1 yılı dolmadan boşanan var mı?

Arya89

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
140
151
18
35
Daha 3 aylık evliyiz boşanma dilekçesini verdim ama dava günü 3 ay sonra belli olur dediler aranızda 1 yılı dolmadan boşanan varmı bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum

Daha 3 aylık evliyiz boşanma dilekçesini verdim ama dava günü 3 ay sonra belli olur dediler aranızda 1 yılı dolmadan boşanan varmı bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum
Anlaşmalı boşanma olmaz. Çekişmeli olur. Sizin ki hangisi.

bu 3 ay ayrı takılıp biraz özlem olursa birseyler değişir konuyu bilmiyorum ama 3 ay çok yeni daha ,

Belki konu disi olacak ama neden bosaniyorsunuz? Hic mi oluru yok?

bu 3 ay ayrı takılıp biraz özlem olursa birseyler değişir konuyu bilmiyorum ama 3 ay çok yeni daha ,
Valla bi yönden pisipisine belkide boşanıyoruz
Valla ilk sorunlarımız balayında bana tokat atmasıyla başladı bana tokat atınca otelde bırakıp döndüm babaevine sonra özür diledi aileler arası meseleler oldu falan ben geri döndüm buna döndüm ama sanki ailesi yüzünden kavga etmişiz gibi otu boku onlara bağladı bi kere babasını atamadığım için baya kavga ettik aramıyosan boşanalım falan dedi en sonda annesiyle tartıştım bana seni babanın evine bırakıcam dedi bende ben kendim giderim dedim ve çıktım annesiyle de umreden dönüşte eşimle hiç denk gelemedik ikimiz o polis ben hemşireyim gidemedik eşim olmadan da gitmek istemedim onun için bana demediğini bırakmadı bu sebepten tartıştık eşim hâlâ beni suçluyo defol git dilekçeyi ver bilmem ne dedi bende gittim verdim zaten ha bire defol git dediği için dini nikahımız düştü galiba

Belki konu disi olacak ama neden bosaniyorsunuz? Hic mi oluru yok?
Bi alt mesajda cevapladım o hiç pişman değil ben önce yuvam yıkılmasın diye bunla konuşayım dedim ama laf anladığı yok annesine hizmetçi arıyo üstelik umreye gitmeden öncede kızları gelmedi ben gittim 4 gün gece gündüz bulaşık yemek servis bide üstüne bulaşık makinesi aldım kendilerine hizmetçi arıyolar yani

Bi alt mesajda cevapladım o hiç pişman değil ben önce yuvam yıkılmasın diye bunla konuşayım dedim ama laf anladığı yok annesine hizmetçi arıyo üstelik umreye gitmeden öncede kızları gelmedi ben gittim 4 gün gece gündüz bulaşık yemek servis bide üstüne bulaşık makinesi aldım kendilerine hizmetçi arıyolar yani
Anliyorum
Adam pisman degilse haklisin bosanman lazim
İnsallah en az hasarla atlatirsin canim
Bizim bir tanidik 15 gunluk evliydi bosanma davasi actiginda,sebep de siddetti. Esinden oldukca yuklu bir tazminat alarak bir yil icinde bosanmisti

Hiç yokmu bi tek benmiyim :KK43:
Valla canım eğer eşim biraksaydi pesimi bizde 5 aylıkken daha bosanirdik. .:KK61:. Şükür Su an 1 buçuk yıl oldu . 2 yıla yaklaşıyoruz . sorunsuz evlilik yok gibi . hele o ilk başlarda ki cicim ayları değil gerçekten daha zor

1 yil dolmadan bosanilmiyo diye biliyorum defol git diyince dini nikah gidiyo mu ilk defa duyuyorum yani bu kadar az bi zamnda herseyi tuketmissiniz

Valla canım eğer eşim biraksaydi pesimi bizde 5 aylıkken daha bosanirdik. .:KK61:. Şükür Su an 1 buçuk yıl oldu . 2 yıla yaklaşıyoruz . sorunsuz evlilik yok gibi . hele o ilk başlarda ki cicim ayları değil gerçekten daha zor
İşte benimki ailesi için benden vazgeçti..

1 yil dolmadan bosanilmiyo diye biliyorum defol git diyince dini nikah gidiyo mu ilk defa duyuyorum yani bu kadar az bi zamnda herseyi tuketmissiniz
.
boşanma maksadıyla defol git derse nikah düşüyor evet çok kısa zamanda herşey tükendi bende tükendim önce bana ne büyük vaatlerde bulunmuştu kırk takla attı benle evlenebilmek için ama söylediği herşey yalan çıktı verdiği hiçbir sözde durmadı ve bi evin bi oğlu ailesi benden çok daha önemli onun için

Nikah iptali diye bişey var galiba o nasıl oluyor bilen varsa belki ona başvurursun

Hiç yokmu bi tek benmiyim :KK43:
Canim 1 yil dolmadan bosanmaya yeltenenlerdenim ben de..
Ama ne fırtınalar dan gectik anlatsam roman olur. 3. Yılımızı doldurduk. 3yila hangi kavgaları sığdırdı k sorma.aileler, kendi problemlerimiz....
Ama bosanamadik,dilekceler verildi geri alindi, o cesareti bulamadik seviyoruz birbirimizi. Sadece ikimizde uste cikma pesindeyiz bunu biliyoruz bunu kırmaya çalışıyoruz oyle ya da böyle hep dedim ki hatalarimizdan aldigimiz tecrube baska iliskilerde isimize yarayacagina, kendi iliskimde yarasin dedim. Torpulemeye çalışıyoruz hala birbirimizi. Bakalim Allah büyük.

Canim 1 yil dolmadan bosanmaya yeltenenlerdenim ben de..
Ama ne fırtınalar dan gectik anlatsam roman olur. 3. Yılımızı doldurduk. 3yila hangi kavgaları sığdırdı k sorma.aileler, kendi problemlerimiz....
Ama bosanamadik,dilekceler verildi geri alindi, o cesareti bulamadik seviyoruz birbirimizi. Sadece ikimizde uste cikma pesindeyiz bunu biliyoruz bunu kırmaya çalışıyoruz oyle ya da böyle hep dedim ki hatalarimizdan aldigimiz tecrube baska iliskilerde isimize yarayacagina, kendi iliskimde yarasin dedim. Torpulemeye çalışıyoruz hala birbirimizi. Bakalim Allah büyük.
Peki eşiniz sizden vazgeçti mi hiç :(

Evlenmeden önce nasıl anlayamadınız daha balayında bi kadına tokat atabilecek kadar karaktersiz bi insan olduğunu? Yeterince tanımadan mi evlendiniz birbirinizi?

Back
X