1 yıldır karar veremiyorum. Caresizim

sozeden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
30
1
86
36
3 çocuğum var.Esimin bana davranışlarından ve sevgisinden memnun değilim. İsim çok bana yardım et neolursun yoruluyorum diyorum bunlar benim işim değil beni ilgilendirmez gerekirse çalışma diyor. Sen kadınsın diye sürekli bi aşağılama çabası var. Sevgisini şefkatini hiç hissedemiyorum.Hic halden anlamaz patlamaya hazır bombadir. Üç çocuğum var onları babasıyla birlikte büyütmek istiyorum. Bu nereye kadar devam edecek bilmiyorum. Bir senedir öylece savruluyorum.Bosanan anneler çocuklar nasıl oluyor sonrasında....

Bazı şeyleri farketsen de sevgi bitmeden görmezden gelebiliyorsun severek evlendikten güzel günlerin geleceğini hep umut ediyorsun

3 çocuğum var.Esimin bana davranışlarından ve sevgisinden memnun değilim. İsim çok bana yardım et neolursun yoruluyorum diyorum bunlar benim işim değil beni ilgilendirmez gerekirse çalışma diyor. Sen kadınsın diye sürekli bi aşağılama çabası var. Sevgisini şefkatini hiç hissedemiyorum.Hic halden anlamaz patlamaya hazır bombadir. Üç çocuğum var onları babasıyla birlikte büyütmek istiyorum. Bu nereye kadar devam edecek bilmiyorum. Bir senedir öylece savruluyorum.Bosanan anneler çocuklar nasıl oluyor sonrasında....
boşanmaktan korkan çekinen arkadaşlara,boşanmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim,evlenmeden önce ne yapıyorsanız boşandıktan sonrada aynı kişisiniz onu yapmaya devam edin,bu korkulacak bişey değil,sevgisizlik ilgisizlik ömür boyu mutsuzluk daha korkunç,bende bocaladım ne yaparım nasıl olur dedim ama boşandım,tahmin edin ne oldu?hiçbişey,en ufak bir değişiklik duygu karmaşası yalnızlık hissi olmadı,çünki zaten bunları hissettridiği için o kişiden ayrılıyorsunuz o yüzden yokluğu hissedilmiyor,aynı evde aynı düzende devam edin,nafaka talep edin miktarı siz belirleyin,nafaka olarak istemezseniz çocuklara aylık ödeme yapılması gerekiyor oradaki limiti siz belirleyin ve ülke durumuna göre artış talebini unutmayın,düşman olmayın dostça ayrılın,iş birliği yapın,boşanır boşanmaz olağan üstü değişiklikler beklemeyin,yeni birisi vs zamanla olur,bekarken neyseniz siz hala osunuz,onsuz nasıl yaşadıysanız sonrasındada yaşarsınız,aslında abartacak bir durum değil,etraf bu konuda değişik,siz kim ne der ne yapar o tarafa takılmayın,kendi doğrunuzu devam ettirin.

boşanmaktan korkan çekinen arkadaşlara,boşanmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim,evlenmeden önce ne yapıyorsanız boşandıktan sonrada aynı kişisiniz onu yapmaya devam edin,bu korkulacak bişey değil,sevgisizlik ilgisizlik ömür boyu mutsuzluk daha korkunç,bende bocaladım ne yaparım nasıl olur dedim ama boşandım,tahmin edin ne oldu?hiçbişey,en ufak bir değişiklik duygu karmaşası yalnızlık hissi olmadı,çünki zaten bunları hissettridiği için o kişiden ayrılıyorsunuz o yüzden yokluğu hissedilmiyor,aynı evde aynı düzende devam edin,nafaka talep edin miktarı siz belirleyin,nafaka olarak istemezseniz çocuklara aylık ödeme yapılması gerekiyor oradaki limiti siz belirleyin ve ülke durumuna göre artış talebini unutmayın,düşman olmayın dostça ayrılın,iş birliği yapın,boşanır boşanmaz olağan üstü değişiklikler beklemeyin,yeni birisi vs zamanla olur,bekarken neyseniz siz hala osunuz,onsuz nasıl yaşadıysanız sonrasındada yaşarsınız,aslında abartacak bir durum değil,etraf bu konuda değişik,siz kim ne der ne yapar o tarafa takılmayın,kendi doğrunuzu

yoruluyorum diyorum bunlar benim işim değil

Boşanmadım bilmiyorum, ancak bunu yardımcı alarak çözebilirsiniz. Adamlara konuşunca dırdır geliyor. Neden böyle oldunuz. Ve bir iki arkadaşın sorusuna da cevap bekliyorum bende...

Konfor alanından uzaklaşmak zor gelir. Zor gelmeseydi buraya yazmaz direk boşanırdınız.

Kuzenim boşanmış anne babanın çocuğu.. Evde sürekli kavga ediyorlardı, iyiki boşandılar derdi o... Kişiye göre değişir.

Boşanınca maddi durumunuz nasıl olacak misal... Evi geçindirebilir misiniz? Eş kişileri boşanınca nafaka ödemesinde sorun çıkarabilir... O yok gibi geçinmemiz lazım...

Boşanmak istemiyorsanız eve yardımcı almak iyi bir fikir. Haftada iki kez alın gerekirse. Ücretini de eşinizden talep edebilirsiniz nasıl olsa çalışmanıza gerek duymuyor, yardımcı masraflarına sponsor olsun.
Bakın biraz açık konuşayım ; biz boşandık evet ama ya hayatında olan bir kadınla karşımıza dikildilee ya fiziksel veya psikolojik hakaret şiddet gördük ya kumar ilaç kullanıyor... Gibi ciddi nedenlerle ayrılmak zorunda kaldık eğer sadece anlaşamadığınız konu buysa kendi yükünüzü azaltma yoluna gidin derim çalışıyormuşsunuz da bu haftada iki hatta üç gün temizlik için yardımcı kadın almak olabilir hem sizin yükünüz azalır hem çocuklarınızla daha verimli saatler geçirebilir hem kendinize arkadaşlarınızla görüşme kahve muhabbet gibi zaman ayırma olanağı sağlar kendinizi de iyi hissedersiniz sağlıklı anne sağlıklı çocuklar demek

Konfor alanından uzaklaşmak zor gelir. Zor gelmeseydi buraya yazmaz direk boşanırdınız.

Kuzenim boşanmış anne babanın çocuğu.. Evde sürekli kavga ediyorlardı, iyiki boşandılar derdi o... Kişiye göre değişir.

Boşanınca maddi durumunuz nasıl olacak misal... Evi geçindirebilir misiniz? Eş kişileri boşanınca nafaka ödemesinde sorun çıkarabilir... O yok gibi geçinmemiz lazım...
Geçinirim iyi maaşım var zaten. Sorun çocuklarım. başına gelen vardır diye yazdım. Çocuklarımı babalarından ayırmak. 15 yıldır evliyim eşimle aramızdaki bişeyler bitti. Çocuklarım küçük olanlar erkek sürekli dağıtıyorlar yaramazlık yapıyorlar yetişemiyorum. Bitip tükenip yardım istediğimde eşim benim görevim değil diyerek üzülmemi hiç umursamıyor. Bu değil sadece benim yaptığım fedakarlıkları görmezden geliyor onlar görev.

En son yaşadığım olay bu
Boşanmak istemiyorsanız eve yardımcı almak iyi bir fikir. Haftada iki kez alın gerekirse. Ücretini de eşinizden talep edebilirsiniz nasıl olsa çalışmanıza gerek duymuyor, yardımcı masraflarına sponsor olsun.
Ben çalışıyorum zaten.

Back
X