• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 YILDIR GEÇMEYEN VAJİNAL MANTAR LÜTFEN YARDIM

cigdemmmmmmm

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
27
4
286
35
MERHABALAR 1 YILDIR GECMEYEN VAJİNAL MANTARIM VAR COK DR GİTTİM COK İLAC KULLANDIM BANAMISIN DEMİYOR EN SON CARE LAZERLE TEDAVİ DUYDUM TEDAVİ OLUP MEMNUN KALAN VARMI VAJİNAL MANTAR İÇİN VE BURSADA BU KONU İLE ALAKALI ÖNEREBİLECEĞİNİZ DR VARMI

MERHABALAR 1 YILDIR GECMEYEN VAJİNAL MANTARIM VAR COK DR GİTTİM COK İLAC KULLANDIM BANAMISIN DEMİYOR EN SON CARE LAZERLE TEDAVİ DUYDUM TEDAVİ OLUP MEMNUN KALAN VARMI VAJİNAL MANTAR İÇİN VE BURSADA BU KONU İLE ALAKALI ÖNEREBİLECEĞİNİZ DR VARMI
Benim de 1 yıldır geçmeyen mantarım vardı. 2 seans lazer 1 seans Prp yaptırdım. Hiç bir işe yaramadı giden onbeşbinim oldu :)))

Merhabalar msj şimdi okudum bende bursadqyım barış korkmaz die bi dr basladım 1 seasn lazer yapıldı 2günde 1 ozana gidiyorum arada birde metinel mavisi bir sıvı aıkıyor ayın 6 sında yaptırdım suan hala şikayetim devam ediyor bugün borik asitli fitil verdi bir işe yaramıyor mu nasıl kurtulcaz bu beladan ;((

2 seans lazer yaptirdim hicbir sekilde ise yaramiyo candida diyeti+mikrobiyoloji uzmaniyla gorusmeniz gerek ben de oyle yapcam

Geçmiş olsun ben de 2 yıldan fazladır kronik olarak hem vajina hem idrar yolları enfeksiyonu var .Denemediğim ilaç takviye doktor kalmadı.Benimkini kist ve hpv tetikliyor.Yani hem hpv hem çikolata kistim var .Borik asit kullanıyorum her ilişki sonrası vajinamın içini temizliyor ve mantarı azaltıyor

Bir yıldır geçmeyen kaşıntım vardı mantar olduğumu düşündüm ve hep ilaç kullandım ama mantar değilmiş HPV testi yaptım ve pozitif çıktı sana da öneririm eğer daha önce cinsel birliktelik Yaşadıysan bu testi yapmalısın

Bir yıldır geçmeyen kaşıntım vardı mantar olduğumu düşündüm ve hep ilaç kullandım ama mantar değilmiş HPV testi yaptım ve pozitif çıktı sana da öneririm eğer daha önce cinsel birliktelik Yaşadıysan bu testi yapmalısın
bendede akıntı kasıntı var bir kere doktora gittim alttan muayne sonucu mantar candida dedi ilaclar gecirdi ama adwtimden sonra tekrarladı ilkide adetten sonra olmustu parça parça beyaz akıntım ve süt kıvamında sarı akıntım oluyor. kasıntı sadece adet bitiminden 3 gün boyunca telrar edip bitiyo yerini akıntı alıyo simdi ikinci kez doktora gidicem ama bende hpvmiyim diye korkmaya basladım gecmeyince siğil falan yok bende sizin belirtiniz neydi

Bende de siğil yoktu her türü siğil yapmıyor bazı türleri çok riskli tipler ve siğil yapmıyorlar mutlaka HPV testi yapmalısın

bendede akıntı kasıntı var bir kere doktora gittim alttan muayne sonucu mantar candida dedi ilaclar gecirdi ama adwtimden sonra tekrarladı ilkide adetten sonra olmustu parça parça beyaz akıntım ve süt kıvamında sarı akıntım oluyor. kasıntı sadece adet bitiminden 3 gün boyunca telrar edip bitiyo yerini akıntı alıyo simdi ikinci kez doktora gidicem ama bende hpvmiyim diye korkmaya basladım gecmeyince siğil falan yok bende sizin belirtiniz neydi
İlaçlar ilk kullandığınızda akıntı ve kaşıntınızı tamamen geçirmiş miydi

kaşıntım zaten adetten 2-3 gğn sonra kendliğinden geciyor adet bitiminde baslıyor akıntımda tam geciyor gibi oldu hatta gectide sayılır adetim baslayıp bitince yeniden tekrarladı
Benim de kaşıntım bazen anlık geliyor eskisi gibi değil ancak akıntım ne yazıkki asla azalmadı, o nemlilik sıcaklık hissi hep var sanki ped ile dolaşıyormuşum gibi darlanıyorum .

İlaçlar ilk kullandığınızda akıntı ve kaşıntınızı tamamen geçirmiş miydi
kaşıntım zaten adetten 2-3 gğn sonra kendliğinden geciyor adet bitiminde baslıyor akıntımda tam geciyor gibi oldu
Benim de kaşıntım bazen anlık geliyor eskisi gibi değil ancak akıntım ne yazıkki asla azalmadı, o nemlilik sıcaklık hissi hep var sanki ped ile dolaşıyormuşum gibi darlanıyorum .
sizin mantarmı hpv mi

kaşıntım zaten adetten 2-3 gğn sonra kendliğinden geciyor adet bitiminde baslıyor akıntımda tam geciyor gibi oldu

sizin mantarmı hpv mi
Hpv testi 4 ay önce verdim çıkmadı ancak benim testtem sonra şikayetim başladı. Hpv şüphem zaten vardı ancak test için daha vakti var

Bende bursadayim cokta kötüyüm uzun zamandir geçmeyen mantarim var ,bursadayim bende ama lazer vs asla çözüm olmuyor birkaç arkadaş yaptırdı boşa para verme..bende gecen eczacidan aldıklarımi hala uyguluyorum bi paket zolax mantar hapi,bir paket vajinal mantar fitili,ustune 1 kutu vagina onarici fitil bitirdim ama bu seferde popo ve ön kısım kaşınıyor ben napcam bilmiyorum:(

Back
X