1 yıldır işsizim

elif7831

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
34
2
36
Hatay
kızlar tam 1 yıldır işsizim bir türlü nasip olmuyor
nereye heveslendiysem kursağımda kaldı
bana dua eder misiniz...

canım benım ALLAH hayırlı bır ıs versın sana ( amın)

eğer birşeyi çok istersen olmazmış...bazen bizim çok istediğimiz şeyler, hakkımızda hayırsız olduğu için olmuyor diye düşünmüşümdür....
malum Allah bizi bizden daha iyi bilir ve bizim için en güzelini diler..
bende senin için en güzelini diliyorum.RAbbim hayırlısı neyse onu nasib etsin sana..

Bende aynı durumdayım canım senı cok ıyı anlıyorum cok kotu bırsey Insallah sende bende en yakın zamanda guzel bır ıs buluruz

canım bende iş arıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin seni çok iyi anlıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bende sizdenim hepimiz için hayırlısı olsun şu iş durumu beklemekten ve aramaktan başka çaremiz yok

kızlar allah hepinizden razı olsun
hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin
(amin)

Allah hakkinda hayirli olanlara yöneltsin seni
Rabbim darda birakmasin yar ve yardimcin olsun canim

benım ısım var cok sukur de sorunlar bıtmıyo bu seferde en ıyısı hakkımızda hayırlısını ıstemek :26:

valla ben de mezun olduktan sonra işsiz kaldım çok ağladım üzüldüm ama bir yıl sonra hiç ummadığım bir anda işe girdim sabırlı olun bence arkadaşın da dediği gibi vardır bir hayır canım
kendine bir uğraş bul iş başvurusu yapmaya devam et bir gün elbet ararlar sabır sadece
ablam da aynı şeyleri yaşadı işsiz kaldı psikolojisi bozuldu ama hiç ummadığı bir anda onu da aradılar
Allahım gönlüne göre versin ben yaşadım iyi anlarım dualarım seninle

kızlar hepinizin Allah yardımcısı olsun inşAllah umduğunuzdan çok daha güzel hayırlı bol kazançlı rahat işler bulursunuz...ben atanırım inşAllah

ne kadar temiz yürekli hanımlar var burada
hiç tanımadığı birisi için bu kadar güzel temennilerde bulunmak....
her yürek yapamaz
allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…