- 3 Eylül 2025
- 5
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi pintipandaeaeao
-
Yeterince zevk almadiginiz icin fazla islanma olmuyordur. Zorlama hissetmeseniz bile tahris oldugu icin acı ve kan lekesi oluyordur.son ilişkilerimizde de acı hissetmeye hatta zaman zaman ufak tefek kan lekelerine de rastladım, zorlama vs bir durum olmuyor.
eşinize açık açık söylemeniz en sağlıklısı bence. kanamalarınızda yeterince ıslanmadığınızdan dolayı tahriş oluyordurHerkese merhaba, bir sorun paylaşmak istiyorum lütfen kırıcı ve hakaretvari cevaplamayın.. Eşimle 2 sene sevgili kaldık ve 1 yıldır evliyiz. İlk zamanlarda çok sık olmasa bile haftada 2 3 gün birlikteliğimiz oluyordu. Fakat son birkaç aydır neredeyse ayda 1 ancak oluyor. Özensiz, isteksiz vs değilim, eşimi de çok seviyor ve arzuluyorum. Ufak tefek temaslar da bu işin cilvesidir diye düşünüyorum ve bu temaslardan mahrumum. Neredeyse hiç ilgilenmediğini düşünmeye başladım. Gözlemlediğimiz herhangi bir sağlık problemi yok. Olan birlikteliklerimizde de ne yazık ki tatminsiz kalıyorum, ilişki sırasında zevk duymuyorum orgazm nedir kasılma nedir öğrenmedim hiç. Haliyle kendimle de ilgilenmesini istiyorum bir noktada. Ve son ilişkilerimizde de acı hissetmeye hatta zaman zaman ufak tefek kan lekelerine de rastladım, zorlama vs bir durum olmuyor. Henüz 25 26 yaşlarında olduğumuz için ilk birkaç sene çocuk düşünmediğimize karar verdik o süreyi kendimize ayırmak istiyorduk ve şuan bu durumda olmamız beni çok düşündürüyor çok üzüyor. İlişkimizde bir problem yok birbirimizi seviyoruz, çok düşünceli davranır vs vs. Ne yapacağımı şaşırdım, oturup konuşamıyorum yanlış anlaşılır onu kırarım diye. Yol göstermenize ihtiyacım var. Eşim öyle dışarı hayatı olan biri de değil, işten çıkar çıkmaz eve gelir, şüphelenecek durumum yok ve güvenimi zaten sorgulamak istemiyorum.
Evliliğimizin ilk yılları eşim de böyleydi. Birlikteliklerin arası bu kadar uzun olmuyordu ama yatak dışında da hiçbir yerde bana dokunmuyordu. Hatta çoğu zaman konuşmuyorduk bile. Açıkçası çareyi çok istekli taraf olarak görünmekte buldumHerkese merhaba, bir sorun paylaşmak istiyorum lütfen kırıcı ve hakaretvari cevaplamayın.. Eşimle 2 sene sevgili kaldık ve 1 yıldır evliyiz. İlk zamanlarda çok sık olmasa bile haftada 2 3 gün birlikteliğimiz oluyordu. Fakat son birkaç aydır neredeyse ayda 1 ancak oluyor. Özensiz, isteksiz vs değilim, eşimi de çok seviyor ve arzuluyorum. Ufak tefek temaslar da bu işin cilvesidir diye düşünüyorum ve bu temaslardan mahrumum. Neredeyse hiç ilgilenmediğini düşünmeye başladım. Gözlemlediğimiz herhangi bir sağlık problemi yok. Olan birlikteliklerimizde de ne yazık ki tatminsiz kalıyorum, ilişki sırasında zevk duymuyorum orgazm nedir kasılma nedir öğrenmedim hiç. Haliyle kendimle de ilgilenmesini istiyorum bir noktada. Ve son ilişkilerimizde de acı hissetmeye hatta zaman zaman ufak tefek kan lekelerine de rastladım, zorlama vs bir durum olmuyor. Henüz 25 26 yaşlarında olduğumuz için ilk birkaç sene çocuk düşünmediğimize karar verdik o süreyi kendimize ayırmak istiyorduk ve şuan bu durumda olmamız beni çok düşündürüyor çok üzüyor. İlişkimizde bir problem yok birbirimizi seviyoruz, çok düşünceli davranır vs vs. Ne yapacağımı şaşırdım, oturup konuşamıyorum yanlış anlaşılır onu kırarım diye. Yol göstermenize ihtiyacım var. Eşim öyle dışarı hayatı olan biri de değil, işten çıkar çıkmaz eve gelir, şüphelenecek durumum yok ve güvenimi zaten sorgulamak istemiyorum.
