1 YUMURTASI OLUPTA HAMILE KALAN OLDUMU..

Konu 1 yumurta ama hisler aynı. 2 yumurta ile beklemedeyim bende. Korku panik heyecan endişe ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarım hepimiz için
Amin canim insallah..guzel haberlerini aliriz...dualarim seninle..

Hamile kalmadim ama hep bir yumurtam olmustur ve kucuktu doktor tedavisiyle klomenle buyuttuk bir tane varmis ardindan catlatma ignesi ve suan beklemedeyim yasim 35

Merhaba cidden merak ediyorum..1 yumurtasi olup oda dollenip hamile kalan varmidir aramizda..deneyimlerinizi paylasirsaniz umut olur diye dusunuyorum..
Benim de toplandı 3 tanesi dollendigi söylendi ama bir tanesi bile 3.gune gidecek mi bilmiyoruz ben de çok geriliyorum insanın elinde değil ama hikayeler gösteriyor ki olacağı varsa oluyor

Yeme ve yasam aliskanlginiz nasildi.transfer oncesi yada vitamin vs kullandiniz mi.yani sunu sormak istiyorum transfer oncesi sağlıklı yasadiniz mi %100

Yeme ve yasam aliskanlginiz nasildi.transfer oncesi yada vitamin vs kullandiniz mi.yani sunu sormak istiyorum transfer oncesi sağlıklı yasadiniz mi %100
Biz zaten eşimle paketli gıda kola cips vs yemeyen düzenli yürüyüş ve spor yapan insanlardik yani böyle bir durumla karşılaşınca şok olduk. Ek birşey yapmadım mesir macunu falan yedim yoğurtla karıştırıp bir onu yaptım onu da sürekli yapmadım. Normal beslendim Dr vitamin yazmıştı ama kullanmadım o dönem çok pahalı geldi sonra aldım ama tarsnferden önce ve sonra kullanmaya başladım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…