1.yıldönümümüz ve unuttu:(((

işte annemde bunu söylemiş
sen her seferinde tmm konusmayalım die konuyu kapatıosun ama senin için kapanıo konu
tuğçe içinde büyüttükçe büyütüyo belki önemsiz şeyler
ama konusulmadıkca önemli oluyor
ilerde daha büyük sorunlar olarak karsına cıkacak bunlar o yüzden şimdiden herseyi konusun demiş
adam yine de bildiğinden şaşmıyor

çok haklısın
her bi sözünde özellikle kırmızıyla belirttiğim sözde
kendimde de çok hata buluyorum neden taviz werdim diye
çogu zaman toparlamaya çalısıyorum
toparlamaya çalıstıkça elime yüzüme bulaştırıyorum
gecen gün arkadasımla akşam üzeri yürüdük hiç haber wermiosun dio
naptım sanki yürüdüm ne var bunda dedim haber vericeksin bana diyor
sonra dank etti eskiden tuvalete bile giderken haber verirdim
ben aptallığıma doymiyimklava:

Uzme kendini, bundan sonra dogru davranırsın henuz evlenmedin bile, gec degil ...
Ayrica butun o kısıtlamalar, ben artik senin sahibinim havalrı evledikten bisure sonra gececek merak etme, bi sure sonra kendisi de yorulacak zatenseni rahat bırakacak...Bunlar kucuk seyler , bunlarla sıkma canını hiç. Unutma ki kimse icin hele ki erkekler icin can sıkmaya hic mi hic degmez..O bi laf eder sen 2 gun canını sıkarsın, o 2 sn de unutur...

Kendi degerini hep bil ve anahtar kelime "mesafe"

Evlilik filan anlarim da nisan yildonumunu ilk defa duyuyorum.
1 yili askindir boyledir diyorsun; demek ki tee nisanlanmadan once de boyleymis. Soguk kanli ve belki umursamaz biri, sonucta bu sekilde onu kabul edip nisanlanmissin. Simdi evlilige az kaldi diye degisecegini bekleme, onun karakteri bu demek ki. Ugrasacak, huyuna gideceksin.

pardonda 1 seneden fazla böyleyse neden o zaman nişanladınız böle olduğunu bile bile seviyor olabilirsiniz ama sevdiğinizi ki nişanlısınız artık o zaman böle kabul etcekseniz bundan sonra ...

nişanlandığımız birinci yıl dönümünü bir unutsun var ya kafasını kırarımklava:klava:klava:

eveeet güzel bi yaklaşım. hiç aklıma gelmemişti alkisalkisalkis

onda mesefa anlayışı yok malesef vıcık vıcık ilişkileri severalsanaalsanasmile
tek taraflı da bi yere kadar korunuyor mesafe

nişan evlilik evresinde olur ya gerilmeler tartışmalar gecer diye düşündüm

anladım tabikide olur ama o zaman nişanlınızın böyle olmasına alışıcaksınız aslında tek sizin nişanlınız değil erkeklerin geleni böyle istisnalarda vardır mutlaka...

yorumun için tşk ederim
artık umursamamayı düşünüyorum
kendime eziyet :sinifsinif:

erkeklerin yapısı bu kabullenmek lazım. Benim nişanlımda bizim nişanımız öncesi(salonda oldu) ben heeeeer ayrıntıyı düşünürken tamam hallederiz çok büyütüosun diyodu her konuda. Aylarca düşününce daha kolaymı hallediliyor, daha güzelmi oluyor diyodu. Ben kıyafet için aylar önceden düşünüp ona her bakalım dediğimde daha çok var diyordu. Ne biliym yada başka konularda, salonda davetiyede vs vs daha kaç ay var diyordu panik olmama şaşırıodu. Erkekler rahatlığı seviyorlar bence senin nişanlında çok seviyor Yani sen herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsun zaten bir daha oda niye düşünsün ki benim nişanlım öyle diyodu sen ikimizin yerinede çok düşünüosun zaten ama noldu nişan yaklaştı oda heyecan yaptıkaydirigubbakcemile3 bu sefer yine belli etmemeye çalıştı heyecanını ama bu seferki rahatlığı sevmesinden değil heyecanını belli edip beni dahada heyecanlandırmamak panik yapmamk içindi:) Yani kısacası erkeklerden senin gibi ince düşünmelerini yada aylar öncesinden şunu böyle yapalım diye konuşmalarını bekleme. Onlar konuşmaz yaparlar. Bizim gibi aylar önceden düşünmezler belki ama sonuçta yaptıkları iş aynı olur hemde o güne kadar bizim gibi kafaları dolmamış olur ohh miskaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Çok çok doğru tespitler.. vereliniortak

Çok fazla yüz vermişsin, hiç sanmıyorum ki bundan sonra değişsin.

Kimi insan yıl dönümlerini çok önemser ve hatırlanmamış olması onu çok üzer,
erkeklerin normalde eşi/nişanlısı/sevgilisi bundan mutlu oluyor diye hatırladığını söylemesi lazım, telefonuna hatırlatma eklesin bir şey yapsın, çünkü sen "mutlu" olacaksın değil mi :) ama genelde "böyle beklentiye girme" diye kestirip atılabiliyorlar.. Burada önemli olan senin bu durumdaki tutumun. Senin her şeyi kabulleneceğini düşünüyor olması acı bir taviz..

Sizin durumunuzda bu konuya gelene kadar "konuşamama" konusu daha ağır bence..
Bunu kesinlikle çözümlemeniz lazım, gerekirse erteleyin, gerekirse de evlenmeyin..
Dışarıdan tepki gelebilir belki, onca masraf yapıldı, tarih alındı falan filan diye, sen önce kendini düşün, nasıl bir hayat istediğini.. Mutsuz olacağın bir hayata atılmanı ailen de istemez zaten..
Buradaki bazı konuları okuyabilirsin, örnek hayatlarla kıyaslama yapabilirsin, farklı kişilerin tecrübeleri faydalı olacaktır..

niyeyse bu yazıda kendimi gördüm bi an:)

bende baş edemedim aramadı sormadı en sonunda onun gibi davranınca kıymetli olduk

en azından annem (kayınvalidem) anlayışlıda ogluna yol gösteriyo ordan yırtıyorum azcık

sende biraz onu önemseme kaçan kovalanır bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…