Tahriş olmuştur bence aranızda yeni heyecanlar bulmaya çalışınHerkese merhaba, bir sorun paylaşmak istiyorum lütfen kırıcı ve hakaretvari cevaplamayın.. Eşimle 2 sene sevgili kaldık ve 1 yıldır evliyiz. İlk zamanlarda çok sık olmasa bile haftada 2 3 gün birlikteliğimiz oluyordu. Fakat son birkaç aydır neredeyse ayda 1 ancak oluyor. Özensiz, isteksiz vs değilim, eşimi de çok seviyor ve arzuluyorum. Ufak tefek temaslar da bu işin cilvesidir diye düşünüyorum ve bu temaslardan mahrumum. Neredeyse hiç ilgilenmediğini düşünmeye başladım. Gözlemlediğimiz herhangi bir sağlık problemi yok. Olan birlikteliklerimizde de ne yazık ki tatminsiz kalıyorum, ilişki sırasında zevk duymuyorum orgazm nedir kasılma nedir öğrenmedim hiç. Haliyle kendimle de ilgilenmesini istiyorum bir noktada. Ve son ilişkilerimizde de acı hissetmeye hatta zaman zaman ufak tefek kan lekelerine de rastladım, zorlama vs bir durum olmuyor. Henüz 25 26 yaşlarında olduğumuz için ilk birkaç sene çocuk düşünmediğimize karar verdik o süreyi kendimize ayırmak istiyorduk ve şuan bu durumda olmamız beni çok düşündürüyor çok üzüyor. İlişkimizde bir problem yok birbirimizi seviyoruz, çok düşünceli davranır vs vs. Ne yapacağımı şaşırdım, oturup konuşamıyorum yanlış anlaşılır onu kırarım diye. Yol göstermenize ihtiyacım var. Eşim öyle dışarı hayatı olan biri de değil, işten çıkar çıkmaz eve gelir, şüphelenecek durumum yok ve güvenimi zaten sorgulamak istemiyorum.
Konuşmaya yanaşması çok iyi ama sizin neden içinizden gelmiyor acaba? ihmal edilmiş hissediyor olabilir misiniz? Eğer adım attıysa siz de net bir şekilde konuşabilirsinizSanırım psikolojim bozulmaya başladı çok üzülüyorum ve bunu belli etmeyi hiç ama hiç istemiyorum.. Ben hiç konu açmadım yalnızca sanki bunu buraya sorup dert ettiğimi anlamış gibi dün biraz konuşmaya yanaşmaya çalıştı ama artık benim içimden gelmiyor nedense..
Evet ya sanırım öyle hissediyorum ve istemsiz ağlama hissi geliyor bastırıyorumKonuşmaya yanaşması çok iyi ama sizin neden içinizden gelmiyor acaba? ihmal edilmiş hissediyor olabilir misiniz? Eğer adım attıysa siz de net bir şekilde konuşabilirsiniz
ağlamak da rahatlatır bence konuşmanın kapısı aralanıyorsa çok güzel bir adım ilişkiniz adına. inşallah konuşabilirsiniz ve toparlanır her şeyEvet ya sanırım öyle hissediyorum ve istemsiz ağlama hissi geliyor bastırıyorum
sen enfeksiyon kapmış olabilirsin. bukonuşmalardan da eşin bir zahmet kırılmasın ondan talep etmeyeceksin de kimden edeceksin ?Herkese merhaba, bir sorun paylaşmak istiyorum lütfen kırıcı ve hakaretvari cevaplamayın.. Eşimle 2 sene sevgili kaldık ve 1 yıldır evliyiz. İlk zamanlarda çok sık olmasa bile haftada 2 3 gün birlikteliğimiz oluyordu. Fakat son birkaç aydır neredeyse ayda 1 ancak oluyor. Özensiz, isteksiz vs değilim, eşimi de çok seviyor ve arzuluyorum. Ufak tefek temaslar da bu işin cilvesidir diye düşünüyorum ve bu temaslardan mahrumum. Neredeyse hiç ilgilenmediğini düşünmeye başladım. Gözlemlediğimiz herhangi bir sağlık problemi yok. Olan