• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 YILDIR BOĞA ERKEĞİYLE EVLİ OLMAK ..

beyazbulut58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
19
7
36
30
Merhaba canlar malum üzere daha yeni evliyim. Eşim aslında çok iydir evine çok ilgilidir dışarı hayatı yoktur . beni çocuk gibi sever her zaman bu çok güzel ama gelin görün ki bi olaydan küselim yada bnm suratım asık olsn niye diye sormaz oda küser hiç kırıcı konuşmaz susar 10 gün 15 gün ta ki bn gidip barışana kadar .. sizinde burnundan kıl aldırmayan eşiniz var mı gerçekte mükemmel eş olup küsünce veya bişeye kırılınca gönül almayan ? zannedioki gönül alsa hep alcak ipleri bana vercek fln heralde .. ne çözüm sölersnz bana eskid dayanamaz gider barışırdm şmdi umrmda değil bnde keyfime bakıyorum.. zaten çalışan bi bayanım ütüsü yemeği temzliği herşeyi tamdır o yönden hiç problemmz yk evlendiğimzden beri çalışıyorum bndn önce hiçbişyi olmayan şmdi ev ödüyoruz araba aldk onu ödüyrz birlkte eşya borcu ödyrz herşey brlkte .. pazar günüm tek tatil onda bile kalkar kahvaltısını koyarm aç gitmesn dye bn mi yanlış yapıyrm herşeyi tam ondan mı fazla gleiyo acaba ? bu arada bn başak burcuym ayaklarm yere çok sağlam basar eşim 29 bn şse 23 yaşındaym

Ayni benim esim. Oda boga burcu ve bizde bir senedir evliyiz. Hata yapsa bile aslaha altdan almaz. Ozur dileyen ben olurum. Susar cevap vermez gunlerce kuser. Kac defa konustum, kac defa soyledim. Hani diyorlar ya erkekler anlamiyor kadinlari. Magdem oyle diyorum anlatiyorum anlasin diye ama nafile. Bizde daha baska problemlerde var ama neyse, suan konu senin durumun. Eger hakliysan ozur dileme (ben altdan aliyorumda ne kazandim?), ona muhtac olma. Sonunda dayanamaz gelir konusur. O bunu oyun olarak goruyordur belki.

cnm bu ilk degil en büyük rekorumuz 12 gün çünkü bn küs kalmayı bilmem hep gider barışırım kıyaam vs... ama şimdi çok inat ettim 8 gün oldu bnde hiç knşmyrm önceden olsa akşamları ağlama krizine girerdm bnle ilgilensn diye adam kılını bile kıpırdatmazdı düşünsne sevdiğin ağlıo sn hiç bişi yapmıosn gerçekten vicdanı yk diye düşünyrm ve çok üzülyrm

Bem bunun burçla alakası olduğunu düşünmüyorum canım iki senemiz bitti eşimle oda boğa ama öyle değil he kavga edersek en fazla gün içinde konusmaz ama gene gönül alır konuşur küs kalma huyu yok ve canımın sıkılmasını istemez seninki biraz inittan yapıyo galiba

Bilmiyorum kizlar bugun 12. Gunumuz ve o kdr moralim bozukki ayni evde yabanci olmak.ne zormus evin tadi tuzu kacti yemnle nasil pisman edip o inadini yeneblr yardm ?

Lafımı yanlış anlamada o ne ya 12 gün olmus küs kalır mı Insan karısıyla o kadar ayıp al karşına konus rest cek ne geçti ki aranızda bu kadar konusmuyosunuz rest çek artık

Back
X