3 çocuğum var.Esimin bana davranışlarından ve sevgisinden memnun değilim. İsim çok bana yardım et neolursun yoruluyorum diyorum bunlar benim işim değil beni ilgilendirmez gerekirse çalışma diyor. Sen kadınsın diye sürekli bi aşağılama çabası var. Sevgisini şefkatini hiç hissedemiyorum.Hic halden anlamaz patlamaya hazır bombadir. Üç çocuğum var onları babasıyla birlikte büyütmek istiyorum. Bu nereye kadar devam edecek bilmiyorum. Bir senedir öylece savruluyorum.Bosanan anneler çocuklar nasıl oluyor sonrasında....
Eve neden yardımcı alamıyorsunuz?En son yaşadığım olay bu
Ben çalışıyorum zaten.
Yetişmeye çalışmayın o zaman.Geçinirim iyi maaşım var zaten. Sorun çocuklarım. başına gelen vardır diye yazdım. Çocuklarımı babalarından ayırmak. 15 yıldır evliyim eşimle aramızdaki bişeyler bitti. Çocuklarım küçük olanlar erkek sürekli dağıtıyorlar yaramazlık yapıyorlar yetişemiyorum. Bitip tükenip yardım istediğimde eşim benim görevim değil diyerek üzülmemi hiç umursamıyor. Bu değil sadece benim yaptığım fedakarlıkları görmezden geliyor onlar görev.
Alırım. Yardımcı aldığım zamanda oluyor iki erkek çocuğum yaramaz evi dağıtıyorlar sürekli. Oyun oynuyorlar topluyorum yarım saat sonra etkinlik yapacağız diyorlar bir sürü evde kağıt yemek yapıyorum o arada mesela. Yaramazlar hareketliler insanın eşi yardım isterse göz yaşları içinde nasıl görmez. Çok sevdiğim teyze var iftara davet etti hemen kabul etmez sen istermisin diye sormaz. Oysa keşke kabul etse derim . Asla bizim istediğimiz önem verdiğimiz onun pekte umrunda değil. Derdimi anlatırım hemen akıl verir kızar bile. Zaman içinde derdinide paylaşma maya başlıyorsun. Tatlı yaparsın ya şekeri fazla olmuştur ya o öyle sevmiyordur. Mutlaka eleştirir. Belli zaman sonra ondanda vazgeçi yorsun. Hayaller zaten hiç bilmez.Eve neden yardımcı alamıyorsunuz?
Belki ev işi olmasa da çocuklar konusunda sorumluluk alabilir. Sonuçta siz babanızın evinden getirmediniz çocukları. Ama gerekirse haftada üç kez yardımcı alıp en azından ev ile alakalı sorumluluğunuzu azaltmalısınız.Alırım. Yardımcı aldığım zamanda oluyor iki erkek çocuğum yaramaz evi dağıtıyorlar sürekli. Oyun oynuyorlar topluyorum yarım saat sonra etkinlik yapacağız diyorlar bir sürü evde kağıt yemek yapıyorum o arada mesela. Yaramazlar hareketliler insanın eşi yardım isterse göz yaşları içinde nasıl görmez. Çok sevdiğim teyze var iftara davet etti hemen kabul etmez sen istermisin diye sormaz. Oysa keşke kabul etse derim . Asla bizim istediğimiz önem verdiğimiz onun pekte umrunda değil. Derdimi anlatırım hemen akıl verir kızar bile. Zaman içinde derdinide paylaşma maya başlıyorsun. Tatlı yaparsın ya şekeri fazla olmuştur ya o öyle sevmiyordur. Mutlaka eleştirir. Belli zaman sonra ondanda vazgeçi yorsun. Hayaller zaten hiç bilmez.
Posta koymuyor musunuz, eşim az eleşrirse sen yap bende göreyim nasıl oluyorsa derim. 3 çocuklu ev mükemmel olmaz, mümkün değil. Toplu düzenli olsun o mu istiyor yoksa siz mi? Salın evi...Alırım. Yardımcı aldığım zamanda oluyor iki erkek çocuğum yaramaz evi dağıtıyorlar sürekli. Oyun oynuyorlar topluyorum yarım saat sonra etkinlik yapacağız diyorlar bir sürü evde kağıt yemek yapıyorum o arada mesela. Yaramazlar hareketliler insanın eşi yardım isterse göz yaşları içinde nasıl görmez. Çok sevdiğim teyze var iftara davet etti hemen kabul etmez sen istermisin diye sormaz. Oysa keşke kabul etse derim . Asla bizim istediğimiz önem verdiğimiz onun pekte umrunda değil. Derdimi anlatırım hemen akıl verir kızar bile. Zaman içinde derdinide paylaşma maya başlıyorsun. Tatlı yaparsın ya şekeri fazla olmuştur ya o öyle sevmiyordur. Mutlaka eleştirir. Belli zaman sonra ondanda vazgeçi yorsun. Hayaller zaten hiç bilmez.
