• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 YUMURTASI OLUPTA HAMILE KALAN OLDUMU..

Bir yumurta olmasının önemi yok ki o yumurta transfer edilecek şekilde döllendikten sonra ha on yumurtadan bir tane kalmış embriyo olmuş ha bi taneden bi tane sonuç değişmez merak etme yeter ki yumurta olsun🙏🏼🙏🏼
Tabikide yokk..onemlinolan kaliteli bir embriyo..benim asil merak ettigim.1 yumurtasi olup..5. Gune gidip.trafnsferi olup..olumlu sonuc alanlar..cunki benim hep 1 yumurtam oldu..ama 5. Gune bekletilmedi..3. Gun oldu..ve 2. Kalite..negatifle sonuclandi..

Tabikide yokk..onemlinolan kaliteli bir embriyo..benim asil merak ettigim.1 yumurtasi olup..5. Gune gidip.trafnsferi olup..olumlu sonuc alanlar..cunki benim hep 1 yumurtam oldu..ama 5. Gune bekletilmedi..3. Gun oldu..ve 2. Kalite..negatifle sonuclandi..
Beşinci güne özellikle bekleten merkezler de var canım istersen merkez değiştirip dene ben çok inanıyorum başka göz daima iyi geliyor
bu arada senin gibi bir iki yumurtası çıkıp bir sürü kez de olsa yumurta toplatıp en sonunda genetikten geçmiş bir tane beşinci gün embriyosu bulup tutan arkadaşım var gebe şimdi 🙏🏼 Yumurta olduğu sürece elbet denk gelecek altın yumurta merak etme

Beşinci güne özellikle bekleten merkezler de var canım istersen merkez değiştirip dene ben çok inanıyorum başka göz daima iyi geliyor
bu arada senin gibi bir iki yumurtası çıkıp bir sürü kez de olsa yumurta toplatıp en sonunda genetikten geçmiş bir tane beşinci gün embriyosu bulup tutan arkadaşım var gebe şimdi 🙏🏼 Yumurta olduğu sürece elbet denk gelecek altın yumurta merak etme
Degostirdim canim..simdi.3. Tedaviyr baslicam ilk adetle..suanki doktorum dedigin gibi 5. Gun olmazsa transfer yapmiyor..insallah tesekkur ederimm..🤗🙏🙏🙏💕

Konu 1 yumurta ama hisler aynı. 2 yumurta ile beklemedeyim bende. Korku panik heyecan endişe ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarım hepimiz için 🍀

Konu 1 yumurta ama hisler aynı. 2 yumurta ile beklemedeyim bende. Korku panik heyecan endişe ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarım hepimiz için 🍀
Amin inşallah Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin. Moral çok önemli o yüzden bu süreci rahat geçirmeye çalışın. Sayının hiç önemi yok olsun yeter. Benim 10-11 tane çıktı bir tane kaldı transfere oda iyi değildi tamamen nasip. bu süreçte öğrendiğim en önemli şey rahat olmak. Stres beslenme etkiliyor.

Amin inşallah Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin. Moral çok önemli o yüzden bu süreci rahat geçirmeye çalışın. Sayının hiç önemi yok olsun yeter. Benim 10-11 tane çıktı bir tane kaldı transfere oda iyi değildi tamamen nasip. bu süreçte öğrendiğim en önemli şey rahat olmak. Stres beslenme etkiliyor.

Stres için hiç bişey yapamıyorum 🤦🏼‍♀️ beslenme ile ilgili bir öneriniz varmı? Transfer için erken olduğunu söylediler bana. Gonal f ve çatlama iğnesi ile deneyelim sonrasında aşılama konuşuruz dedi doktorum. Polikistik olduğu için aşılama da çok etkili değil anladığım kadarıyla. Bende durumlar böyle. Sizin durum nedir ?

Sayıya çok takılmamak lazım sonuçta hamile kalmak için 1 tane yetiyor. Benim doktorum 20 yıla yakın tüp bebek sektöründe ve bana çok güzel umut verici örnekler anlatıyor. Mesela bi kadın 6 kere tüp bebek yaptırmış hiçbirinde yumurta oluşmamış. Transfer sürecine gelememişler hiç. Son tedavide sadece 1 yumurta-1 embriyo olmuş o da orta kalite bişeymiş onu transfer etmişler. Baya da düşük bi ihtimalmiş tutması ama tutmuş ve doğurmuş bebeğini. :) Allah verdikten sonra tedaviler hep sebep.

Merhaba cidden merak ediyorum..1 yumurtasi olup oda dollenip hamile kalan varmidir aramizda..deneyimlerinizi paylasirsaniz umut olur diye dusunuyorum..

Tabi kide var rabbim nazarlardan korusun ikiz bebek beklıyor arkadasımız tek yumurta ile hamıle kaldı Birpdrci Birpdrci

Merhaba cidden merak ediyorum..1 yumurtasi olup oda dollenip hamile kalan varmidir aramizda..deneyimlerinizi paylasirsaniz umut olur diye dusunuyorum..
Konu açıldığında 28 Mayıs imiş. Ben 30 Mayıs da ilk tüp bebek görüşmesine gittim ve 1 tane yumurtan var dedi doktor bir tanecik yine de başladık tedaviye dolu çıktı dollendi üçüncü güne geldi donduruldu sonra bir daha opu oldum bu sefer iki tane çıktı onlarda doluydu ve dollendi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu.
18 Ağustos günü son opudaki iki embriyom transfer edildi ve pozitif gördüm.
Ben de diyordum Allah'ım nasıl olacak çok korktum çok ağladım. Ama Allah çok büyük nasipte varsa herşey oluyor. Şimdi gebeliğim devam etsin diye dualar ediyorum. Allah'tan ümit kesilmez çokça dua ile umarım herşey hakkında iyi olur.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🧡😇🤲

Konu açıldığında 28 Mayıs imiş. Ben 30 Mayıs da ilk tüp bebek görüşmesine gittim ve 1 tane yumurtan var dedi doktor bir tanecik yine de başladık tedaviye dolu çıktı dollendi üçüncü güne geldi donduruldu sonra bir daha opu oldum bu sefer iki tane çıktı onlarda doluydu ve dollendi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu.
Ben de diyordum Allah'ım nasıl olacak çok korktum çok ağladım. Ama Allah çok büyük nasipte varsa herşey oluyor. Şimdi gebeliğim devam etsin diye dualar ediyorum. Allah'tan ümit kesilmez çokça dua ile umarım herşey hakkında iyi olur.
Hucre sayısı neydi hayırlı olsun gebeliğin

Cok gecmis olsun canim..benimde yumurta sayim 1 oluyo hep..ne olcak bilmiyorum..cok yazan olmadi..demekki cok yok bu durumda..sans inanilmaz az..sizin masallah demekki kaliteli yumurtaniz..bazen biz istemesekte hayirlisi oluyo sanirim..yada ole oldugunu dusunmek istiyorum belkide..
Yumurtalıklara prp yapılıyor benim doktorum az yumurtası olanlara yapıyor çok iyi sonuçlar aldığınj söyledi. Basit bi işlem. Bir araştırıp doktoruna sorabilirsin.

Cok tesekkur ederim canimm..masallah allah nazarlardan saklasin..sizleri💕💕

Back
X