• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 YUMURTASI OLUPTA HAMILE KALAN OLDUMU..

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Merhaba cidden merak ediyorum..1 yumurtasi olup oda dollenip hamile kalan varmidir aramizda..deneyimlerinizi paylasirsaniz umut olur diye dusunuyorum..

Merhaba cidden merak ediyorum..1 yumurtasi olup oda dollenip hamile kalan varmidir aramizda..deneyimlerinizi paylasirsaniz umut olur diye dusunuyorum..
Merhaba canım sayıya takılma 1 yumurtam olmadı ama hamile de kalamadım 20 üstü yumurtam oldu hep ama bir kez dahi transfer olmadım düşün inşallah kaliteli olsun bir olsun da

Merhaba canım sayıya takılma 1 yumurtam olmadı ama hamile de kalamadım 20 üstü yumurtam oldu hep ama bir kez dahi transfer olmadım düşün inşallah kaliteli olsun bir olsun da
Canim cok haklisin .insallah kalitrli olur yumurtalarimiz...yani 20 yumurtada kaliteli cikmayabiliyo..1 de cikan varmi...sans cok az cunki..ben bunu merak ettim.

Bi yakınım tüp bebekte 1 yumurtayla ikizleri oldu benim 10 yumurtadan bir tane kaldı transfere oda tutmadı nasip herşey umudunuzu kaybetmeyin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yani 1 yumurtasi vardi oda dollendi ve tuttumu diyosunuz..kalitelimiydi yumurtasi..kacinci gun embriyosuydu acaba biliyomusunuz..

Benim 1 yumurtam toplanmıştı oda döllendi tuttu ama düşük yaptım hayırlısı böyleymiş
Cok gecmis olsun canim..benimde yumurta sayim 1 oluyo hep..ne olcak bilmiyorum..cok yazan olmadi..demekki cok yok bu durumda..sans inanilmaz az..sizin masallah demekki kaliteli yumurtaniz..bazen biz istemesekte hayirlisi oluyo sanirim..yada ole oldugunu dusunmek istiyorum belkide..

Ben varım ve umutsuzluğa kapılma hep inan... Tek yumurta 3.gün transferi ve sağlıklı devam ediyor gebeliğin.. Anneliği hak eden mücadele eden herkese nasip etsin Allahım

Ben varım ve umutsuzluğa kapılma hep inan... Tek yumurta 3.gün transferi ve sağlıklı devam ediyor gebeliğin.. Anneliği hak eden mücadele eden herkese nasip etsin Allahım
Masallahh..allah nazarlardan saklasin..umut oldunuz bana..insallah bende sizin gibi guzel haberler alirim..🤗🤗

Masallahh..allah nazarlardan saklasin..umut oldunuz bana..insallah bende sizin gibi guzel haberler alirim..🤗🤗
Alacağına inancını hiç kaybetme 0.14 amh değerim vardı yaş 38 ve birçok kronik hastalığım.. Evlendikten 2 ay sonra öğrendik ve hemen tedavi ilk denemede çok şükür dedik.. Öğrendiğim hafta hep okudum forum yazılarını bana da umut olan yorumlar vardı sonra bolca ağladım.. Tedavim için ilk iğneyi yaptığım andan ittibaren çevremdeki herkese olacak dedim moral çok önemli ve beslenme düzeni.

Alacağına inancını hiç kaybetme 0.14 amh değerim vardı yaş 38 ve birçok kronik hastalığım.. Evlendikten 2 ay sonra öğrendik ve hemen tedavi ilk denemede çok şükür dedik.. Öğrendiğim hafta hep okudum forum yazılarını bana da umut olan yorumlar vardı sonra bolca ağladım.. Tedavim için ilk iğneyi yaptığım andan ittibaren çevremdeki herkese olacak dedim moral çok önemli ve beslenme düzeni.
Ben onu ilk denememde yapmistim..sonrasinda biras uzuldumm...dediginiz gibi umudumuzu kaybetmemeiz lazim...ama masallah size..umut oldunuz bana..birgun bende hamis olursam..ilk isim burdaki bayanlara umut olmak olucak..cunki..gercekten insanlarin umutlarini artiran bisey..ve benim gibi olan bayanlarin umuda cok ihtiyaci var..🤗🤗🤗cok tesekkur ederimm..🤗🤗

Bir yumurta olmasının önemi yok ki o yumurta transfer edilecek şekilde döllendikten sonra ha on yumurtadan bir tane kalmış embriyo olmuş ha bi taneden bi tane sonuç değişmez merak etme yeter ki yumurta olsun🙏🏼🙏🏼❤️

Back
X