1 yılı aşınca doktora gidenler(doktor nasıl bir yöntem uyguluyor)

sweetbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
2.896
9
0
42
Bursa
arkadaşlar 1 ay sonra bebek isteyeli tam 1 yıl olacak.ama 8.ayda erken bir düşük yaşadım.her ay hüsrana uğramaya dayanaıyorum artık.tüm tetkikler yapılmıştı bize sorun yok dendi. am 1 ay sonra dotora gideyim diyorum.sizin fikirleriniz neler. sizler nler yaşıyorsunuz.1 yılı geçip de doktora gidenler deneyimlerinizi paylaşın.doktor nasıl bir yol izliyor ve başarılı oldumu?

ben gittim bana yaşın daha genç acele etme falan dedi şimdilik ultrasondan bakalım dedi araştırma stresli meşakatli bi yol psikolojin bozulur 6 ay kadar tekrar dene yine gel demişti bana :)

canım genelde 1 yıl sonra hormon testleri yapılıyor.eğer bi problem çıkmazsa rahimfilmi çekiliyor.eğer rahim filmide temiz çıkarsa,eşinin spermlerine bakılıyor.

canim 1 sene hic hamile kalamamis olanlar icin gecerlki. sen hamile kalmissin ama. dusuk olsa bile. sanssizlik olmus ama hamile kalabiliyorsun.

ama tabi doktora gidip iyice icini rahatlatmak istiyorsa olabilir ama bence hemen asilama tup bebek vs gecme. Kaan Kocatepe'nin dedigi gibi kendini bir anda gereksiz bir tup bebek isleminin bas rol oyuncusu olarak bulursun.

canım kibelenin dediğine katılıyorum sen bi hamilelik geçirmişsin.Demekki olmasına engel bişey yok. Hamile kalabiliyosun. Yinede içinin rahatlaması için bi doktora görünebilirsin.Zaten bu üzücü olayı yaşıyalı kısa süre olmuş cnm stres yapma Rabbim tekrardan sağlıklı gebelik nasipetsin inş.
Bende 5 ay oldu doktora gittim bazı testler yaptı herşey temiz çıktı.5 ay içinde olmazsa tekrardan gelmemi istedi.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin.

merhaba canım
benim hormon testini, eşimin spermiyogramını ve hsg yi aynı zamanda istedi, ayrıca adetin 3.günü ultrasonla yumurtaların durumuna baktı canım. fsh 7,4 çıktı biraz yüksek buldu, o nedenle ramazandan sonra ilaç tedavisiyle yumurtaları geliştirmeyi düşünüyor

sağolun kızlar zaten doktora dnışma amaçlı gidicez.ne bileyim yumurta takibi yapar ilaç verir.öyle şeyler onlar omazsa diğer yöntemler olailir ilerde. ya fshye bana adetin 3.günü bakılmadı.normal diğer hormonlara bakıldığında bakılmıştı ocak ayında o da 6,32 yüksekmi.sorun yok demişti bana

bende gecen ay gittim doktora....ama ben 5 aylık evli olduğum için çocuk istiyorum bir kontrolden geçmek istiyorum dedim...kan tahlilleri yapıldı,hormonlara bakıldı tek tek...kansızlık var mı ona baktı..idrar yolları iltihaplanması var mı diye baktı...adetin 21 günü de progesteron testi yaptı...birde ultrasonla baktı...ve hiçbir sorunun yok,inşallah en kısa zamanda olur dedi....sadece hamile kalana kadar çiğköfteyi yasakladı bana:-(....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…