1 yıllık evlıyız , ben her gece sankı ılk defa aynı yatagı paylasıyormusuz gıbı davranırken ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
yataga gırdıgımızde onunla konusmak sakalasmak bırazda yatakda vakıt gecırmek muhabbet etmek benı mutlu edıyor. Fakat esımde tam tersıne evlendıgımızden berı ne zaman yatakda bes dakıka konusayım hemen kızmalara baslıyor uyusana uyu artk bır uyutmuyorsun yatakda bıle rahat yok gıbı cumleler kullanmaya basladı artık. Ve bu tutumuna artık cok uzuluyorm oncelerı gecısdırıyordum. Sımdı ıse zoruma gıdıyor. Ben yatakda esımle sakalasmak muhabbet etmek ısterken onun bu tutumu karsısında ne yapacagımı bılemedım. Sız olsanız ne yapardınız arkadaslar ?

Her insanın yapısı başkadır
Bi eşli olarak yatakta muhabbeti çok severiz..her gece ederiz..
Ama bazı geceler çok yorgun olduğum Zaman eşimin muhabbeti beni sıkar uyumak istediğim için cevap bile vermem çünkü uykulu iken sarhoş gibiyimdir
Eşim de üzülür
Bazı Zaman'larda tam tersi olabiliyor..

Ben de konuşalım, konuştukça hic susmayalım istiyorum ama olmuyor.
Çünkü yorgun oluyor ve sabah erkenden kalkıp işe gitmesi gerekiyor.
Bazen saat 12 de başlayıp gece 2 ye kadar adamı tuttuğum oluyor.
Bazen ise 5 dk zor dayanıyor.

Yorgunluk.
Eşime sorsan oda memmun değil belki ama biz birbirimizin önem verdiği şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Bu benim için önemli.

Karakter meselesi fakat eşler birbirine zaman ayırıp 5 dk da olsa kaliteli vakit geçirmeli.

Eşinle bu durumu konuş.
Bana ayiracagin 10 dk bile beni dünyanın en mutlu insani ediyor, zor bir sey istemiyorum. Senin için bu kadar değerim yok mu de.

Ayy benim eşim de sizin gibi.
bense yatmadan önce sıfır sessizlik istiyorum.
Onun da yani bütün derdini yatmadan önce anlatası tutuyor.
Bırbırbırbır susmak bilmiyor. ne olur yatayım artık dediğim zaman ise, küsüyor.
Küsmesi bari sessiz olsa, o da bırbırbırbır ayyyyyyy eterle bayıltasım geliyor..

Yatağa yatış amaçlarımız belli ama bunların arasında sohbet muhabbet yok. Arada eserse ikimizi de uyku tutmazsa belki.
Bütün akşam susup yatağa yatınca muhabbet ediyorsanız bilemem de adam demek ki kafasını yastığa koyunca huzur bulmak isteyenlerden. Eğer daha çok kırılmak istemiyorsan eşinin uyku saatine saygı duy.

Zaten insanlar uyku saatinde yatağa girerler. Şu kadar muhabbet ederiz deyip ona göre 1 2 saat önce yatmaya giden yoktur sonuçta.

Tam uykunuz geldigi anda mi yatiyosunuz
Mesela 11 de uyuycaksaniz 10.30 da yatin bari
Ama biz de Böyleyiz konusmadan uyuyamayiz

Canım illa sohbet etmek istiyosan yatağa uyku vaktinden önce götür. Yada sabah uyanınca sohbet edin. Adam 1 yıl dayanmış ama demekki artık istemiyor. Takmayın kafanıza..

Evlenmeden önce eşimle yataga girince biraz kitap okuyup yatarız diye hayal kurardım. Şimdi paramanya kafa topu falan oynayıp yatıyoruz. Neden böyle olduk

başını omzuna koyup 2 dakika sohbetten kimseye zarar gelmez.

2 dakika ama, fazlası hakikaten sıkar.

adamın huyu bu olabilir bence zorlamamak gerek. fakat "yatakta da rahat yok" lafına ben kızardım. kene misiniz de sanki gün içinde yapışıp rahatsız ediyosunuz adamı?

erkekler yataga yattı mı dırekt olarak uyumayı tercıh ederler. bu boyledır.
ya da baska sey ıcın odaklanırlar, dırekt olaya gırerler, aksı mumkun degıl, daha ne duydum ne gordum :)
o yuzden kasmayın bırakın o sızle konusmak ıcın cabalasın, o zaman kıymete bınıyoruz emın olun

Çalışıyor musunuz? Ben sabah erken kalkacagimi bildiğim için bir an önce yastığa gömülüp uyumak istiyorum.

Benim kafamı yastığa koyduğum an uyuyan kişilerden olduğum için arada sırada sohbet ederiz onun dışında direk uyuruz önce sarılırız bir süre sonra dağılırız Bence arada konuşmak daha tatlı zaten koltuklarda yarı uykulu sohbet ediyorsun sonra kalkıp yatağına yatıyorsun yani bizde öyle film izlerken yemek yerden köşemizde falan sohbetimizi yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…