Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaşmalı boşanma olmaz. Çekişmeli olur. Sizin ki hangisi.Daha 3 aylık evliyiz boşanma dilekçesini verdim ama dava günü 3 ay sonra belli olur dediler aranızda 1 yılı dolmadan boşanan varmı bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum
bu 3 ay ayrı takılıp biraz özlem olursa birseyler değişir konuyu bilmiyorum ama 3 ay çok yeni daha ,Daha 3 aylık evliyiz boşanma dilekçesini verdim ama dava günü 3 ay sonra belli olur dediler aranızda 1 yılı dolmadan boşanan varmı bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum
1 yıl dolmadığı için direk çekişmeli oluyoAnlaşmalı boşanma olmaz. Çekişmeli olur. Sizin ki hangisi.
Belki konu disi olacak ama neden bosaniyorsunuz? Hic mi oluru yok?Daha 3 aylık evliyiz boşanma dilekçesini verdim ama dava günü 3 ay sonra belli olur dediler aranızda 1 yılı dolmadan boşanan varmı bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum
Valla bi yönden pisipisine belkide boşanıyoruzbu 3 ay ayrı takılıp biraz özlem olursa birseyler değişir konuyu bilmiyorum ama 3 ay çok yeni daha ,
Valla ilk sorunlarımız balayında bana tokat atmasıyla başladı bana tokat atınca otelde bırakıp döndüm babaevine sonra özür diledi aileler arası meseleler oldu falan ben geri döndüm buna döndüm ama sanki ailesi yüzünden kavga etmişiz gibi otu boku onlara bağladı bi kere babasını atamadığım için baya kavga ettik aramıyosan boşanalım falan dedi en sonda annesiyle tartıştım bana seni babanın evine bırakıcam dedi bende ben kendim giderim dedim ve çıktım annesiyle de umreden dönüşte eşimle hiç denk gelemedik ikimiz o polis ben hemşireyim gidemedik eşim olmadan da gitmek istemedim onun için bana demediğini bırakmadı bu sebepten tartıştık eşim hâlâ beni suçluyo defol git dilekçeyi ver bilmem ne dedi bende gittim verdim zaten ha bire defol git dediği için dini nikahımız düştü galibabu 3 ay ayrı takılıp biraz özlem olursa birseyler değişir konuyu bilmiyorum ama 3 ay çok yeni daha ,
Bi alt mesajda cevapladım o hiç pişman değil ben önce yuvam yıkılmasın diye bunla konuşayım dedim ama laf anladığı yok annesine hizmetçi arıyo üstelik umreye gitmeden öncede kızları gelmedi ben gittim 4 gün gece gündüz bulaşık yemek servis bide üstüne bulaşık makinesi aldım kendilerine hizmetçi arıyolar yaniBelki konu disi olacak ama neden bosaniyorsunuz? Hic mi oluru yok?
AnliyorumBi alt mesajda cevapladım o hiç pişman değil ben önce yuvam yıkılmasın diye bunla konuşayım dedim ama laf anladığı yok annesine hizmetçi arıyo üstelik umreye gitmeden öncede kızları gelmedi ben gittim 4 gün gece gündüz bulaşık yemek servis bide üstüne bulaşık makinesi aldım kendilerine hizmetçi arıyolar yani
Valla canım eğer eşim biraksaydi pesimi bizde 5 aylıkken daha bosanirdik. .Hiç yokmu bi tek benmiyim![]()
İşte benimki ailesi için benden vazgeçti..Valla canım eğer eşim biraksaydi pesimi bizde 5 aylıkken daha bosanirdik. .. Şükür Su an 1 buçuk yıl oldu . 2 yıla yaklaşıyoruz . sorunsuz evlilik yok gibi . hele o ilk başlarda ki cicim ayları değil gerçekten daha zor
.1 yil dolmadan bosanilmiyo diye biliyorum defol git diyince dini nikah gidiyo mu ilk defa duyuyorum yani bu kadar az bi zamnda herseyi tuketmissiniz
Daha 3 aylık evliyiz boşanma dilekçesini verdim ama dava günü 3 ay sonra belli olur dediler aranızda 1 yılı dolmadan boşanan varmı bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum
Canim 1 yil dolmadan bosanmaya yeltenenlerdenim ben de..Hiç yokmu bi tek benmiyim![]()
Peki eşiniz sizden vazgeçti mi hiçCanim 1 yil dolmadan bosanmaya yeltenenlerdenim ben de..
Ama ne fırtınalar dan gectik anlatsam roman olur. 3. Yılımızı doldurduk. 3yila hangi kavgaları sığdırdı k sorma.aileler, kendi problemlerimiz....
Ama bosanamadik,dilekceler verildi geri alindi, o cesareti bulamadik seviyoruz birbirimizi. Sadece ikimizde uste cikma pesindeyiz bunu biliyoruz bunu kırmaya çalışıyoruz oyle ya da böyle hep dedim ki hatalarimizdan aldigimiz tecrube baska iliskilerde isimize yarayacagina, kendi iliskimde yarasin dedim. Torpulemeye çalışıyoruz hala birbirimizi. Bakalim Allah büyük.
O daha 1 haftada falan oluyo galibaNikah iptali diye bişey var galiba o nasıl oluyor bilen varsa belki ona başvurursun
O daha 1 haftada falan oluyo galiba