- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
Konumu silmek istiyorum.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem istersem yardım ediyor ama su an yardim falan söz konusu diil.ben hersey cok guzel tablosu çiziyorum.en son ciktigimiz tatile bile babam yolladı bizi o da 10 ay önceydi bi o..ondan sonra evde temizlik yapar oldum.hafta 1 cay bahcesi gibi bi cafeye gidiyoruz:))seytan diyor topla pilini pirtini cik git esaret gibi,sonra kıyamıyorum ona..Babamın şirketinde çalışıyordum demişsin madem ailende yardım ediyo git orda çalış en azından ettikleri yardımı hak edersin hemde can sıkıntın bir süreliğinede olsa geçmiş olur eşinlede otur konuş aklı başında bazen maddiyat değilde zaman ayırmıyolar canım nede olsa evlendikten sonra çantada keklik muamelesi görüyoruz ses çıkarmadığımız sürece..
Merhaba.....Ben de seninle aynı durumdayım. Ben 10 aylık evliyim. Nişanlıyken herşey çok güzeldi. evlendiğim gün herşey değişti. Eşimin bana karşı ne sevgisi ne ilgisi kaldı. İşten eve evden işe gider gelir hale geldik. Ayrıca bizim cinsel ilişki durumumuzda çok kötü....yeni evli olmamıza rağmen 40 günde ayda bir ilişkiye giriyoruz.Sosyallik desen 10 aydır 2 kez yemeğe 1 kez sinemaya gittik o da benim zorumla....Evlendim ama yapayalnız bir geçirdim 10 ayımı ve artık boşanma karaı aldım.15 gündür ailemin yanına taşındım.Tabi sana boşan demiyorum ama ben bu insan bu şartlarda hayat geçmeyeceğine inandım artık....Hakkında hayırlısı olsun ama seni çok iyi anlayabiliyorumç.Bir kadın için çok zor bir durum.....Yeni üyeyim,birileriyle paylaşmazsam ölücem cunku kimsem yok paylasabilecegim.1 yıl önce bu zamanlarda evlendik eşimle.evlenmeden önce çok daha güzel bir hayatımız vardı,geziyorduk.istediğimiz herşeyi yapiyorduk ne olduysa evlendikten sonra oldu.evden doğru duzgun çıkmayan,çıktığında da işe giden biri oldu.bunaldigimi anladığında 1 yıldır gittiğimiz cafeye gidiyoruz,artık ordan da sıkıldım.maddiyatı bahane ediyor,benim ailemin durumu ona ve ailesine göre çok daha iyi ama kazancı çok iyiydi eşimin.suan ise sürekli evlilik belimi büktü gibi konusmalar yapıyor alınıyorum belli etmiyorum,istanbula yeni geldim bir kuzenim var burda yaşayan o da evlendikten sonra elini cekti benden,kendine başka cevre yaptı.anlayacağınız yapayalnız surekli evde ev işi yapan biri oldum.evlenmeden önce babamin sirketinde calisiyordum,baska bi yerde deneyimim de yok.bir yerde calismami da istemiyor eşim.elalemin agiz kokusunu cekecegine ailelerimiz yardim eder diyor ama benim ailemden bahsediyor.ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.kafayı yiycem artık.kendimi hizmetçi gibi hissediyorum..
Merhaba.....Ben de seninle aynı durumdayım. Ben 10 aylık evliyim. Nişanlıyken herşey çok güzeldi. evlendiğim gün herşey değişti. Eşimin bana karşı ne sevgisi ne ilgisi kaldı. İşten eve evden işe gider gelir hale geldik. Ayrıca bizim cinsel ilişki durumumuzda çok kötü....yeni evli olmamıza rağmen 40 günde ayda bir ilişkiye giriyoruz.Sosyallik desen 10 aydır 2 kez yemeğe 1 kez sinemaya gittik o da benim zorumla....Evlendim ama yapayalnız bir geçirdim 10 ayımı ve artık boşanma karaı aldım.15 gündür ailemin yanına taşındım.Tabi sana boşan demiyorum ama ben bu insan bu şartlarda hayat geçmeyeceğine inandım artık....Hakkında hayırlısı olsun ama seni çok iyi anlayabiliyorumç.Bir kadın için çok zor bir durum.....