birlikteliklerimizde de ne yazık ki tatminsiz kalıyorum, ilişki sırasında zevk duymuyorum orgazm nedir kasılma nedir öğrenmedim hiç. Haliyle kendimle de ilgilenmesini istiyorum bir noktada. Ve son ilişkilerimizde de acı hissetmeye hatta zaman zaman ufak tefek kan lekelerine de rastladım, zorlama vs bir durum olmuyor. Henüz 25 26 yaşlarında olduğumuz için ilk birkaç sene çocuk düşünmediğimize karar verdik o süreyi kendimize ayırmak istiyorduk ve şuan bu durumda olmamız beni çok düşündürüyor çok üzüyor. İlişkimizde bir problem yok birbirimizi seviyoruz, çok düşünceli davranır vs vs. Ne yapacağımı şaşırdım, oturup konuşamıyorum yanlış anlaşılır onu kırarım diye. Yol göstermenize ihtiyacım var. Eşim öyle dışarı hayatı olan biri de değil, işten çıkar çıkmaz eve gelir, şüphelenecek durumum yok ve güvenimi zaten sorgulamak istemiyorum.
Haklısınız ama ben içten içe bunun talep edilmemesi zaten doğalında olması gerektiğini düşünüyorumsen enfeksiyon kapmış olabilirsin. bukonuşmalardan da eşin bir zahmet kırılmasın ondan talep etmeyeceksin de kimden edeceksin ?
hoş olmuyor gerçekten ben de çok zorlandım vaktiyle. kalbim de kırıldı bu tarz konuşmaları yapıp onu harekete geçirmeye çalışırkenHaklısınız ama ben içten içe bunun talep edilmemesi zaten doğalında olması gerektiğini düşünüyorumo yüzden konu açmıyorum...
Zorlama olmuyorsa neden kan lekesi olsun ki?Herkese merhaba, bir sorun paylaşmak istiyorum lütfen kırıcı ve hakaretvari cevaplamayın.. Eşimle 2 sene sevgili kaldık ve 1 yıldır evliyiz. İlk zamanlarda çok sık olmasa bile haftada 2 3 gün birlikteliğimiz oluyordu. Fakat son birkaç aydır neredeyse ayda 1 ancak oluyor. Özensiz, isteksiz vs değilim, eşimi de çok seviyor ve arzuluyorum. Ufak tefek temaslar da bu işin cilvesidir diye düşünüyorum ve bu temaslardan mahrumum. Neredeyse hiç ilgilenmediğini düşünmeye başladım. Gözlemlediğimiz herhangi bir sağlık problemi yok. Olan birlikteliklerimizde de ne yazık ki tatminsiz kalıyorum, ilişki sırasında zevk duymuyorum orgazm nedir kasılma nedir öğrenmedim hiç. Haliyle kendimle de ilgilenmesini istiyorum bir noktada. Ve son ilişkilerimizde de acı hissetmeye hatta zaman zaman ufak tefek kan lekelerine de rastladım, zorlama vs bir durum olmuyor. Henüz 25 26 yaşlarında olduğumuz için ilk birkaç sene çocuk düşünmediğimize karar verdik o süreyi kendimize ayırmak istiyorduk ve şuan bu durumda olmamız beni çok düşündürüyor çok üzüyor. İlişkimizde bir problem yok birbirimizi seviyoruz, çok düşünceli davranır vs vs. Ne yapacağımı şaşırdım, oturup konuşamıyorum yanlış anlaşılır onu kırarım diye. Yol göstermenize ihtiyacım var. Eşim öyle dışarı hayatı olan biri de değil, işten çıkar çıkmaz eve gelir, şüphelenecek durumum yok ve güvenimi zaten sorgulamak istemiyorum.
Orası öyle de ayrılmayı düşünmüyorsan çözümlere açık olmalısın.yapacak birşey yok.Haklısınız ama ben içten içe bunun talep edilmemesi zaten doğalında olması gerektiğini düşünüyorumo yüzden konu açmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?