- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
Yaaa napıcam ben bu adamla bilmiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni rahatlatacaksa bekle biraz daha tabi...ama değişeceğini hiç sanmıyorum. Biraz gerçekçi olmak lazım.. Annene de ufak tefek çaktır bence....Eminim ailen durumunu bilse çok üzülür ve ayrılmanı ister yani .....Yaaa napıcam ben bu adamla bilmiyorum..
Hakkında hayırlısı olsun canım...Annemi bilemem de babam hemen toparlan atla arabana gel der kesin sonrada esime kızar.ortaligin karismasini istemiyorum biraz daha beklemeyi düşünüyorum,belki duzelir belki gecici bie durumdur..bilmiyorum.
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun..Hakkında hayırlısı olsun canım...
Beni anlatmışsın..
Kurslara bile izin vermiyor eşim.. İstemiyorum diyo o kadar
Gitsem de burnumdan getireceğine eminim..Sanirim bir çok kişinin sorunu bu.benimki gidemezsin demiyor daha da kötüsünü yapıyor,"oralarda ne öğreneceksin ki işine yaramaz saçma işler bunlar diyor".ondan sonra taşındık zaten şimdi merkeze uzak bir yerde kalıyorum...etrafta kurs falan yok yani..
Gitsem de burnumdan getireceğine eminim..
Napalım.. Bebeklerimiz olur da onlara bakarız onlarla oyalanırız güzel güzel inşaallah![]()
Çabala bakalım .. Bu arada Bebek ha deyince olmuyor 1 yıldır çabalıyoruz tık yokHayırlısı canım ama benim hiç öyle bir niyetim yok.mutsuz olduğum yerde çocuk yapamam,değişmesini bazı seylerin duzelmesi için cabaliycam...
YaaaaÇabala bakalım .. Bu arada Bebek ha deyince olmuyor 1 yıldır çabalıyoruz tık yok![]()
Hiç korunmadımYaaaanasıl olmuyor ya.dogum kontrol hapı kullanmışmıydın uzun bi zaman?
Yaaa korktum şu an..zaten etrafımdaki herkes doğur 30 oldun diyoHiç korunmadım
Bence bi düşün bu konuyuyüzlerce kadın var burada benim gibi
Sen bilirsin Can'ım..Yaaa korktum şu an..zaten etrafımdaki herkes doğur 30 oldun diyobiraz daha zamanı var benim icin.en azindan 1 yil sonra denemeye başlarım o da durumlar duzelirse.
![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun,inşallah en kısa zamanda istediğin bebişe kavuşursun canım.Sen bilirsin Can'ım..
İnşaallah tatlımHakkımızda hayırlısı olsun,inşallah en kısa zamanda istediğin bebişe kavuşursun canım.