evet çok zor oldu tabi....2.aydan itibaren nasıl yaparım diye düşündüm ama ancak net karar verebildim. Benim eşimde evlenmeden önce maddi durumu çok iyiydi ama evlenince para yok iş yok demeye başladı. İnanırmısın 10 ayda 300 tl para vermiştir benim elime yani....Allahtan ben çalışıyorum bir kariyerim var çevrem var ona muhtaç değilim...sen çalışmıyorsun ama ne olursa olsun katlanma bence....kimse boşanmak için yada mutsuz olmak için evlenmiyor ne hayallerle evlendik ama kısmetimiz böyleymiş demek ki...her şerde bir hayır vardır diye düşün....Ne zamandır tanışıyordunuz peki?anliyorum seni hem de cok iyi..daha komiği biz evlendikten sonra hic sinemaya gitmedik,yemek mi?bir restoranda mı :)hayal oldu bana onlar.acikcasi bir kez eşyalarımı topladim ailemin yanina gittim ama onlari ziyarete gelmedigimi söyledim o dönemde ailesi bir ton soylenmis yeni evli bi kadar uzun zaman sehirdisinda kalinir mi diye tabii bana bunu anneannesi soyledi ailesi beni gorunce hersey cok guzel gibi davranıyor.bosanma kararini almak zor olmadi mi o kadar emek vs var.bende dusunuyorum ara ara ama o kadar zor geliyor ki..
evet çok zor oldu tabi....2.aydan itibaren nasıl yaparım diye düşündüm ama ancak net karar verebildim. Benim eşimde evlenmeden önce maddi durumu çok iyiydi ama evlenince para yok iş yok demeye başladı. İnanırmısın 10 ayda 300 tl para vermiştir benim elime yani....Allahtan ben çalışıyorum bir kariyerim var çevrem var ona muhtaç değilim...sen çalışmıyorsun ama ne olursa olsun katlanma bence....kimse boşanmak için yada mutsuz olmak için evlenmiyor ne hayallerle evlendik ama kısmetimiz böyleymiş demek ki...her şerde bir hayır vardır diye düşün....
Benimkide 5 taş istediğimde 2 saat telefonda kavga etti benimle...ki o zaman nişanlıydık...düğünde damat takı takması gerekir ya...baştan 5 taş takıcam diye söz vermişti ama nikaha yakın kıyametleri koparttı...bende gittim normal bi 5 taş aldım utanmadan onu taktı bana....bunu bile kabul ettim yani düşün....Bunlar sonradan değişmiyor...aslında hep böyleler ama bize gerçek yüzlerini göstermiyorlar. Ancak evlendikten sonra asıl halleri çıkıyor ortaya maalesefBen de benzer durum söz konusu.ben çalışmıyorum ama ailem benim icin bir sey yapmak istediğinde hayır diyorum çünkü eşim hemen bozuluyor,bana acayip davranmaya başlıyor.mesela birsey istedigimde kisisel alışveriş gibi aliyoruz.alirken birsey demiyor sonrasinda surekli yuzume vuruyor bunu.yok kredi karti odemesi geldi sıkıştım vs vs.düğünü babam yaptı onlarin tarafindan 9 kisi geldi düğüne küçük bi ailesi var.takilan altinlari ailemin bana taktigi bilezikleri vs hepsini gitti kasaya koydu dokunamazsin onlara vs gibi konuşmalar yaomaya başladı.ben de en azindan bir 5 taş alalım dediğimde odayi terkedip gitti.cok acayip biri oldu boyle diildi...
Bende aynı durumdaydım ama ilk boşanan biz değiliz...ayrıca bu durumun kabahatlisi de biz değiliz...hayattta herşey mükemmel olmak zorunda değil böyle düşün kendini ferahlat....Açıkçası bosanmayı düşünmemin nedeni;ben aile dostlarımızin cocukları vs hep aynı zamanda evlendik,milletten çekiniyorum,ne derler vs diye.çünkü evlenmeden once o kadar güzel bir profil cizmistim ki simdiyse hala güzelmis gibi davraniyorum ama gözlerimi kacirarak bu cevabi veriyorum..
Benimkide 5 taş istediğimde 2 saat telefonda kavga etti benimle...ki o zaman nişanlıydık...düğünde damat takı takması gerekir ya...baştan 5 taş takıcam diye söz vermişti ama nikaha yakın kıyametleri koparttı...bende gittim normal bi 5 taş aldım utanmadan onu taktı bana....bunu bile kabul ettim yani düşün....Bunlar sonradan değişmiyor...aslında hep böyleler ama bize gerçek yüzlerini göstermiyorlar. Ancak evlendikten sonra asıl halleri çıkıyor ortaya maalesef![]()
Maşallah Allah bozmasın..bende gelemezdim ki hiç sevmediğim ve alışık olmadığımız durumlar..bizlerde böyle para hesabı yapilmaz ama esimin tarafı sineğin kanadındaki yağı hesapliyor saka gibiler..