Boşanmak, cocuklarin ebeveynlerinden ayrilmasi değildir, bizim toplum daha bunu anlayamadi ki.Geçinirim iyi maaşım var zaten. Sorun çocuklarım. başına gelen vardır diye yazdım. Çocuklarımı babalarından ayırmak. 15 yıldır evliyim eşimle aramızdaki bişeyler bitti. Çocuklarım küçük olanlar erkek sürekli dağıtıyorlar yaramazlık yapıyorlar yetişemiyorum. Bitip tükenip yardım istediğimde eşim benim görevim değil diyerek üzülmemi hiç umursamıyor. Bu değil sadece benim yaptığım fedakarlıkları görmezden geliyor onlar görev.
Böyle bir adamı neden çocukla ödüllendirdinizKonuya yorumum yokta " böyle bir adama neden 3 çocuk" diyecek olanları okumaya geldim djxjdndne
Olan olmuş yani hala neyi sorduklarını anlamıyorum. Çocuk yapmaya çalışanlara ya da tedavi görenlere sorulması amenna ama hali hazırda doğmuş çocukların hesabını sormakBöyle bir adamı neden çocukla ödüllendirdinizsanki adamlar da bayılıyor çocuğum olsun diye
Maaşınızı eve harcamanızı istiyor mu?Geçinirim iyi maaşım var zaten. Sorun çocuklarım. başına gelen vardır diye yazdım. Çocuklarımı babalarından ayırmak. 15 yıldır evliyim eşimle aramızdaki bişeyler bitti. Çocuklarım küçük olanlar erkek sürekli dağıtıyorlar yaramazlık yapıyorlar yetişemiyorum. Bitip tükenip yardım istediğimde eşim benim görevim değil diyerek üzülmemi hiç umursamıyor. Bu değil sadece benim yaptığım fedakarlıkları görmezden geliyor onlar görev.
ortak bi hesapta biriktiririz kısacası ben çocuklarla uğraşmaktan vakit bulamadığım için kendi iradesinden.Maaşınızı eve harcamanızı istiyor mu?
Az kendimi savunsam evlilik böyle olmaz desem dik başlasın feministsin demeye başlıyor.Sınır çizerseniz düzelecek gigibisiniz
Buradan bakınca,eşinizin görevi sadece çocuk yapmak olarak gözüküyor.Geçinirim iyi maaşım var zaten. Sorun çocuklarım. başına gelen vardır diye yazdım. Çocuklarımı babalarından ayırmak. 15 yıldır evliyim eşimle aramızdaki bişeyler bitti. Çocuklarım küçük olanlar erkek sürekli dağıtıyorlar yaramazlık yapıyorlar yetişemiyorum. Bitip tükenip yardım istediğimde eşim benim görevim değil diyerek üzülmemi hiç umursamıyor. Bu değil sadece benim yaptığım fedakarlıkları görmezden geliyor onlar görev.
Oyuncaklarını toplama sorumluluğu verin. Siz toplamayın. 2 yaşındaki çocuk bile oyuncaklarını topluyor. Bir süre toplamakta zorlansalar da alışırlar.Alırım. Yardımcı aldığım zamanda oluyor iki erkek çocuğum yaramaz evi dağıtıyorlar sürekli. Oyun oynuyorlar topluyorum yarım saat sonra etkinlik yapacağız diyorlar bir sürü evde kağıt yemek yapıyorum o arada mesela. Yaramazlar hareketliler insanın eşi yardım isterse göz yaşları içinde nasıl görmez.
Tahammül edemediğim karakterlere sahip. Evlilik terapistine gidin isterseniz. Değişecek gibi değilse boşanın. Evlilik bu değil.Çok sevdiğim teyze var iftara davet etti hemen kabul etmez sen istermisin diye sormaz. Oysa keşke kabul etse derim . Asla bizim istediğimiz önem verdiğimiz onun pekte umrunda değil. Derdimi anlatırım hemen akıl verir kızar bile. Zaman içinde derdinide paylaşma maya başlıyorsun. Tatlı yaparsın ya şekeri fazla olmuştur ya o öyle sevmiyordur. Mutlaka eleştirir. Belli zaman sonra ondanda vazgeçi yorsun. Hayaller zaten hiç bilmez.
patlamaya hazır bombadir. Üç çocuğum var onları babasıyla birlikte büyütmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?