- 14 Kasım 2016
- 19
- 7
- 36
- 30
- Konu Sahibi beyazbulut58
Merhaba canlar malum üzere daha yeni evliyim. Eşim aslında çok iydir evine çok ilgilidir dışarı hayatı yoktur . beni çocuk gibi sever her zaman bu çok güzel ama gelin görün ki bi olaydan küselim yada bnm suratım asık olsn niye diye sormaz oda küser hiç kırıcı konuşmaz susar 10 gün 15 gün ta ki bn gidip barışana kadar .. sizinde burnundan kıl aldırmayan eşiniz var mı gerçekte mükemmel eş olup küsünce veya bişeye kırılınca gönül almayan ? zannedioki gönül alsa hep alcak ipleri bana vercek fln heralde .. ne çözüm sölersnz bana eskid dayanamaz gider barışırdm şmdi umrmda değil bnde keyfime bakıyorum.. zaten çalışan bi bayanım ütüsü yemeği temzliği herşeyi tamdır o yönden hiç problemmz yk evlendiğimzden beri çalışıyorum bndn önce hiçbişyi olmayan şmdi ev ödüyoruz araba aldk onu ödüyrz birlkte eşya borcu ödyrz herşey brlkte .. pazar günüm tek tatil onda bile kalkar kahvaltısını koyarm aç gitmesn dye bn mi yanlış yapıyrm herşeyi tam ondan mı fazla gleiyo acaba ? bu arada bn başak burcuym ayaklarm yere çok sağlam basar eşim 29 bn şse 23 yaşındaym