1 yıllık evliyim,1 yıldır evdeyim:(

Yaaa napıcam ben bu adamla bilmiyorum..
Seni rahatlatacaksa bekle biraz daha tabi...ama değişeceğini hiç sanmıyorum. Biraz gerçekçi olmak lazım.. Annene de ufak tefek çaktır bence....Eminim ailen durumunu bilse çok üzülür ve ayrılmanı ister yani .....

Annemi bilemem de babam hemen toparlan atla arabana gel der kesin sonrada esime kızar.ortaligin karismasini istemiyorum biraz daha beklemeyi düşünüyorum,belki duzelir belki gecici bie durumdur..bilmiyorum.

Annemi bilemem de babam hemen toparlan atla arabana gel der kesin sonrada esime kızar.ortaligin karismasini istemiyorum biraz daha beklemeyi düşünüyorum,belki duzelir belki gecici bie durumdur..bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım...

Beni anlatmışsın..
Kurslara bile izin vermiyor eşim.. İstemiyorum diyo o kadar

Sanirim bir çok kişinin sorunu bu.benimki gidemezsin demiyor daha da kötüsünü yapıyor,"oralarda ne öğreneceksin ki işine yaramaz saçma işler bunlar diyor".ondan sonra taşındık zaten şimdi merkeze uzak bir yerde kalıyorum...etrafta kurs falan yok yani..

Sanirim bir çok kişinin sorunu bu.benimki gidemezsin demiyor daha da kötüsünü yapıyor,"oralarda ne öğreneceksin ki işine yaramaz saçma işler bunlar diyor".ondan sonra taşındık zaten şimdi merkeze uzak bir yerde kalıyorum...etrafta kurs falan yok yani..
Gitsem de burnumdan getireceğine eminim..
Napalım.. Bebeklerimiz olur da onlara bakarız onlarla oyalanırız güzel güzel inşaallah ☺️

Kocan istiyor ki o parasini harcasin, ailesine versin senin ailen sizi gecindirsin Ben bunu anladim ve cok uzuldum degisecegini sanmiyorum

Back
X