iniyormu benim ilk ay yoktu kemer şişlikler inince 2.ayda belirdi ve masajla falan küçülmüyor sizin ne zaman geçti acaba.Ayrıca kemer kısmı şişliği iniyor zamanla korkma hiçbirşey kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?