1 yılı dolmadan boşanan var mı?

Aynen bunu yazacaktım dimdirek yazılmış,hiç mi sevgi emek üzüntü yok ortada?
3 aylık evlilikte daha yanında biriyle uyumaya yeni yeni alışılması lazım,kaldı ki bu konuda anlatıldığına göre herşey tüketilmiş. Aileler bile hemen onay vermiş. Birşeyler eksik anlatılıyor sanki

Balayında tokat yedim falan demiş tamam boşansın ona lafım yokta hani böyle bir durumda genelde kadınlar uzuuuun uzun anlatır balayında şu oldu bu oldu kavga ettik tokat attı vs vs, uzun bir sinir harbi konusu olur, ama burda insanlar bikaç kez sormuş balayında ne oldu diye belli bi açıklama yok, o oldu bu oldu boşanıyoruz şeklinde dümdüz bir konu...

Görücü usulünü de şundan sordum,biri polis biri hemşire ya genelde aileler ikisi de memur diye denk getirir ya o sebepten,dışarısı asker polis oğluna öğretmen hemşire gelin arayan teyzelerle dolu

Canim 1 yil dolmadan bosanmaya yeltenenlerdenim ben de..
Ama ne fırtınalar dan gectik anlatsam roman olur. 3. Yılımızı doldurduk. 3yila hangi kavgaları sığdırdı k sorma.aileler, kendi problemlerimiz....
Ama bosanamadik,dilekceler verildi geri alindi, o cesareti bulamadik seviyoruz birbirimizi. Sadece ikimizde uste cikma pesindeyiz bunu biliyoruz bunu kırmaya çalışıyoruz oyle ya da böyle hep dedim ki hatalarimizdan aldigimiz tecrube baska iliskilerde isimize yarayacagina, kendi iliskimde yarasin dedim. Torpulemeye çalışıyoruz hala birbirimizi. Bakalim Allah büyük.
şu an nasılsınız?
çocuk var mı yada düşünüyormuusnuz?
benim yok çocuk, millet s vişrkn biz savaşıyorduk, affedemiyourm eşimi, hamiler birini görünce sinir geliyor, yeni evli birini görünce sinir geliyor, nefret ediyorum herşeyden ve eşimden,
böyle hisleriniz va rmı? 4 yıl olcak bizim,

Balayında tokat yedim falan demiş tamam boşansın ona lafım yokta hani böyle bir durumda genelde kadınlar uzuuuun uzun anlatır balayında şu oldu bu oldu kavga ettik tokat attı vs vs, uzun bir sinir harbi konusu olur, ama burda insanlar bikaç kez sormuş balayında ne oldu diye belli bi açıklama yok, o oldu bu oldu boşanıyoruz şeklinde dümdüz bir konu...
Eski konularına baktım nişanlılıktan beri böyleler balayındaki tokattan ayrı bin tane mevzuları olmuş görümcesi aralarına girmiş

Benim eşim düğün günü gelin damat odasına gireeken bana bağırmıştı. O an filmlerdeki gibi gelinliğimle eve koşup gitmek geldi içimden. Ama annemi ve babamın nasıl üzülecehini ce rezilliği düşündüm vazgeçtim. Fakat salona ağlayarak girdim ne deseler nafile oturdum kaldım nikah salonda olmuştu evet derken imza atarken hep düşünerek pişman olurmuyum diyerek daldım kaç kere. En zor karardı bu...

Ama şeytan işte boş durur mu abartmışım evet 3 yıldır bağırma huyunu terk etmedi ama güzel anlarımız da oldu. İşin içinde şiddet ve annecilik varsa işin zor cidden.

Bir arkadaşım da 3 aylıkken boşandıydo üstelik hamileydi ama kocasına söylememişti. Boşandıktan sonra haberleri oldu. Ne zor hayatlar... Allah sabır versin size de hiç biri kolay değil :(

Eski konularına baktım nişanlılıktan beri böyleler balayındaki tokattan ayrı bin tane mevzuları olmuş görümcesi aralarına girmiş

Perşembenin gelişi çarşambadan belliymis...

2 kişi arasına bir üçüncü kişi giriyorsa iki kişiden biri yeterince sıkı sarılmamış diye bir söz var çok severim

Valla bi yönden pisipisine belkide boşanıyoruz

Valla ilk sorunlarımız balayında bana tokat atmasıyla başladı bana tokat atınca otelde bırakıp döndüm babaevine sonra özür diledi aileler arası meseleler oldu falan ben geri döndüm buna döndüm ama sanki ailesi yüzünden kavga etmişiz gibi otu boku onlara bağladı bi kere babasını atamadığım için baya kavga ettik aramıyosan boşanalım falan dedi en sonda annesiyle tartıştım bana seni babanın evine bırakıcam dedi bende ben kendim giderim dedim ve çıktım annesiyle de umreden dönüşte eşimle hiç denk gelemedik ikimiz o polis ben hemşireyim gidemedik eşim olmadan da gitmek istemedim onun için bana demediğini bırakmadı bu sebepten tartıştık eşim hâlâ beni suçluyo defol git dilekçeyi ver bilmem ne dedi bende gittim verdim zaten ha bire defol git dediği için dini nikahımız düştü galiba
Polisler niye hep böyle psikopat oluyorrr !!! Benimde sevgilim polis ve delirmiş gibi tavırları var kızınca sağı solu yumruklar telefon parçalar bazen ilerde sizin hesap bana şiddet uygulayabileceğini düşündüğüm için ayrılık kararı aldım... Hakkınızda hayırlısı olsun da özel değilse günlerinizde bide balayında neden tokat attı giyiminize falan mı kızdı

Polisler niye hep böyle psikopat oluyorrr !!! Benimde sevgilim polis ve delirmiş gibi tavırları var kızınca sağı solu yumruklar telefon parçalar bazen ilerde sizin hesap bana şiddet uygulayabileceğini düşündüğüm için ayrılık kararı aldım... Hakkınızda hayırlısı olsun da özel değilse günlerinizde bide balayında neden tokat attı giyiminize falan mı kızdı

Benim eşim polis psikopat falan da değil lütfen genelleme

Allah yardım etsin :KK43:
Çok zor olmalı.. Ama bu süreçte birlikte mi yaşıcaksınız ?
Belki bir adım atar Allah büyüktür...
Evlilik kolay olmuyor biraz da polis olduğu için yapıları farklı olabiliyor.. Sen elinden geleni yap yine de

Allah yardımcınız olsun. İyi yapmışssınız şiddete karşıyım . Şükür şuana kadar uğramadım. Uğrasaydım bende boşardım çünkü 1 kere yaptıgında kabul edersen devamı gelıyor..

Hesap olayı demiş kız bi mesajında ayrıntıya girmek istemedi demekk

"Kavun değil ki dibini koklayasın" diye boşuna dememişler... Biz de ilk sene birbirimizi yedik, balayı diye dayısının denize 50 km uzak ,dayısı abisi yengesi yiğeni de içinde olan 1 oda 1 salon eve götürüp ayıp olur bikaç gün kalalım dediğinde "Allahım ben ne yaptım nasıl bir adam bu" demiştim. Herşey bir kabus olsun ve uyanayım dedim, baktım ki gerçek dayısında geçen her dakikayı ona zehir etmekte buldum çözümü.
Ertesi sabah apar topar otele götürdü beni, ama nankörlük kıymet bilmezlikle suçlandım. Evliliğimin ilk yılı gerçekten kabustu... Şimdi zaman zaman bişeyler eksik diyorum ama o ateşli kavgalarımız yok artık.
Sana tokat atmasa idi bir düşün derdim ama düşünecek bişey bırakmamış...
sen davanı aç önüne bak, artık ne zaman sonuçlanırsa... muhtemelen uzatacaklar dava sürecini... bir arkadaşım evlenip evlilik izin dönüşü kararını vermişti boşanma için, 1-2 ay oyalandı dilekçeyi vermede senesi dolduğunda boşanmıştı ama..

Adam balayında tokat atmış, üstüne üstük ailesi için defol git, seni babanın evine göndereceğim demiş. Adam yapıp pişman olmamış ki. Resmen konu sahibi boşanırsan adam rahata erecek gibi duruyor.

Valla senin yerinde olsam iş inada binerdi, sevmesemde evimi terketmezdim. O gitsin annesinin evine, herşey ortak. Boşanıp onu rahata erdirme, boşanmak isterse de tazminat iste, sana küfür ederse seni evden kovarsa kayıt et delil topla, avukatınla konuş, donuna kadar al. Burnu sürtsün biraz, evlilik hayalleri olan bir kızın hayallerini yıkmak kolay değil. Ödesin bedelini.

A
Ya insanlar çok tuhaf, çeşit bol hakiketen. Her seferinde çıkardıgım ders şu. Kimsenin kuralı yok herkes her durumda olmadık tepkiler verip olmadık hatalar yapabiliyor.
Bende tecrübemi paylaşayım. Eşimle deli bir kavga etmiştik 5 senenin üstüne evi terkediyorum çocugu vermiyor falan, annesi yakındı aradım cagırdım geldi, olayı bilmiyor tabi kadın şok ama anında manevra ile oğlundan yana tabi. Ki o güne kadar gördüğünüz en güzel gelin-kv ilişkisidir bizimkisi. 3 hafta kadar kaldım babamın evinde, bu arada bir de kızım var ve ne beni ne torununu aynen ne arayan ne soran var çok şükür ama babam karısmıyordu kararıma sadece duruma üzülüyordu. Neyse biz eşimle arayı düzelttik eve döndüm ilk bir kaç hafta kv aramadım sormadım tabi ama çok geçmeden çat kapı geldiler (normalde aramadan sokagımdan gecmez) şimdi yine görüp görebileceğiniz en iyi gelin-kv ilişkisi bizde. Neden çünkü ikimizde kötü olmak istemiyoruz kötü olup ne gececek elimize insan düzeltmek isterse biraz emekle oluveriyor bişeyler.
Aynen çeşit bol

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kirik-bir-kalp-heba-olan-umutlar.877214/

merak edenler için aktarayım, konu sahibi önceki konularından birinde açıklamış bir çok şeyi.

asıl konuya gelince sizinde hatalarınız var, (ciddi anlamda tokat attıysa) bunu hiçbirşey haklı kılmaz.
evliliği yürütemeyeceğinize inanıyorsanız elbette boşanın. ama iki tarafta kendine çeki düzen verirse evliliğiniz bir şansı daha hakediyor.

Ohooo bu konuya göre adam resmen tayin için evlenmiş evlilik falan umru değil, erkeğim bana ne olacak 2 ay evli kalır boşanırım demiş resmen

Back
X